Звездни Компромати- Декември'23

• 273 042
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 240
  • Враца
Е това си е характерно цветово съчетание за Шанел, елхата е уникална и дизайнерска. Пък и напоследък не само на Шанел елхата е в тези цветове, има разни трендове... Тази година има по магазините страшно много черни топки и украса.

# 241
Понеже Шанел имат бели панделки... Поне бяла да беше...

# 242

Тази ли кухня изпуснахте, синът сега обзавежда жилище и на майтап го питах да не е Мариана дизайнер,  засмя се само.

# 243
От на Марияна кухнята разногледа станах! Не знам как можеш да си намериш картофобелачката в тая шарения.

Току-що мернах Бони по "Черешката на тортата" и си плюх в пазвата - устата й се разтваря като на Кермит жабока, а цялата й визия е тунинг на тунинга на тунинга...
Софка и тя е от контингента и прилича на жената на Аменхотеп III, но поне не е отблъскваща като Бонка.
Даже за момент я взех за Галена.

# 244
  • Sofia
Д-р Енчев с жените и децата
Скрит текст:

Семейството на Ози
Скрит текст:

# 245
Тамара Георгиева - Мис България 2017 или каквото е останало от нея.
Скрит текст:

# 246
Много състарено това момиче. 🥴

# 247
  • In The Middle Of Nowhere
А на мен ми изглежда много добре, но отделно е въпросът как изглежда на живо. Но пък нищо не могат да й кажат вече за носа..

# 248
Оф тази снимка на Енчев ми дойде малко в повече...

# 249
Ама Енчев защо е с това елече като плетено на една кука, ама пуснато в сушилня и окъсяло 😂😂😂

# 250
  • София
Енчев има поглед на психопат, направо тръпки ме побиват от него.

# 251
  • гр.Пловдив
Тамара Георгиева - Мис България 2017 или каквото е останало от нея.
Скрит текст:

Мда,носът е скопен,наляти са скули и брада по ВиШейп форма,дали могат да я познаят майка й и баба й  остава загадка ..за устните е ясно,че са свръх възможностите..

Последна редакция: пн, 04 дек 2023, 22:02 от teddynm

# 252
Клониране по балкански… Липсва ми лицевата идентичност на хората, макар и с несъвършенства.

# 253
Д-р Енчев с жените и децата
Скрит текст:

Теди Велинова не е уцелила цвета на косата, нито прическата. Тази светла канела изобщо не й отива, с тъмно кестенява коса е далеч по-ефектна. Новата жена няма манекенски мерки, но изглежда симпатична и нормална, дано в тоя, елечестият, има и друго за харесване, освен парите и славата.

# 254
  • София
Елечестият вика Joy
И прическата е отблъскваща, ама най-странен е погледът.

Общи условия

Активация на акаунт