Звездни Компромати- Декември'23

• 273 023
  • 1 701
  •   2
Отговори
# 195
  • Glasgow
Мери попинс интириър десиНГ?

# 196
  • Sofia
Ох,и аз идвах с тази новина 😏
Скрит текст:

# 197
Скрит текст:

Лъха професионализъм още от фейсбук акаунтчето Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 198
Следващият пост сигурно ще е, че името нарочно е написано така, защото е арт, а всички, които мислят, че е от неграмотност, са зли хейтъри LaughingLaughingLaughing

# 199
  • На морето!
Interior desiNG?
След Първановинг мина на Десинг. Laughing
За Mery Popins, която би трябвало да е Mary Poppins няма дори да реагирам.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 13:33 от Rapariga

# 200
Скрит текст:

голям кич

# 201
  • Glasgow
Следващият пост сигурно ще е, че името нарочно е написано така, защото е арт, а всички, които мислят, че е от неграмотност, са зли хейтъри LaughingLaughingLaughing
Дали така го е регистрирала Simple Smile)) Ако изобщо е регистрирала, де. Малко като магазин Штъркел в Пловдив

# 202
  • София
Егати кича. И с хавлията на печката метната. Не че моята не е там, но не си я слагам за реклама на вътрешен дизайн. И тези шарени гърбове вече се поизтъркаха.

# 203
Печката кърти от интериорност!

# 204
  • Sofia
Тези шарени плочки не им ли отмина модата?
Никога не съм ги харесвала.
Приличат ми на сбирщина изостанали от други ремонти 🤔

# 205
  • Враца
Скрит текст:

Шарлопов груп има 5 хотела.
Аз си мислех, че част от бизнеса е с някакви стоки, производство и т.н., а то- само хотели, и бройката съвсем не е внушителна според моите представи.
Нямам никаква представа колко са големи тези хотели и колко се печели от хотелиерство, но някак си си мисля, че вероятно богатството е в самите имоти, които пък не са продадени, за да се получат парите от тях. Тоест като някакъв доход и пари, с които да се разполага, сумата не е точно милиони. Заможни вероятно са, обаче малко ми се прецака градената от телевизиите представа, че Шарлопов е един от най-богатите хора на държавата (респективно вдовицата му).
Ако Жокерчето има желание може да разкаже някакви неща от първа ръка за доходи и т.н. от този вид бизнес.

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 13:55 от Трън в Очите

# 206
Тя Шарлопова сигурно заради красотата му го е взела.

# 207
В темата за интериорен дизайн съм виждала къде-къде по-впечатляващи кухни на съфорумки.
Мариана пак не успя да блесне, язък за напъна.

# 208
  • София
lo6o mi e 🤐
Мариана е кадърен вокалист, по-добре да пее

# 209
  • Glasgow
това е снимката на корицата. скриншот. не можа ли да я изреже поне тази дизайнерка.
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт