Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 471
  • 797
  •   1
Отговори
# 135
  • на Мелмак
Честит празник на всички празнуващи днес! Весело да им е!
Али, чудесна новина! Здрави да са двете Hug

# 136
Нямам представа защо кукнах толкова рано.
Как защо? За да си напазаруваш по интернет, за да си сложиш някоя и друга маска на лице, коса и т.н.

# 137
Добро утро и честити да са имениците!
Станала съм в 5, ама то като умът не може да се отпусне, как да спи човек.
Поне отметнах домашни задачи.
Хубав ден!

Последна редакция: ср, 06 дек 2023, 10:13 от tuty

# 138
  • Бургас
Добро утро!
Честити да са Никитата, рибарите, банкерите и съгражданите ми! Здрави и щастливи да са!

При нас е неучебен ден, но биологичният ми часовник е швейцарски Joy

Днес вече ще украсим елхата, една картофена салата имам да направя и чак довечера рибата. Мезетата съм си ги подсигурила. Работа засега се очертава малко, така че общо взето ще е ленив ден.
Спокоен да е и вашият!

# 139
  • Germany
Честит празник на всички именици,  на бургазлии, на рибарите и на банкерите!
Але, честита да е малката госпожица! Да е здрава и щастлива!
Днес е голям празник за децата и тук. Сутринта някой беше оставил един Дядо Коледа пред вратата Simple Smile Традицията е - децата да си изчистят предната вечер ботушките и Николаус им ги пълни с лакомства. Моите мързеланковци го правиха точно една година и после решиха, че не им се занимава.

# 140
Тц, Мари, отказвам пазаруването Joy

Я кажете нещо дребно да взема на племеницата за имения ден (днес). Седми клас е. Взимала съм парфюми, бижу и раница Thinking

# 141
Някоя тийн книжка и вземи или пък малка мадамска чантичка. Зависи какви са ѝ интересите.

# 142
  • Бургас
Але,честито ви бебче! Бърза възстановяване на майчето!🍀
Честит Никулден!
Честито Бургазлии!
Честити да са всички!

# 143
Честити да са всички празнуващи днес!

Весел празник!

# 144
Али, честита ви радост на цялата компания. Да е много здрава госпожицата, на мама бързо възстановяване.
Руми, в тийн възраст си имат вече изявени интереси и много зависи от детето. Голямата ми племенница се радва/радваше на всякакви грим продукти / аксесоари, като например тези електрически четки за почистване на лицето, както дрехи и чанти, средната обича всякакви видове настолни игри, книги, от тези игри, които трябва да разкриеш кой е убиецът. Ако има любима група/ артист може да ѝ подариш някакъв мърч продукт.
Честити да са именници! От здраве да не се отърват и с гордост да си носят имената!
Селесте, да е много здрав твоят именник и весело изкарване довечера!
Моята любима сестра има имен ден! (Дано другата да не чете тук, то не че големите не са наясно, че с Никол имаме направо паранормална връзка помежду си и се разбираме даже без да се поглеждаме) Дори не мога да си представя какъв би бил животът ми без нея, винаги сме били неразделни. Тя е била най- добрият ми партньор в белите и игрите ,че и до ден днешен е моят partner in crime, най- ревностният ми защитник, най- добрият душеприказчик. Много си я обичам и ѝ пожелавам да е здрава и да продължава да прави живота на околните по- цветен и красив.

# 145
  • Бургас
Еми, да е честита Никол! Толкова хубави думи, просълзих се чак!

# 146
Ем, страхотно описание на сестра ти! Честита да е! Дай Боже всеки да има такива близки!

# 147
  • някъде ... тук ...
Честит празник на всички!
То си е почти национален празник:-)

# 148
  • Euskal Herria
Да са здрави днешните именици! Честит празник и на банкерите, рибарите и бургазлии!
И тук днес е празник, вдругиден - също, та работната седмица приключи вчера. Имам планове, ама дали ще успея да ги свърша... Напоследък само успявам да ви попрочета набързо и толкова. Не ми се пише, не ми се говори, дано скоро мине.
Допивам кафето и измъквам коледната украса. Че тази година направо окъснях - съседите от двете ми страни на етажа още в началото на ноември украсиха Simple Smile.
Приятен ден на всички ви!

# 149
  • гр.София
Честит празник момичета!
Честито на бургазлии❤
Ем, и ти си страхотна сестра и човек 🤗
Янче, защо така? Такъв позитивен човек с най-хубавите сладки и торти 🥰 слагай украсата и ще ти се смени настроението веднага!
И аз подсигурих рибата и малко морски дарове и довечера ще хапнем с децата.
Вчера беше един прекрасен ден, мойте приятелки ме изненадаха много приятно снощи, разреваха ме маймуните😁 Абе хубаво си е у дома!
Але, да ви е жива и здрава момата, а на мама бързо възстановяване!
Хубав ден момичета🤗

Общи условия

Активация на акаунт