Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 298
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 1 185
Жалко, че не се виждат никъде обувки. Интересно ми е какви са. Предполагам сандали.
Междудругото, Меган от малка често е пътувала до Ямайка с майка си. Споделяла е, че много обича мястото и че я е изпълвало със специален вид спокойствие.
Няколко стари снимки от Ямайка

# 1 186
  • София
Оу, страхотна Мегън. Даже и това, че е в скучното черно, не ми пречи тоя път.
Красота! Жалко, че снимките не са с много добро качество.

Роклята на Матилде е нестандартна  и точно затова ми допада. Цветът и отива много. Най-после поразчупи малко и тя, няма само Максима да се носи екстравагантно.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 09:44 от jasmin tisane

# 1 187
Хари със Зиги Марли, синът на Боб Марли

Преди години и с майката на Зиги, Рита Марли, на посещение в Ямайка:

Думите на Рита за Хари:
Принц Хари въплъщава духа на Боб Марли. Принцът беше ангажиращ, беше топъл. Имаше истински дух. Той беше очарователен млад мъж. Той е борец. Виждам военната му страна. Но както бихме го нарекли, или Боб би казал, той също изглеждаше бунтар.

# 1 188
  • Някъде там
Атина става на 12 години.
Нови снимки снимани от Мари в дома им в Сащ, споделени в профила на дкс.

Сладури

Бенедикте открива търговски панаир на цветя в Германия. Дания е една от участващите страни.

# 1 189
На мен много ми харесва роклята на Матилде, цвят, модел, всичко ми харесва.

# 1 190
Скрит текст:
Страхотна рокля от Меган 😍 Чудесно изглежда. Въобще, всички дами са хубави.

Като балерина е на клипчето Simple Smile

Последна редакция: чт, 25 яну 2024, 17:30 от bubanka

# 1 191
В английската преса е излязла информация, че Катрин ще работи от "леглото" (bedside). Гледам в момента последниото According2Taz и там показа статии.
Дано е по-добре принцесата!

# 1 192
# 1 193
Ръцете им. Винаги се търсят 😍

# 1 194
  • Някъде там
На мен и гърба ми харесва.

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 12:43 от Не се сърди, човече

# 1 195
Фелипе и Летисия откриват в Мадрид 44-то издание на Международен туристически панаир FITUR

Скрит текст:

# 1 196
  • Някъде там
Летисия отново ми харесва, но ако беше с пола щеше да е по-добре.

Ооо колко е хубава Мете-Марит. Много ми харесва когато изглежда свежа на снимките въпреки тежкото нелечимо заболяване с което се бори от няколко години.
Скоро пак пропусна събитие заради дискомфорта който и създават лекарствата.
Затова ми се искаше Харалд да абдикира. Заради неговото и нейно влошено здраве, но щом той чувства, че няма нужда, нека си работи човека.

Скрит текст:
Кралското покровителство има дълга историческа традиция. В по-ранни, по-неспокойни времена то често е включвало реална физическа защита под формата на телохранители или писмо за защита от крал или принц.
Днес обаче системата на покровителство функционира като признание за организации и събития във важни области на обществения живот.
Тази седмица Мете-Марит бе посетена от отговорницирв на два патронажа: <Социалната помощ на норвежката църква> и "Норвежката асоциация за ревматизъм".

# 1 197
Като покровител на Wellbeing of Women , благотворителна организация, която спасява и променя живота на жени, момичета и бебета, херцогинята на Единбург посещава семинар за менструално здраве в Академията за момичета Харис в Източен Дълуич днес

Носи си и коледния подарък от крал Чарлз- шал

# 1 198
  • София
Меган и Хари в Ямайка на премиера на биографичния филм за Боб Марли.С министър-председателя на Ямайка и съпругата му. 

Премиерът на Ямайка ли каза, че ще стават република?

Много изненадващо появяване на Съсекс, Мегън изглежда чудесно, полата макар и черна много ми харесва.

На мен и гърба ми харесва.

На мен също, по-скоро отпред не ми харесва, но да оставя усещането, че е облечена наобратно.

# 1 199
Много е хубав цвета на роклята на Матилде, но цялостно оставя усещане за нещо недоизпипано.

Полата на Меган ми харесва много, топът не толкова.

Летисия днес не ми харесва, панталонът така или иначе, но и блузата е странна.

Общи условия

Активация на акаунт