Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 307
  • 797
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Але, ще ме прощаваш, но се посмях с поста ти, ми много забавно си го описала. Радвам се, че всичко е приключило добре.

# 511
Але, сетих се за това, като те четох:
https://vm.tiktok.com/ZGeNEgJpp/
😂😂😂

# 512
  • София
Китайския подарък пристигна. От нетърпение да ви го покажа успях да сложа само винцето. Heart Eyes

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 11:20 от Rodiva

# 513
Ех, Али! Може да не ви е било забавно, но го написа толкова смешно, че и аз за миг не ви съжалих.
Роди, ще почакам аз да видя какво- що!
Едит: Добре, че прочетох Селесте, та се върнах пак на твоя пост. Първоначално помислих, че след виното ще ни покажеш подаръка на масата, а то самата маса е подарък! Честито!

Последна редакция: чт, 21 дек 2023, 20:47 от mariat

# 514
Ради, супер е😘 да се похваля с коледния ми маникюр, много си го харесвам.🥰 Утре фризьор, последен ден на работа и театър за завършек.😉

# 515
  • Бургас
Роди, наздраве! Много хубави вечери да имате около подаръка! Не ми се вижда съвсем обикновена маса. Кажи китайчетата какво са направили. Върти се, разтяга се, нещо свети/затопля?

Ние тази седмица сме го ударили всяка вечер на вино. ММ току се прибере с някоя торбичка подарък от дистрибутор, в която задължително има и бутилка вино.

Сави, много хубав маникюр. Хареса ми закачката.

# 516
Але, сетих се за това, като те четох:
https://vm.tiktok.com/ZGeNEgJpp/
😂😂😂

Ама баш 😆😆😆😆😅

# 517
  • при моите деца .....
Але, аз имах подобно приключение като карах свекъра на операция.... Знаех къде съм, но минах цяла София....
Роди, много хубава маса. Много вино да изпиете!
Савина, много хубав маникюр!
Селесте, и аз всяка вечер си сипвам вино.
Наздраве!

# 518
  • София
Добро утро!
Селесте, позна. Отгоре има още една въртяща приставка, която засега не е сложена. 
Отивам на гарата след малко да си посрещам татенцето. Hug
Прекрасен петък!

# 519
  • при моите деца .....
Добро утро!!!!
Последен работен ден за 2023 година!
Вечерта съм на концерт!
Хубав ден!

# 520
Добро утро!
Боби, вярно ли децата ще са на училище на 02.01.2024? Много кофти за тях.
Аз ще си бачкам още седмица.

# 521
  • Бургас
Добро утро!
Изключих с кеф алармата за следващите 10 дни. Не че пак няма да се будя по същото време...

Марѝ, как така на 2-ри? На 3-ти трябва да са на училище. Погледнах пак сайта на МОН: 23.12.2023 г. – 02.01.2024 г. вкл. – коледна ваканция.

# 522
  • На брега на реката
Добро утро!

Роди, много е хубава масата. Много хубави вечери /пък и не само/ да имате около нея. Нека винаги има смях, закачки и добро настроение!

Сави, чуден маникюр. И моят е в чеврено, но без рисунки!

Днес ще ми е ден за пазаруване и от сега се напрягам. Дребни неща ще трябва да купя, но ще са ужасни опашки.  Вчера гледам две жени с колички препълнени с храна и се чудя, края на света ли идва и аз не знам или е само за празниците!
То вярно, че всеки се старае да има изобилие на трапезата, ама пак ми идва прекалено! Празника ми е по-скоро, да се събера с любимите ми хора, пък ако ще да е на посте бобец!

Боби, спокоен да ти е последния ден!

Мари, много бе! Няма ли почивка за теб?

Аз нали тази седмица съм в болничен, та ще работя чак на 28 и 29-ти и ще запразвам отново! Изкушавам се, да си пусна отпуск, ама за сега се сдържам, че не знам кога ще се появи бебка и ще ми трябва!

Хубав ден, момичета!

# 523
Добро утро.
Вчера вай съм забравила да се разпиша. Бях на концерт,  чудесно беше.
Али,  важното е,  че сте се прибрали успешно.
Днес ще имаме коледен обяд и размяна на подаръци.  И излизам в почивка.
Роди, само хубави моменти да имате около новата маса.
Сави, хубав маникюр.
Прекрасен да е денят ви.

# 524
  • Бургас
Да си я ползваш по предназначение! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт