Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 024
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 195
Катрин е родена за Кралица, няма две мнения по въпроса. Дано съумее да запази тази топла семейна атмосфера и тогава, когато децата и ще са семейни. Сега иначе е просто прекрасна!
Елизабет успя до последно да съхрани празничната, семейна атмосфера.

# 196
  • Варна
Попадна ми малък клип от снощи. Катрин пристига в абатството , влиза и поздравява певците и присъстващите деца. Спира се почти до всеки и разменя няколко думи, до децата прикляка да е на тяхното ниво и говори с тях. Много е мила и естествена.

https://www.youtube.com/watch?v=DdwpOxsnxYA

И Камила отпреди два дни , когато украсяваха коледното дърво в Кларънс хаус . Има много дечица в неравностойно положение , тя се спира , докосва, говори , не знаех че и тя е толкова сърдечна с деца .

https://www.youtube.com/watch?v=KOJLztNihYQ

# 197
Много ми харесаха британците! Бялото на Катрин е попадение! Страхотен тоалет, на нея й стои чудесно, а цветът придава едно сияние и светлина, които допълват празничната осветеност на събитието. Добър избор!

# 198
Стегнат крак в бял панталон е много рядко постижимо, но с нейното тяло всичко е възможно!

# 199
  • Някъде там
Традиционният благотворителен Bal de Noël под патронажа на Шарлийн, вчера в Salle Empire на Hôtel de Paris. Темата на събитието  е била "100 годишен бал". В чест на 100 годишнината от рождението на Рение.
Страхотна Шатлийн. Красива и изискана. Грее просто..Много красиво блести роклята в различни нюанси. Точно като за приказен бал.
Колко хубав нежен и естествен грим.

Скрит текст:

В петък, 8 декември 2023 г., в зала "Империя" на хотел "Париж" се проведе традиционният коледен бал.
Париж, в присъствието на Н.С.В. принцеса
Шарлен, патрон на събитието.
За това 18-о издание темата на гала вечерта беше "Le Bal de Noel
Стогодишен бал".
На търга, организиран от Sotheby's, бяха събрани средства за фондацията на принцеса Шарлен Монакска и нейните проекти.
Фондацията и нейните проекти за превенция на удавянията и възпитание на децата чрез ценностите на спорта.
Фондация "Принцеса Шарлен на Монако" би искала да благодари на всички дарители и партньори, които допринесоха за успеха на това събитие през 2023 г.

Обстановката е невероятна.

# 200
Аз пък смятам, че белият тоалет на Катрин е чудесен, но за дневно събитие, не вечерно.
На същото мнение съм. Прекрасен тоалет, но не и за този повод.

# 201
  • в сърцето на един мъж...
Попадна ми малък клип от снощи. Катрин пристига в абатството , влиза и поздравява певците и присъстващите деца. Спира се почти до всеки и разменя няколко думи, до децата прикляка да е на тяхното ниво и говори с тях. Много е мила и естествена.

https://www.youtube.com/watch?v=DdwpOxsnxYA

И Камила отпреди два дни , когато украсяваха коледното дърво в Кларънс хаус . Има много дечица в неравностойно положение , тя се спира , докосва, говори , не знаех че и тя е толкова сърдечна с деца .

https://www.youtube.com/watch?v=KOJLztNihYQ

Във време, в което семейните ценностти девалвират, тези два клипа показват как все още има надежда за нашето общество - семейство, топлота, близки отношения, радост в очите на децата - когато човек гледа тези клипове, вижда всичко онова, което Коледата въплъщава! Прекрасни са - и Камила, и Кейт, и коледните кадри от абатството, и семейството й, и роднините им, които са там, за да подкрепят това, което прави Кейт. Страхотно е и много много вдъхновяващо!

