Кралски работи и клюки - декември 2023, януари 2024

• 154 033
  • 1 317
  •   1
Отговори
# 225
Наистина много хубава снимка на Амалия, много ми хареса и на мен.

Фреди с какъв весел пуловер е обаче Joy

# 226
  • Някъде там
Нали 😀
Ми не ми се занимаваше да пиша отделно.
Церемония по връчване на Нобеловите награди 2023 Стокхолмска концертна зала.

София ме шашна. Това колие го виждам за първи път и е уауу.
Ще ровя да видя каква му е историята и ще я сложа. Тиарата си е нейната сватбена, на която се сменят само камъните.

Силвия също е с красива тиара.
Това е тиарата на кралица София и е направена за нея си през 1860 г. и понякога се нарича тиара с девет зъба.
Тиарата се отличава с подобни на слънчеви лъчи, създаващи ефекта на слънце, изгряващо от водата, с големи диамантени зъбци.
Сега се носи изключително от Силвия, която я носи доста често, включително на банкетите за Нобеловата награда.

Виктотия с хубавата рокля и тиара с наполеонов аметист.
Тиарата с наполеонов аметист първоначално е била собственост на френската императрица Жозефин.
Тогава и много години след това беше огърлица, но беше преработена в тиара от кралица Силвия след брака й с крал Карл Густав през 1976 г.
Тиарата включва големи лилави аметисти, заобиколени от диамантени клъстери в злато и сребро.
Парюрата има подходящи обеци и брошка и може да се разглоби в оригиналната си форма на колие.
Носен е от повечето кралски дами на Швеция.

# 227
О, чаках ги шведите от церемонията.
Всичките ми харесват доколкото ги виждам. Но при София не съм сигурна още Simple Smile

# 228
  • Някъде там
Да и аз го забелязах. Модерна работа 😀🤣. Обаче жена му на другия край на света и тя с подобен цвят панталон. 😉

Ули за сега няма снимки в цял ръст на София.Ако има ще сложа.
Колиетата били две. Сваровски са.

Явно роклята е семпла и е заложила на масивни бижута, защото и гривните са големи.

Малко от церемониите в Норвегия.
Мете каква е хубава така. На нея черно и отива. Цветето добре стои

Последна редакция: нд, 10 дек 2023, 19:07 от daviz

# 229
Колко хубави снимки от последните страници! Прекрасни деца!
Най-любима ми е коледната снимка на Кеймбридж от Йордания, мисля че там беше заснета. Но и последната е много хубава!

# 230
София е толкова нежна и красива! Много е хубава с тиари!
Силвия страшно изморена изглежда, възрастта взе да личи.

# 231
Много хубава Мете. И диадемата й ми харесва много. Сякаш позната ми се струва, носила ли я е друг път?

# 232
  • Някъде там
Ули има само клип все още
https://twitter.com/ChristinsQueens/status/1733908457709850971?s=19

Да носила го е.

# 233
  • София
Виктория както обикновено на Нобеловите награди изглежда великолепно. Винаги е с впечатляващи рокли и бижута. Много ми харесва - истинска принцеса.

На кралицата ми харесва само тиарата, това розово не ѝ стои добре и наистина има уморен вид, дано е добре.
Не харесвам тиарата на София особено, пък с цветни камъни съвсем. Роклята не мога да я видя, но самата София е много красива, с хубава прическа, много нежна. Поотделно от двете колиета по-дългото ми харесва, но двете заедно стоят добре.

# 234
  • София
Хубавица

Има две не много хубави черни панделки отзад в косата, добре че не се виждат. И хубаво е сложила повечко бляскави неща, да освежат черното.

# 235
  • Някъде там
На Вики прическата много красива.

Рози са, Лана.

Силвия не ми изглежда чак толкова уморена. На предишната снимка май просто беше хваната в момент на говор. На 80 е все пак, нормално да си личат годините. Да де, ще ги направи тези дни. Още е на 79 🙂

Ето я София на хубава снимка в цял ръст.

# 236
На мен София ми е любимка от шведите. Красива и нежно женствена. И сега ми е много хубава.

# 237
# 238
  • Някъде там
Норвежците са по скромни на техния банкет за Нобеловата награда за мир.

Обаче сега забелязвам че Соня изглежда много свежо, а е 6 години по възрастна от Силвия.

# 239

Общи условия

Активация на акаунт