Звездни Компромати- Декември'23

• 276 238
  • 1 701
  •   1
Отговори
# 960
Гледам Търси се на запис, с връщане. Дъно, дъно, дъно!!! Грехота е това, което правят и водещи, и продуценти! Хора, срам ме беше да гледам тия хиени, втренчени в такава интимна болка само и единствено заради рейтинг! БТВ, сваляйте ги! Трябва да има хигиена!!!
Другата която не понасям в тази телевизия е Алекс С. която винаги преиграва с фалшиво гласче когато играе загрижена към гостите Не й вярвам и тва е. Човек който цял живот препродава личните си драми не може да ми провокира съчувствието по никакъв начин

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 13:47 от PoshSpice

# 961
Изгледах го, тези двечките са за психиатрия... Поревах и аз, загубих и аз брат .... Припознах се се в  " НЕ ГО ПУСКАМ"...

# 962
Изгледах го, тези двечките са за психиатрия... Поревах и аз, загубих и аз брат .... Припознах се се в  " НЕ ГО ПУСКАМ"...

Точно на тази реплика на Тони, Нели отговори със " защо?". Пълни кранти са водещите, чудя се как още им се връзват гостите и ходят в предаването.

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 13:24 от Delightful D

# 963
И аз изгледах "Търси се" и през цялото време се чудех, защо аджеба тия гости доброволно се оставят да бъдат подлагани на това извращение от страна на водещите. Вчера беше нещо като емоционална средновековна инквизиция. Направо я сринаха Тони. Тя дори не можа да реагира адекватно - да ги стопира или да напусне студиото.
А двете и аз не знам как да ги нарека бяха така безчувствени, гледайки тъпо страданието на гостенката си и сякаш вътрешно изпитваха някакво жестоко наслаждение. Аз нямаше да издържа казвам ви. Минаха десет години откак изгубих родителите си, отидоха си един след друг през една година разлика и още не мога да гледам спокойно снимките им, камо ли клипове. Ако бях на мястото на Тони щях да експлодирам, безумно беше това което направиха с нея. Така ми стана мъчно.

Някой писа, че Том Круз все високи жени си избирал, ми, то при неговия ръст всички жени ще му дойдат високи. Joy
Пп За протокола - изобщо не го долюбвам, ама никак.

# 964
  • Варна
И аз го изгледах и не видях това, което описвате, чак пък инквизиция....

# 965
  • Варна
Не съм гледала Търси се, само ви чета.
Чудя се, когато те поканят и ти се съгласиш, дали няма предварително уточнение на въпросите, темите, които ще се засегнат и съгласие от госта да се говори за болни за него теми.

Ако той не е съгласен да разкаже и споделя, не се повдига изобщо тази тема.

Не знам, чудя се.....

# 966
Брадли Купър, Лея и Лейди Гага

# 967
За мен противното е, че задават въпроси, гостът започва да говори и те все да му намерят думата и да завършат изречението... като кокошки се обаждат там. Ако смятат, че гостът им е тъп и не си намира думите, защо го канят? Отвратително е за слушане, тамън Тони пускаше глас и мисъл да тече и някоя от квачките веднага да се обади с нещо. Изключително невъзпитано и непрофесионално. Това предаване отдавна се изтърка и трябва да се свали.
Конкретно вчера сипваха сол във всяка рана на гостенката. След интервюто с дъщеря й, която призна, че майка й не е била винаги до нея в пубертетските години, първият им въпрос беше "Тони, изпитваш ли вина, че не си била до нея в този период????" - Не, не изпитвам, гледах си кефа и живота, а тая малката си имаше баба да я гледа...... Елементарни са! Пейката пред блока им е цялото интервю. Имат нужда от психолог в това предаване, щото двете клюкарки нямат капацитета да си конструират въпросите и сценария.

Глория като диско топка. Grinning Обичаме лъскавото, джиджаното, да блести.
Скрит текст:
Анелия украсява дуварите на дома си. Grinning
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 17 дек 2023, 08:46 от lowkeyyy

# 968
Не отричам, че гостите до известна степен са подготвени за въпросите и цялата галимация, но водещи/продуценти прекалиха и то много.
Едно е да се засегне деликатно темата за смъртта, друго е да навираш записи с участието на най любимите и вече мъртви близки. Жената още преживява загубата им, особено на брат си, а те със садистично наслаждение и казват сега много внимателно ще ти покажем едни записи. Какво за Бога е това?!

# 969
Просто се замислете защо никой не е станал да си тръгне, ако е било чак не само толкова изненадващо и натоварващо, разплакващо, разсипващо неприятно.
Това са предавания с драматично-селска насоченост, като се има предвид и съдебен спор - вероятно това са харесваните от зрителите в тези часове на тези телевизии теми.
Двете водещи са кокошки, но за това предаване какви други да бъдат.

# 970
Лили Иванова явно е била с един и същ тоалет на двата концерта на 15ти и 16ти
Скрит текст:

# 971
Да, и това го има. Аз бих си тръгнала. Ни договор, ни съгласия ще ме спрат, ако границата бива прекрачена и са нарушени морала и добрите нрави.

# 972
Е, нали Калин Терзийски писателят- психиатър ги беше направил на пух и прах Оприте! Станал и си тръгнал.

# 973
Оприте като водещи са ужасни, но пък има интересни гости. Много ми хареса предаването с Йорданка Христова  при тях. Уникална жена, още повече на тази възраст. Не се разплака, разказа за живота си с много хумор. Simple Smile

# 974
Ха познайте кой са?
Не не са Златка и Бони Joy

Общи условия

Активация на акаунт