Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 293
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 1 200
Полата на Мегън е супер, но потникът не ми харесва. Летисия е в много интересен тоалет с изключение на панталона тип гащат петел.

# 1 201
  • Някъде там
Скрит текст:
Много е хубав цвета на роклята на Матилде, но цялостно оставя усещане за нещо недоизпипано.

Полата на Меган ми харесва много, топът не толкова.

Летисия днес не ми харесва, панталонът така или иначе, но и блузата е странна.
Пишат че било гащеризон.

Вики днес

Скрит текст:
Коронованата принцеса Виктория се срещна с представители на Програмата на ООН за развитие ПРООН.
"На срещата те обсъдиха и предстоящо посещение на място, което принцесата ще осъществи заедно с ПРООН".
Скрит текст:
Меган и Хари в Ямайка на премиера на биографичния филм за Боб Марли.С министър-председателя на Ямайка и съпругата му. 

Премиерът на Ямайка ли каза, че ще стават република?

Много изненадващо появяване на Съсекс, Мегън изглежда чудесно, полата макар и черна много ми харесва.

На мен много ми харесва роклята на Матилде, цвят, модел, всичко ми харесва.
На мен и гърба ми харесва.

На мен също, по-скоро отпред не ми харесва, но да оставя усещането, че е облечена наобратно.
Ти пък Лана. Само си представям ципа да е на деколтето. 😉🤣

# 1 202
Уилям има план да се строят социални жилища на територията на частното херцогство Корнуъл
https://www.mirror.co.uk/news/royals/prince-william-set-launch-new-31951952

Кейт още е в болница. Получила е “стотици писма и картички“ от цял свят:
https://twitter.com/CameronDLWalker/status/1750166226888786038

Пийпъл са интервюрали  жена също преживяла тежка коремна операция в същата клиника, в която е в момента принцесата на Уелс. Тя твърди, че не е позволено при такава операция да има визитация от деца, заради риск от зарази и че трябва да се получи специално разрешение. Относно възстановяването казва, че седмици след операцията се е чувствала изтощена след съвсем малки дейности. Била в добра спортна форма, но са й били необходими месеци, за да успее да поплува леко или да направи една хубава разходка.
https://people.com/kate-middleton-hospital-former-patient-detail … exclusive-8547320

“Even several weeks after the op, I would feel exhausted after the slightest chore or walk. It can be quite a slow recovery. I’m pretty fit and active, and it took me a few months to get back to even a gentle swim or a proper walk,” he says. "I had the surgery last June, and I’m back to full health now but it took a while. It’s quite a major op."

# 1 203
Тази бивша пациентка, която разказва за себе си, не я ли четохме вече?

Полата на Меган наистина е страхотна.
Роклята на Летисия ми е странна с това рязко разграничено бяло и черно
Мете Марит както обикновено е семпло и непретенциозно облечена. Типично за скандинавците.

# 1 204
  • София
Матилде е с много хубав цвят рокля и отпред е много интересна, но с това деколте отзад изглежда все едно е с гърбица.

Така изглежда, защото няма добра стойка. Леко превити рамене. Гледам Летисия много се старае да е изправена.

# 1 205
  • Някъде там
Максима плете 🙂😀
https://www.instagram.com/reel/C2flWQKt6VB/?igsh=ZWI2YzEzYmMxYg==

Скрит текст:
"Заедно правите квартала":
В Алмере Хейвън кралица Максима се среща с жители, които свързват своите съседи, подават ръка на другите и се справят с предизвикателствата в областта на благоустройството, равенството и самотата.
Посещението ще започне в Центъра за съседство. Тук ще се провеждат различни дейности, в които жителите могат да се съберат заедно.
Кралица Максима разгледа клуба за занаяти и разговаря с участниците за живота им в Алмере Хейвън и за въздействието на дейностите.
Almere Haven и въздействието на дейностите в Het Buurtlokaal.
След това кралица Максима посети общообразователното училище De Meergronden, където учениците представиха своя художествен проект, който ще бъде изложен в квартала. След това тя разговаря с ученици, родители и ръководители на
Haven Academy - инициатива за ученици, която подобрява шансовете им в квартала.

Кралица Максима ще посети и услугата Senior-Live, която с помощта на доброволци помага на възрастните хора с въпроси относно използването на техните компютри, таблети и смартфони. Тя ще разговаря с персонала, доброволците и участниците за помощта за самостоятелност в квартала. Посещението на
Алмере Хейвън завърши в общностния център "Корозия", където кралица
Максима разговаря с жителите за тяхната ангажираност, предизвикателствата в квартала и бъдещето му.

# 1 206
  • София
Полата на Меган е прекрасна, но не е ли твърде дълга? На снимката на Hola се вижда в цял ръст.

# 1 207
Ва мен не ми хареса топът на Летисия, изглежда някак си едно консервативно и старомодно...
Максима ми харесва днес. И такъв талант ли има 😂

# 1 208
  • Някъде там
Ха ха  поне се опитва.😉 Май с бродерията по добре се справяше.

# 1 209
  • Разпиляна във въображението
Кралски блясък от Максима. Посетила е Design Academy Eindhoven

# 1 210
  • София
Впечатляваща е Максима! Много харесвам сивино за дрехи и съм пристрастна, но тези обувки.....както и кафявите ботуши от предишните снимки.....много ми харесват.

# 1 211
  • При семейството си
Хубав тоалет, този път и прическа, добър, интересен акцент, но прекалено много, допълнителни бижута. Колие, пръстен и обеци абсолютният максимум.

# 1 212
  • София
Максима е много хубава и елегантна. Сивото е много красиво на дневна светлина, хубаво стои и с маникюра в тъмночервено.
Много ми харесва колието, но не в това съчетание. На отворено деколте ще стои супер.
И снимки от самата академия https://robinutrecht.photoshelter.com/index/G0000kBvzSe58RcY/I0000EYiSod8GzYI

# 1 213
Всъщност, единствените бижута, които не ми се връзват с останалите, са обеците. Но ми харесва Максима днес.

# 1 214

Balloon ЧРД на Принцеса Шарлийн - 46*

Общи условия

Активация на акаунт