От Спиди ме уведомяват за пратка, която нямам

• 20 454
  • 39
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Моето по-горе се оказа дамски панталон, който бях поръчала от Алиекспрес.

# 31
Тогава освен наистина да е Shein... Ще видим утре, благодаря.

# 32
Тогава освен наистина да е Shein... Ще видим утре, благодаря.

Сега и аз получих. Наистина имаше изненада "О боже това какво е?" Shein идват със Спиди? Сега за първи път поръчах от тях и направо съм изненадана, че и бързо дойдоха Grinning Утре и аз чакам пратка от:

Подател:
OTTO, OTTO
Телефон:
+359885435502
Съдържание:
LAUNDRY LINT REMOVER

Сега загрях, благодаря момичета!

# 33
Да, поръчката от Shein беше. Аз и преди съм ги получавала със Спиди, но сега ми стана странно, че подателят е с български номер и е от Стара Загора.

# 34
Приемам,че е станала грешка. Твърде съмнително е, защото посоченият телефон на фирмата е изключен цял ден - 0885435502. Това е номерът за връзка с изпращача. На някой да му е познат?

Вчера получих абсолютно същото с този номер и подател OTTO, OTTO, но нямаше нищо за плащане. Оказа се, че е моя поръчка от Shein.
Реших да оставя коментар, ако някой проверява за същия номер. В крайна сметка не е измама.

# 35
Получих съобщение от Спиди за пратка от Сънсей?Никога не съм влизала в този сайт.Поръчката е за 400 лв.Щях да знам ако ще давам толкова пари и то за парцали от сънсей .Адреса е моят служебен,направо се притесних.Фамилията е тази с която съм във фейсбук,а не тази по лична карта!

# 36
Подателят на пратките на Синсей е ЕЛ ПИ ПИ ФЕШЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД, LPP. Това ли е подателят на вашата пратка?

# 37
Подателят на пратките на Синсей е ЕЛ ПИ ПИ ФЕШЪН БЪЛГАРИЯ ЕООД, LPP. Това ли е подателят на вашата пратка?
Точно,но никога не съм пазарувала от там,камо ли за 400 лв
Ел Пи Пи Фешън България ЕООД ,-синсей GIURGIU,служител.Това пише на подател

# 38
Може някой да е подал грешен телефон, грешни данни, просто я откажете от бутона в линка, за да не разкарвате куриера.

# 39
  • София
И аз веднъж получих смс за пратка с наложен платеж нещо 200 лв, на  адрес в Севливо.
Обадих се на Спиди, че аз съм в София и явно са сгрешили номера, да звъннат на подателя да коригира номера и повече не са ми звънели ни куриер ни от Спиди.

Общи условия

Активация на акаунт