Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 993
  • 748
  •   1
Отговори
# 255
Най-хубавият зимен аромат е студът в козината на котарака ни. Гушкам го и не спирам да го душкам Simple Smile
Няма такъв парфюм.
Светлина и хармония в домовете и сърцата ви! Nature Sparkles Nature Star2

# 256
Щастливо посрещане на празника ви желая!

# 257
Светли празници, парфюмни момичета!

За тази празнична вечер избрах Sweet oriental dream - много красив бадем, а за утре Mon guerlain intense.

Под елхата ще ме чакат Libre Intense, Mon guerlain intense и 10ml от Tom ford black orchid. Като за човек който каза, че няма парфюмни желания добре се представих. 😂

# 258
  • The Evergreen State
Честита Коледа скъпи парфюмни съфорумци! Бъдете здрави и щастливи!

Коледа посрещнах с Lancome Hypnose. Поде елхата ме чакаха други подаръци, не бяха парфюми, но измежду тях имаше една миниатюрка на Dior Gris. Сложих малко на китките на ръцете от него, много е хубав, удобен е за дамска чанта и при пътуване.

# 259
  • Бургас
Весела Коледа.И аз много харесвам Гри Диор.

# 260
Весела Коледа! Желая ви светли празници! 🙂 Аз посрещам празниците с Delina-Parfums de Marly и Fleur Narcotique - Ex Nihilo

# 261
Честита Коледа! Днес през деня ще нося Jimmy Choo Fever, мисля, че пасва на празнично настроение.

# 262
Весела Коледа! Получих неочакван парфюмен подарък под елхата - Tom Ford Fucking Fabulous, още не мога да преценя дали ми харесва достатъчно на фона на останалите ми парфюми. Но ще съм с него по празниците.

# 263
  • Пловдив
Честита Коледа на всички🎄
Днес за моя рожден ден си самоподарих Фламенко на Монегал и съм много хепи❣🎂

# 264
Аз си подарих само един сет с мостри. Сега съм в ужас, защото всички пробвани досега ми харесват, не се беше случвало такова нещо. Най-често нито една не ми харесва достатъчно. Сигурно е защото в момента съм с хрема Grinning

# 265
  • Бургас

Както обичам да казвам : Жива и здрава да си, хрема да не те споходи, за да се наслаждаваш на всяка прекрасна парфюмна нотка !
И аз си поръчах Фламенкото вчера, на сляпо , за Рд другата седмица. Дано да ме изненада приятно.

# 266
Честита Коледа!
Някой да има информация дали Giorgio Armani Acqua di Giò EdT ще бъде спиран от производство?
В много сайтове е намален на 50%, а в други въобще го няма.
Това е любимият парфюм на мъжа ми и ако ще го спират да взема да се запася с количества.

# 267
Весела Коледа! На Бъдни вечер изневерих на Анжелик ноар и се залях с Италика, голяма грешка, не го бях носила от пролетта и сега изобщо не се харесахме. Стори ми се твърде задушлив и  пудрен вариант на млечно гурме , доста ме отблъсна, може и да е било твърде топло, но  за съжаление завърших с мигрена и непиносимост.... На Коледа сложих Fleuer Narcotique, лек, свеж, за да нямаме други подобни изпълнения... В дните преди коледа най многи носех Trastevere, с който се сдобих от парфюми шоп. Бях го разносвала от отливка и ми се  беше сторил доста буквална сладкарница, но в момента го възприемам като страхотно успешно гурме-мляко, орехи, кафе, карамел, нещо балсамово, това определено е моят пантеон и  благодаря много на дамата,която беше споделяла възторжените си впечатления за него, благодарение на нейните мнения му дадох втори шанс и изобщо не съжалявам.
Напоследък много често слагам и Angel's share, който споделяме с половинът. Много съм изненадана колко различно се възприема един и същи аромат, когато е носен от двата пола...

Последна редакция: вт, 26 дек 2023, 17:21 от Солена Луна

# 268

Както обичам да казвам : Жива и здрава да си, хрема да не те споходи, за да се наслаждаваш на всяка прекрасна парфюмна нотка !
И аз си поръчах Фламенкото вчера, на сляпо , за Рд другата седмица. Дано да ме изненада приятно.
От къде поръчхате Фламенко?

# 269
Честито Рождество ! Пожелавам най-вече здраве и парфюмни емоции !
Нищо не очаквам под елхата ,всичко си самоподарих ,олях се.Почвам да мисля за редуцирането ,защото някои не успявам и 1 път в годината да нося..

Общи условия

Активация на акаунт