Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 286
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 1 215
  • Някъде там
Честита да е Шарлийн. Става на 46 години.Все така приятно усмихната и с греещ поглед.

Скрит текст:
Максима е много хубава и елегантна. Сивото е много красиво на дневна светлина, хубаво стои и с маникюра в тъмночервено.
Много ми харесва колието, но не в това съчетание. На отворено деколте ще стои супер.
И снимки от самата академия https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000kBvzSe58RcY/I0000EYiSod8GzYI
Любимо сиво на любима Максима.
Явно днес е денят на сивото.
Виктория и Даниел  на посещение в "Saab".
Този костюм не го харесвам. Само сивото и блузата.

Мете-Марит е на посещение в Кайро. Говори на откриването на почетната програма на Норвегия на Панаира на книгата в Кайро 2024.

И  среща със служители на ООН и международни доброволчески организации, които наскоро са били на хуманитарни мисии в Газа или работят в Кайро

Последният новогодишен прием даден от белгийците.

# 1 216
  • София
Матилде явно е на вълна големи яки, ревери, както се нарича това нещо от онзи ден на роклята.
Страхотен цвят е това зелено, много повече ми харесва от синята рокля, както цвета, така и самия костюм, като идея, обаче нещо в ръкавите стои странно и с тези огромни ревери и не е уши сякаш добре.

# 1 217
  • Някъде там
Тя Матилде е голям фен на този тип яки, деколтета и гърбове.
Скрит текст:

Много хубав цвят е костюма, ръкавите не ми харесват.
Фелипе в фабриката Mantequerías Arias в Астурия, считана за най-старата хранителна компания в Испания (на 175 години).

Шатлийн и семейство на пазара Condamine.
Торта от стиропор в чест на Шарлийн.

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 18:42 от daviz

# 1 218
Материята не ми харесва на мен на костюма на Матилде. От там и полата не стои добре според мен.
И за копчетата не съм сигурна, макар че са само три и стоят добре всъщност.

Максима ми харесва. Бижуто около врата даже направо като част от полото изглежда Simple Smile

# 1 219
  • Някъде там
Много хубава снимка на Мете. Само не мога да разбера с пола или рокля е.

Ули и на мен така ми изглежда, все едно е част от роклята. На Виктория също.

Рания и момичетата на посещение
В Акаба днес, на среща с  група млади хора доказали се в създаването на малки но продуктивни проекти, генериращи доходи.
Много хубави и трите. Особено Иман е като момиченце на 16-17 години. Много нежна и красива.

# 1 220
  • Разпиляна във въображението
Принцеса Марта Луиз с трите си дъщери

# 1 221
Сара на излизане от болницата.Мисля си дали не е бил заради нея кортежа от 28 декември,за който спекулирахме че може да е Кейт.Болницата е същата, мисля Miriel писа ако не бъркам,казват че е диагностицирана около Нова година, така че се връзва.

И Чарлз се прибира в Лондон от Норфолк,нали тази седмица ще му е процедурата.Дали път няма да му е утре?

# 1 222
Чарлз ще бъде опериран днес в същата болница като Катрин, но първо той и Камила са посетили принцесата.

# 1 223
  • Някъде там
Мете-Марит  снощи на прием в норвежкото  посолство.
Много свежа и хубава рокля.

# 1 224
На днешния ден преди 30 години крал Чарлз е можело да умре като принц.Нападнат е с оръжие от 23 годишен студент в Австралия по време на неговата реч, която е изнасял по повод деня на Австралия.Нападателят е обезвреден,а Чарлз запазва самообладание и продължава речта си,за което е наречен His Royal Coolness.

# 1 225
Чарлз ще бъде опериран днес в същата болница като Катрин, но първо той и Камила са посетили принцесата.

По-рано днес гледах последният епизод на Palace Confidential. В него Ребека Инглиш (кралски кореспондент) разказа как предният ден (би трябвало за сряда да става въпрос) е била за преглед в клиниката, в която е Катрин и видяла Уилям как влиза за да я посети.

# 1 226
Малко снимки от днес Simple Smile
Не мога да добавя видео, ще опитам отново по-късно.

# 1 227
“Съобщава се, че шефовете на Gleeful Celebrity Big Brother ( CBB ) са наели чичото на принцесата на Уелс Гари Голдсмит като състезател в следващата серия на риалити шоуто.”
Навсякъде в британските таблоиди пишат за чичото по майчина линия на Катрин, принцесата на Уелс. Голдсмит, брат на майката на Кейт Мидълтън Карол, е подписал договора за появата си тази седмица, след като се твърди, че се е опитал да влезе в I'm A Celebrity ...Get Me Out Of Here! през 2023 г.

# 1 228
  • Някъде там
Княжество Монако празнува празника на своята  покровителка Sainte-Devote.

Според списание "Point de Vue"
Шарлот и Димитри са се разделили.
Не е потвърдено.

Фредерик и Мери са гледали спектакъла "INDENFOR
MURENE" в кралския театър.
Посещението не е работно.
https://www.instagram.com/reel/C2lOLUJPn_T/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

Мете-Марит вчера на посещение в книжарница в Кайро.

# 1 229
  • София
За добро настроение

Общи условия

Активация на акаунт