Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 153 994
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 1 245
Elpis,вчера на първа страница на вестник The Sun пишеше: снимка на Чарлз и отсреща IN (че е влезнал в болницата,имат в предвид петък)
Под него снимка на Кейт и пише OUT(че е изписана)
Под нея чичо ѝ и пишеше IN (влизал в Биг Брадър)
Не съм купувала вестника и не знам подробности какво са писали.Само минавах и това видях.

# 1 246
Еее, стига дее Sad
Дано при Чарлз да е превантивно всичко.
Ако е истина, че Катрин са я изписали, значи е била по-малко в болница от предварително обявеното.

# 1 247
Ами не е по-малко,казаха между 10-14 дена,ако са я исписали петък/събота е толкова(десетина дена).Операцията е била по миналият вторник,те съобщиха в сряда.

# 1 248
  • София
Много е хубава кралицата, харесва ми, че хем е с цветовете (уж) на датския флаг, хем е ненатрапчиво, по-тъмно червено сако, черен панталон. Панталонът много ми харесва. Доста носи широки панталони, добре ѝ се получава. Хубави перли, сивеят на снимката, дали са така наистина?

# 1 249
  • Някъде там
Сиви са перлите. Тя често ги носи.

Президентът и министъра много ѝ се радваха.😀

Паталона и обувките, не са ли тъмносини?
Отбора по фехтовка на Леонор е взел сребърен медал.

Много хубави снимчици на Жак и Габи. Как се забавляват само, сладурчета.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 11:56 от daviz

# 1 250
Източва се малкият, вече стърчи над сестра си 🙂

# 1 251
  • София
Много ми харесаха Мери и Шарлийн, много.
Шарлийн става все по-хубава, узря и някак се освежи напоследък.
А децата са абсолютни бонбони.Heart

# 1 252
Много са сладки поотделно, а заедно са просто разкошни дечицата Heartpulse

# 1 253
Най сетне добри новини за Кейт.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 14:32 от Evil woman

# 1 254
Кралят бил променил клиниката, в която да се извърши неговата процедура, за да са на едно място с Катрин и така да има по-малко разходи за охраната им.

# 1 255
Много ми хареса Мери в Германия. Бижутата й са страхотни, добре, че ги споменахте, да им обърна внимание

# 1 256
# 1 257
  • Някъде там
Птица, той се е издължил но пак ми се струва, че са дребни за възрастта си.
Винаги ръка за ръка ♥️

Но, мен не ме бива с  определяне на височините. Все си мислех че Фредерик е нисък, а той е 182. В документите му от военните години го пишело. Наскоро прочетох. Та никак не е нисък.
Летисия на Националните награди за хора с увреждания "Кралица Летисия 2022", които се проведоха тази сутрин в Кралския дворец в Аранхуес.
Лана писала съм, като си пуснала поста си.

Много хубава рокля.

Фелипе председателства представянето на 10-тото издание на наградите CEPYME, които насърчават социалното признание на малките и средните предприемачи и самостоятелно заетите лица.

Последна редакция: пн, 29 яну 2024, 15:59 от daviz

# 1 258
  • Разпиляна във въображението
Чудесна новина за Катрин!

# 1 259
Летисия се е загубила в дрехите.  Прекалено монохромно, в комбинация с небоядисаната коса не и се получава.  Прекрасна новина за Уелската принцеса, дано се възстанови бързо и това да остане лош спомен.

Общи условия

Активация на акаунт