Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 161
  • 797
  •   1
Отговори
# 720
  • На брега на реката
Добро утро!

Благодаря ви, момичета! Дано се случи, че много го искам, но най-важното е да сме здрави! Пожелавам го на всички!
И аз като Ети го казвам предварително, защото си ви обичам, а незнам дали ще имам празни ръце тези дни! Heart

Нека с радост и веселие изпратим старата и надежда да посрещнем една по-хубава, здрава и мирна година!

Весело да е на всички ни! Heart Heart Heart

# 721
  • Бургас
Да бъде, Бубе!🍀
Добро утро! 🎄

# 722
Добро утро!
След малко се изстрелвам на работа. После излизам отпуска. Тути, бях те питала за читави шивачи при вас за консултация за бала. Да си побутна въпроса.
Бъни, какво ти се гледа? Аз съм на вълна сериали. Позлатената епоха, Букмейкър, Дипломатът, Секс живот(гледай го без децата), Любов и смърт, Идолът (много брутален, но ми хареса), Тед Ласо, Терапия..... Някои от заглавията имат по няколко сезона.
Ети, Ем, да ни зарадвате със снимки!

# 723
Добро утро!

Рано раних аз, но съм наспана. В Юск има голямо намаление на лампички -външни и вътрешни,  ако на някой му трябва.  Аз завих 3 кутии - 1 за елхата и две за на вън. Мисля,  че трябва да се върна за още, обаче.

Измих си косата и ще пооправя из дома. Трябва да мина през спиди и еконт за последните пратки за тази година. На обяд съм с кифлите и после айляк.

# 724
  • при моите деца .....
Добро утро!
Станах в 8,  а още ми се излежаваше в леглото....
Марти нещо покашля.
Днес ще събира багажа, а утре в 7.30 лети за Германия.
Хубав ден!

# 725
Добро утро!
Пяла е и се е смяла повече Марти, затова покашля, ще ѝ мине.
Маре, аз помня че ме пита, но имам спомен и че отговорих:)
Само едно студио знам, в което приятелско дете си ши роклята и остана доволно, пращам ти ги по вайбър.

# 726
  • София
мари, къде ги гледаш тези сериали и имат ли субтитри на български?
Децата ми предлагат хубави сериали, последно гледахме "Наблюдател", но са само с английски субтитри, аз 30% от филма не го разбирам добре и само питам Blush.

# 727
Тути, благодаря. Ти може и да имаш спомен, но аз нищо не съм запомнила като отговор. Wink
Бъни, във филми.9 гледам. Изкачат доста реклами, докато започне филмът, имат си субтитри.

# 728
  • София
Добър ден!
Аз сложих една мързелива баничка да се пече. Имам малко фактури да пускам, банката да оправя евентуално и после вече мога да се отдам на някое четиво. Ако енергото не пусне тока на свекърите скоро ще си имаме гости пак за няколко дни. Така и така пътуването ни отпадна, поне къщата да е пълна. Grinning

# 729
  • Бургас
Добър ви ден и от мен!

Посъбрах малко студ в парка, сега отивам да се видя със скъпа дружка.

Една леща направих за обяд, за вечеря май ще е омлет, нищо не ми се яде. Последните дни все меса, меса, втръсна ми вече.

# 730
  • Бургас
Ние с момичетата сме сами,че баща им е на авария. Обядвахме сандвичи, за довечера някакви мръвки. Менюто за утре е измислено, но стоплих,че трябва и баница,та ще ходя да си купя замразена да съм готова за утре

# 731
  • Бургас
Чак ми иде да ти врътна една баница и да ти я донеса Joy

Купих обувки, но и аз май няма да съм с тях утре вечер Joy Никога не съм носила толкова висок ток, но ми харесаха много, отделно самата мисъл да съм с такава обувка много ми допадна. Мноу съм зле, знам. С две думи, ръснах доста пари на вятъра.

# 732
  • Canada
Селесте, не си сама в тази мъка, със сълзи в очите гледам едни мексикански бели змийски кубинки и черни боти 😁

Боби, съжалявам, кураж 🤗

Чудесна планинска разходка си спретнахме днес с приятели, мога така всеки ден 😍

# 733
  • Бургас
Селесте,  обуй ги пък колкото издържиш и ги смени с други.Или пък ги носи само в ресторанта. Аз така съм носила по поводи, много е удобно.

# 734
  • Бургас
След малко се прибирам и затраквам по плочките. Може за масата да съм с тях, за дансинга с балеринките Joy

Общи условия

Активация на акаунт