Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 160
  • 797
  •   1
Отговори
# 735
Вземи си и няколко лепенки за всеки случай.
Приключих работнатата година аз.

# 736
За всяка обувка се намира време и повод при добро желание, не разбирам мъката ви. Селесте, аз бих ги обула.. една вечер е това.

В момента съм на тема черни части и  черни железа Simple Smile упорито си самоналагам да не мисля за обувки, но пък е приятно да знаеш каква е крайната цел.

# 737
  • Бургас
Фонс,взимай кубинките,хич не се чуди!

Селесте, слагай високият ток! Колкото издържиш с него,толкова! После се мятай с балеринките!

# 738
  • Canada
Руми, забравих да ти кажа, за херпеса л-лизин действа безотказно. Ударна доза в началото пресича всичко.

# 739
  • гр.София
Привет и от мен!
Селесте, задължително ги обуй, фотосесия и после можеш да ги смениш😘
И аз баница утре ще правя, късмети трябва да измисля.
Утре сме канени на годишна и НГ, та нищо няма да готвя, кеф 😂
Обмислям една Верона да направим след нова година🚗
Весело посрещане на новата година🎉
Хубава вечер момичета🤗

# 740
И аз баница утре ще правя, късмети трябва да измисля.
Играта с късмети на Бг-мамма може да ти помогне.

# 741
  • при моите деца .....
Привет!
Селесте, може само за снимка, но ги обуй.
Вечеряме вкъщи, закарах Митето у свекървата, защото ще тръгваме в 5 ч. за София.
Той се разплака.
След София ще отидем при сестра ми, ще я вземем да посрещнем 2024 заедно.
Не може да видим Марти, все с някой се изпраща....
Ще си сипя вино.

# 742
Нямам търпение да посрещна новата година.... Що да не се събудя в 6 часа, както обикновено. След обяд трябва да се поправя и да поспя.

# 743
  • На брега на реката
Не си сама, Мари!

Чакам Малечка да стане и да папка кекс. Blush
Ще започнем с шетнята, та да сколасам навреме.

Весело посрещане,  момичета!

# 744
  • югозапад, под "Марков камък"
Добро утро.
Не само ти, Мари, в 6.02 станах.
Весело посрещане на новата година, момичета.

# 745
Добро утро!

Аз се наспах, ама следобед пак ще прилегна. Чакам мама и татко да минат, че имат малко работа и да пием кафе. После трябва да ида да купя франзели, защото ще нося брускети довечера и това е.

Аз още си патя, защото си забравих ниските обувки за банкета.  Зверски ме боли кръста и тежкото лежане по цял ден не помага, определено 😆

# 746
  • Бургас
И аз не се наспах. Снощи легнах рано, взех си дрямката, събудих се, повъртях се малко и пак заспах, събудих се в 4 и четох книга, пак малко сън и от час се въртя. Следобед ще опитам да легна и да дремна с някой филм, но ме съмнява, колкото и да ми се спи, следобедният сън не ми се получава.

# 747
И аз не се наспах, следобед ще прилегна.Ще опека крилца и баница ще направя, за утре да има.Нямам търпение за довечера, приготвих роклята и обувките.Весело посрещане, момичета! И да си пожелаем една по- добра година!♥️

# 748
Ние бяхме на рд снощи, до 1 стояхме. Станах преди малко. Трябва да ходя на работа за малко.
Днес ще сме си сами вкъщи. Баница и аз ще правя, но съм си купила късмети от Лидл.

# 749
Аз се наспах, дяже повече отколкото съм свикнала. Сега правя мъфини с овесени ядки, ябълки и орехи, че милото много ги обича. Пица съм обещала и баницата с късмети за утре да е готова. Туй то.
Трабва да реша какво да обличам довечера и как да прикрия херпеса 😆

Общи условия

Активация на акаунт