Звездни Компромати- Декември'23

• 273 036
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 225
Interior desiNG?
След Първановинг мина на Десинг. Laughing
За Mery Popins, която би трябвало да е Mary Poppins няма дори да реагирам.

Да речем, че името е преиначено умишлено, за да не я емнат за авторски права, обаче Десинга е чисто злато! 🤩
Поправила ги е. Имало смисъл от градивната критика тук. 😀

# 226
  • София
Елинор, дъщеря на президента на Българската федерация по бокс Красимир Инински.

Скрит текст:

Скрит текст:

Скрит текст:

Да, бащата е бивш боксьор, зетят (БНД на племенничката, дъщеря за сестра му лежа в затвора, арестуваха го на паркинга на Арена Запад с доста наркотици. Дядо Иван (бащата на Красимир) има няколко имотни измами, прякорът му е Иван Свинята. Ера, нема нужда....

Всичко е вярно в тази статия:

http://neocommunistcrimes.blogspot.com/2022/02/blog-post.html

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 18:45 от Rima

# 227
Ама колко е заметено Simple Smile Връзкарска работа Wink
Еми кич е кухнята, и по-стилна няма как да се очаква ...само като се сетя за стайлинга с плитките на фемилито и е ясна работата.

# 228
Момичето е хубаво, е малко е примъдрена Simple Smile с тези физиономии и този поглед тип Мария Магдалена в Celine.

# 229
Хавлията е Баленсиага и плюс фолиото по плочките и шкафчетата струва общо 2000 лв.  Laughing Нищо не разбирате от интериорен десинг! Joy

# 230
  • Glasgow
Да направим ли експеримент- да пуснем снимката в група за интериор/ремонт... там хората творят чудеса понякога. Без десинг специалисти

# 231
  • Брюксел / София
Изобщо не искам да съм негативна, но опитите на Мариана са в стил ранни 90те на миналия век, когато всичко се продаваше и купуваше защото бг просто се събуждаше от летаргията на 45 год. “хепи” соц. Ама, да се пробваш по този начин през 2023 е несериозно, БЕ… Пък после ще слушаме как аудиторията е проста и не разбира, ами не я подценявайте така бунашки де Wink

# 232
Joy Ей сега ще почнат да обикалят и да обясняват, колко се харесват идеите ѝ...ама по света, не тук. Тук не разбираме, не оценяваме, не сме естети Sunglasses

# 233
  • софия
Ама много сте лоши! Сега вече Мери Попинс е махнала всички снимки и не мога да видя таланта ѝ.
Само едно клипче, което ако трябва да представя интериорна работа, се опасявам, че и от Долно Сусурлево не биха я наели.

# 234
Не си изтървала. Промоционална кухня на Ирим.
Която не е лоша, особено за парите си, но е далече от дизайнерска Wink

# 235
  • Glasgow
Аз видях някакво видео с прахосъбирачки навсякъде, разни малки куклички, къщички и т.н

# 236
Това на Марияна е все едно се е събудила сутринта, казала си е "абе аз що не взема да стана един интериорен дизайнер", хванала е телефона и си е направила профил

# 237

Тази грозотия е коледното дърво на Шанел

# 238
  • Враца

Тази грозотия е коледното дърво на Шанел

На мен ми хареса  Grinning

# 239
Прилича по-скоро на траурно с тази черна панделка. Поне да беше червена.

Общи условия

Активация на акаунт