Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 031
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 210
# 211
В Инстаграм ми излезе следната снимка за коледна картичка на Уелс

Харесва ми, изчистена и семпла. Не е особено празнична, но и предишни години не беше.

# 212
Напомня ми на една снимка пусната покрай годежа им.

Кралят и кралицата също пуснаха тяхната картичка

Първата картичка на Елизабет като кралица също е била със снимка от коронацията.

# 213
Много хубава снимка! Всички са страхотни. Джордж е най - сериозен. Дали тези прекрасни деца, са разбрали, че докато са живи, папараците ще са по петите им!? Миличките, тате и мама добре ги подготвят за необикновения им живот, живот под прожекторите!

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 12:38 от Benichka56

# 214
Тъкмо идвах с коледната картичка!
Много ми харесва.
Вече свикнах, че роялите слагат нещо значимо от изминалата им година - в тази връзка - за пореден път Уелс показват кое е важно за тях - децата и семейство !

# 215
  • Разпиляна във въображението
Хубава семейна снимка! Чудесни са Simple Smile

# 216
Високи и стройни растат децата на принца и принцесата на Уелс. Май повече от гените на принц Филип са взели в тази насока. Както се казва в приказките - деца за чудо и приказ.

# 217
  • София
Страхотна Шарлийн. Мека, женствена, с прекрасни форми в подходяща рокля. Много ме радва.❤

Бутанците също винаги са много симпатични, а децата са бонбони🥰

# 218
  • София
Фотографът Джош Шинър, който направи снимката на семейната коледна картичка на принца и принцесата на Уелс за 2023 г., ни даде поглед зад камерата 📸

„Беше такова удоволствие да снимам принца и принцесата на Уелс и тяхното семейство за коледния портрет тази година. Без съмнение една от най-спокойните и приятни срещи, които някога съм имал, и сега имам изцяло нов набор от шеги, които са точно на моето ниво, благодарение на децата...
Огромни благодарности на принца и принцесата на Уелс, че ме приеха.“

Фотографът също сподели скица, която направил на семейството, и която е била неговото грубо ръководство за композицията на снимките.

Вижда се разликата между скицата и избраната снимка:

Снимката е запомняща се, а всички на нея изглеждат прекрасно.

# 219
  • Някъде там
За календара днес Фредерик пали втората свещ от адвент свещника.

Много ми харесва че прозорчетата в календара всеки ден разказват различна история и персонала и хората които се грижат за семейството им са споменати и почетени в различните дни, а не наблягат само на собственото си семейство и традиции. Много е интересен.
Свещника е нов и ето историята му
Скрит текст:

Това е втората неделя на Адвента и
Негово кралско височество престолонаследникът запалва адвентния венец на кралския дом днес
Миналата година Кралският дом на Дания
Ръководителят на работилницата на Кралския дом заедно с чирака и чирака изработиха и издълбаха адвентен венец, за да отбележат празничния сезон в кралското семейство и кралския двор през коледния месец.
Адвентният венец се състои от две части. Първо, масивен венец от пламнал клен, който е украсен с интарзийна лента с мотив на огледално клонче имел.
Отровните плодове на растението са издълбани от перла, а листата са издълбани от фурнир, който е засенчен с помощта на нагрят пясък.
Другата част е купа, стругована от птича липа от градината на замъка Фреденсборг.
Венецът и купата са покрити с шеллак, а свещите са монтирани в месингови държачи.

Мери и близнаците снимани в Австралия. Мери с много хубаво сако. Много хубави и кежуал.

Честит рожден ден и на Жак и Габриела.
От фондацията на Шарлийн им честитят с тази снимка.
На нея близнаците и родителите им показват рисунката на момчето победител в конкурса на тема " Сафари", организиран от Шарлийн в чест на годишнината от рождението на Рение.
Наградата за победителя е била сафари в Южна Африка.
Честити да са близнаците.
Представям си колко щастлив е бил победителя. Много хубаво че стимулират така децата да творят.

Празнично настроение от Норвегия.
Страхотна украса.
https://www.instagram.com/reel/C0qt4cdopiI/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
Днес и утре събитията в Норвегия и Швеция ще са съврзани с Нобеловата награда.
Церемонията в Осло.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 14:34 от daviz

# 220
Снимката на Уелс е много хубава. Децата са пораснали толкова много в сравнение със снимката от миналата година.

https://www.townandcountrymag.com/society/tradition/g14424642/ro … as-cards/?slide=1
На този линк има коледни картички на Кралското семейство през годините - от тези на Кралица Елизабет като млада, през общите на Чарлз и Даяна преди развода и отделните след развода, до снимките на семействата на Уилям и Хари.

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 16:16 от FreesiaR

# 221
  • София
Още не намирам видеоклипове от тържество в Уестмистър, та да попитам, тази година принцеса Катрин свирила ли е на пиано?

# 222
Няма да намериш преди Бъдни вечер, когато ще бъде излъчено по ITV

# 223
  • Някъде там
Амалия благодари за пожеланията.
Ех каква чистота,  вяра, невиност и искренност има в думите на благодарността ѝ към честитилите празника ѝ.
Много хубава снимка. Има много нежност и доброта в излъчването ѝ.

Монако пуснаха и официална снимка на близнаците, направена на празника на Монако.
Чудни братче и сестричка.♥️🎉

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 17:40 от daviz

# 224
  • София
Много хубава снимка на принцесата (портокаловата много ме разсмя).

Жак и Габи са много забавни в тези дрешки, да са живи и здрави!

Общи условия

Активация на акаунт