Искам да кажа...(213) през ДЕКЕМВРИ 2023

• 45 166
  • 797
  •   1
Отговори
# 705
Новинка, за мен няма по-голям кеф от четенето. Heart Малкото ми и скромни хобита се нареждат след него.
Смесвам жанрове и обикновено чета по 2 книги едновременно.

# 706
Чудесна разходка си направихме днес. След това бяхме в мола на кино. Много сладък филм гледахме.
Скрит текст:

# 707
  • Бургас
Приключих с работата за тази година! С мъж ми ще сме си сами на Нова Година. Той в процес на оздравяване, аз - на разболяване! Сърбаме пилешка супа и бухаме в дует. Толкова лежерно отдавна не ми е било. Може би защото ме унася леко, но съм тооолкова над нещата. И на двамата нищо не ни се яде, накупих ябълки и круши и така… Иначе хладилника така си стои пълен от Коледа, че децата бяха болни на Бъдни вечер и не се събрахме.

# 708
  • София
Съни, прекрасни снимки!
Бел, дано по-бързо да ви мине и да посрещнете здрави НГ!
И аз си свалих няколко романа от читанка на четеца. Иначе имам поне още 10на книги на хартия незапочнати.
С децата от днес вече си имаме нов постоянен адрес в къщата. Сега следва подмяна на лични карти, паспорти, талони на колата… Grinning
Ем, весело изкарване! Няма да откажем някоя друга австрийска снимчица. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 709
  • Бургас
Роди, честито!

Бел, бързо оздравяване! Днес мернах твоите хора в мола, внучките много пораснали. Едни слабички, фини балеринки.

Съни, отново прекрасни снимки. Снежковците ви са много готини.

От читанка свалям от последно качените книги, рядко търся конкретно заглавие. И в библиотеката редовно избирам от купа с последно върнати книги.

Пребродих днес и двата мола и така и не си купих обувки, жалка история. Утре ще преслушам два-три магазина по главната улица, но не тая надежди.

# 710
Съни, къде е този сняг. Хубаво е, ама добре че го гледам на снимка 😁
Даже в началото прочетох, че Ем отиват в Австралия и така се зарадвах 😆

Аз съм се вкиснала, защото ми излезе херпес. Сега ще трябва да се крия за снимките на НГ. Клепя с ацикловир, ама няма да има време да ми мине. Уф.

# 711
Руми, почваш да гориш парчета от лист хартия в чинийка. Образува се малко кафява лепкава течност. С нея мажеш херпеса. Колкото по- често го правиш- толкова по- бързо ще мине. Внимавай само да не се изгориш.

# 712
Мари, пробвала ли си го. Звучи ми ... странно 😊

# 713
Руми,  Витоша е това. Така много го обичам снега - отивам,  радвам му се и се прибирам. Беше много слънчево и тихо, даже се посъблякохме. Дано ти мине херпеса.

# 714
  • на Мелмак
Момичета,
Да минават и заминават болежките, болестите и несгодите!
Нека да посрещнем една хубава и благодатна година!
Пиша го предварително, защото не знам как ще съм с нета следващите дни, а ви обичам Hug

# 715
Селесте, мислех че само аз следвам този подход с книгите. Само последно качени, и в читанка, и в рулит. Стари книги съм чела достатъчно Simple Smile
Мари, пробвала ли си го. Звучи ми ... странно 😊
аз съм го пробвала, явно е лек от нашия край. Пожълтяваш от него, имай го предвид.
Бел, оздравявайте!
Аз почти оздравях, ама от днес почнах един изоставен бисептол.
Ети, ти пътувай, ние ще си чакаме тук:)
Родива, честито!
Ем, ще чакаме снимки на гледките и скиорите. Много хубаво да си прекарахте!
Аз правя руска салата, но с нахут, вместо картофи, детето готви нещо подобно на дюнер, ще се яде и тази вечер Simple Smile

# 716
  • София
За нахута е добра идея. Трябва да се пробва! Blush

# 717
Мерси, Тути, тогава няма да го пробвам, че само жълто ми липсва 😊

Скоро не съм чела нищо. Последните две-три книги не ми допаднаха, отделно някак си не намирам време. Прочета нещо тук, нещо във фейса, поиграя някоя игра и така.
Но пък разтоварвам с филми.

Взела съм си черна леща белуга. Трябва да си харесам някоя рецепта. Иначе се впечатлих от нея поднесена като канапе към див лаврак. Ако стане нещо ще се похваля , ама ще е догодина чак.

Чакам снимки от всички ви 🤗

# 718
  • Бургас
Селесте, да беше моят номер да те уредя с обувки. Имам в почти всички цветове, комбинирани с чанти. Някои още са в офиса,  необувани.

# 719
  • София
Но пък разтоварвам с филми.
Препоръчай, ако нещо те е впечатлило.
Боби, съболезнования!
Бубе, желая ти новата година да ти донесе ново работно място, на което да си спокойна и удовлетворена!
В Читанка все си харесвам книги в някаква категория Библиоман, от която не можеш да четеш или сваляш. Още не съм разбрала какъв изобщо е смисъла й, освен да дразни Grinning

Общи условия

Активация на акаунт