# 202
  • София
Коледната картичка на принцеса Ан:

# 203
  • Някъде там
Малката бутанска принцеса Сонам.
Какви бузки има само. Сладурче ♥️

Скрит текст:

Нейно кралско височество Гялсем е наречена Сонам Янден Вангчук.
Сонам е бутанско име, което означава заслуги, дълголетие и късмет. Името
Янгден, което означава скъпоценен камък, означава просперитет и благополучие.
Церемонията по именуването се проведе в
Ташичходзонг по случай годишнината от рождението на Негово
Величество на златния трон през 2006 г. Церемонията беше председателствана от
Негово Светейшество Дже Кхенпо. Негово Величество
Друк Гялпо, техни величества
кралици майки и членове на кралското семейство
на кралското семейство присъстваха на церемонията.
Представители на Дратшанг предложиха
Ку Сунг Тхугтен Мендрел. Дзонгдас,
и Лам Нетен от двадесетте дзонгхага, представляващи народа на
Бутан, поднесоха дарове буелва.
Нейно кралско височество, третото дете на техните
Величества Краля и Гялцуен, е родена на 9 септември тази година.

# 204
Скрит текст:
Традиционният благотворителен Bal de Noël под патронажа на Шарлийн, вчера в Salle Empire на Hôtel de Paris. Темата на събитието  е била "100 годишен бал". В чест на 100 годишнината от рождението на Рение.
Страхотна Шатлийн. Красива и изискана. Грее просто..Много красиво блести роклята в различни нюанси. Точно като за приказен бал.
Колко хубав нежен и естествен грим.

Скрит текст:

В петък, 8 декември 2023 г., в зала "Империя" на хотел "Париж" се проведе традиционният коледен бал.
Париж, в присъствието на Н.С.В. принцеса
Шарлен, патрон на събитието.
За това 18-о издание темата на гала вечерта беше "Le Bal de Noel
Стогодишен бал".
На търга, организиран от Sotheby's, бяха събрани средства за фондацията на принцеса Шарлен Монакска и нейните проекти.
Фондацията и нейните проекти за превенция на удавянията и възпитание на децата чрез ценностите на спорта.
Фондация "Принцеса Шарлен на Монако" би искала да благодари на всички дарители и партньори, които допринесоха за успеха на това събитие през 2023 г.

Обстановката е невероятна.

Шарлийн е прелест! Изглежда по- добре и от преди да се разболее. Явно се грижат добре за нея. И роклята е красива и празнична.
Принцеса Сонам 🥰🥰🥰 Абсолютно сладурче и малка прелест.

# 205
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Кейт и фемили са просто прелест. Много ми хареса в бяло,
чантичката, косата, гримът, наистина е прекрасна тази жена.
Децата много са пораснали, Шарлотчето каква дълга и русичка
коса извади, като баба Ди, но ми се струва че характера ще е като на
прабаба и кралицата. Голямо струпване на рояли на този концерт,
Улфито е много сладко и чаровно дете, косата на Беа е много хубава, но
тя въобще откакто се хариза на Моцито цъфти.
Ще има ли още събития от там /UK/, че само английските рояли са ми интересни, другите не ме вълнуват.

# 206
Оле, какво сладко бебче Heart Eyes

Шарлийн е прелест. Хич не съм предполагала, че за нея точно ще го кажа, обаче в тази рокля е страхотна. Изобщо напоследък е радост да я гледа човек. Пу-пу.

# 207
  • Някъде там
Тирамису абсолютно същото мисля и аз. Сякаш се е преродила и с Алберт отново са се преоткрили. Направи ми впечатление, че и със сестра му много приятни и естествени отношения без прекалено превъзнасяне показаха на клиповете. Говореха си и се усмихваха,
А на галата да ти е кеф да я гледаш как със всички общуваше и се усмихваше.Пълно е със снимки и клипчета от гостите на бала, снимали се с нея.

Бебчето е разкош.
Братчетата и те
Още снимки от церемонията.

# 208
Бэдещият крал:

# 209
Разкошно момче!

Общи условия

Активация на акаунт