Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 83 654
  • 748
  •   1
Отговори
# 240
  • варна
Прекрасна идея!!!Как не ми е хрумнало!Благодаря,благодаря!

# 241
Мили момичета и момчета,

Спешно имам нужда от помощ! Трябва да купя подарък за 10 годишно момиченце. Не я познавам лично, но искам да я изненадам с нещо подходящо за нейната възраст и разбира се, щом задавам въпроса си тук, подаръкът е с парфюмна насоченост. Може и да е някакво козметично комплектче. Наистина ми е трудно сама да преценя. Ценови лимит, все пак да е до 100 лв.

Благодаря Ви!

Парфюмът на Moschino I love Love ми се струва подходящ. Свежо-сладък, а шишенцето също е много забавно Simple Smile

# 242
И аз съм за парфюм на Ариана Гранде, но Ари, Sweet as a candy, Thank you next.
. Cloud не ми се струва подходящ за дете.

# 243
  • София
Cloud на мен носи болничен вайб, има и там някаква йодна нотка.

# 244
Ок, да не е Cloud, нещо от Ари, Sweet as a candy, Thank you next да е. И те се вместват в посочената сума, докато от Ланком, Диор и Шанел ме съмнява да се намери нещо под 100лв, особено в последния момент.

# 245
Здравейте,
Благодаря Ви много! Взех Sweet as a Candy. Нямаше и голям избор там, където пазарувах.

# 246
Под елхата ще ме чакат  Borabora на Giordani di Toscana и  Vanilla Orchidée на Van Cleef.

Бях послушна таз година, но май прекалих с парфюмите. Догодина ще си самоналожила ограничения. Simple Smile

# 247
  • Бургас
Аз се сдобих с количество от Фламенко Монегал и съм много щастлива.Той ще ми е парфюмът с който ще тръгне новата година.Светли празници на всички.Sparkling HeartSparkling Heart 

# 248
  • София
Да попитам тези, които имат Yara-Lattafa как ви е трайността?  Имам чувството,че е много краткотраен...или спирам да го усещам. И в Parfumes from Dubai го дават като реплика на Poison girl, аз като си пръсна и се сещам по-скоро за Sigature

# 249
Да попитам тези, които имат Yara-Lattafa как ви е трайността?  Имам чувството,че е много краткотраен...или спирам да го усещам. И в Parfumes from Dubai го дават като реплика на Poison girl, аз като си пръсна и се сещам по-скоро за Sigature

Пробвала съм го веднъж - на китка траеше около 5-6 часа. Мирише ми на плажно масло с добавен аромат на ягоди и други берита. Не ми напомня на друг парфюм

# 250
Здравейте,момичета,в крайна сметка днес си купих Mugler - Alien,отидох подуших 4-5 аромата,но той ме грабна и си го взех. 😁

# 251
Здравейте, влязох в темата,за да взема идея за парфюм,но толкова много прегледах и съм все по-объркана,моля дайте ми идеи.Харесвам НЕсладникави аромати,ако е възможно БЕЗ ванилия, да е зимен, траен, не банален аромат.Любими мои парфюми са Miracle, Marry me, Eclat d'Arpege, Idylle Guerlain.
Аз също много харесвам тези, които сте изброили като любими, особено Idylle Guerlain. Моят зимен беше https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-26127.html,  но го спряха и го замених с https://www.fragrantica.com/perfume/Narciso-Rodriguez/Narciso-Poudree-36679.html. Не зная за какъв ценови клас става въпрос, но бих предложила https://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Chance-Eau-de-Parfum-31351.html. Може би попада в определените като банални, но за мен си е класика и аз се чувствам много добре в неговата компания. Ако желаете нещо с по-модерно звучене и харесвате роза, препоръчвам за тест https://www.fragrantica.com/perfume/Parfums-de-Marly/Delina-Exclusif-50370.html.
[/quote
Много благодаря!Още ходя като луда всеки ден до бюти зоната и все още търся парфюмът....Simple Smile

# 252
Скъпи мои ароматни момичета и момчета, за празниците ви пожелавам да изживеете красиви мигове с хората, които изпълват сърцата ви!

За Бъдни вечер и Коледа избрах да нося Amouage Bracken.

# 253
Светли и уютни празници на всички! Дано сте обградени с любими хора и се сбъднат всички мънички и големи мечти Heart Eyes Имаме ли мир, здраве и любов, имаме всичко!

Под елхата ме чакат Dolce Amalfi и Rosa Palissandro Forte, а върху себе си ще нося Bouquet Ideale Heart

# 254
Светли празници! Обич и топлота в домовете ви.
Под елхата ме очаква златната богиня на Жан Пол Готие - Gualtier Divine.
Около елхата - аромат на сърми 😜

Общи условия

Активация на акаунт