Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 957
  • 748
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте! Може ли да ми препоръчате аромати подобни на Dior Hypnotic Poison EDТ - нещо нишово и дълготрайно. В интернет намирам сравнения между него и Initio Psychedelic Love, имат ли нещо общо наистина?

За мен най-близкият е може би Lince на Тициана Теренци, но не е със същата дълбочина и развитие като първия вариант на аромата.

# 361
Ние с Guidans не се харесахме. Нищо, остават си ми любимите Герлени.
Кои са любимите ти парфюми на Герлен?

# 362
Ние с Guidans не се харесахме. Нищо, остават си ми любимите Герлени.
Кои са любимите ти парфюми на Герлен?
Шалимар и Роклите

# 363
Туберозата на Нишане - белоцветна бомба с километричен шлейф. "Стандартната" тубероза, подобна на карнал флауър и гучи блуум. Отваря със сочна, сладка и малко химична праскова, леки тропически нотки в началото, които за съжаление отшумяват сравнително бързо. За заклети фенове на туберозата е попадение предпилагам. Аз си падам по плодовите бомби, носих си отливката веднъж дваж, но някак не ме впечатли достатъчно за покупка, особено в драйдауна. липсва ми закачката, играта, които  правят за мен carnal и love tuberose носими. Не е и свежото и фотореалистично цвете като на Картусия.

# 364
Не се разбрахме с Guidance и аз съм фен на Guerlain.

# 365
Може ли няколко думи за Туберозата на Нишан , че много го мисля ? Имам спомен , че го бях тествала и много ме беше впечатлил , но нищо конкретно.
Не, бягай далеч. Много натрапчив и бързо омръзва.

Никога няма да забравя, когато подхванах розовата бутилка на Guidance, когато дойде в Делириум. Разочарована от последните издания не очаквах нищо и тук. А и розово, изтъркана работа. Пръснах и уау любов, взех я отново, да я разуча подробно и се заговорихме с консултантката, че побърква хората. Два дни по- късно имаше списък за чакащи нова доставка на 660 лв. По- късно приятелка парфюман го купи и ми подари количество, на Коледа дойде моята бутилка. Има моменти, в които здравецът леко ме дразни, но са редки. Разкошен парфюм, женствен и различен. Амуаж разбиха с него.

Последна редакция: чт, 04 яну 2024, 09:19 от densi

# 366
От известно време само чета вашите разкази за Guidance и все повече се вдъхновявам и аз да го пробвам.

SOTD: Moonlight in Chiangmai

# 367
  • Бургас
Хубав е Guidance, но мен не можа да ме спечели да го купя.За справка и аз съм фен на Герлен.Туберозата на Нишан е съкровище, голяма женственост струи от него.HeartpulseHeartpulse

# 368
Като стана дума за Герлен, скоро подарих на моя колежка Mon EDP. Е, няма такава радост, напълни ми душата! Всъщност не знаех, че го харесва толкова, по-скоро ми се стори като сравнително безопасен избор за парфюмен подарък предвид това колко е елегантно направен, без нищо прекалено в него. Не очаквах така да го оцени. Мисля, че аз се зарадвах повече от нея.

# 369
Денси ,мерси любима.Heartbeat

Нещо искам да взема да си почна хубаво годината. Сърбят ме ръцете просто Grinning , загледала съм и Arabesque и cassiopeia на tziiana terenzi ,за тях какво ще кажеш/ кажете? Yellow Heart

# 370
  • Отвъд алеята зад шкафа
Хм, странна корелация, но аз много харесвам Guidance и нищо парфюмно на Guerlain.

Пробвах Divine Tentation, хубав, е, но първо съм разочарована от трайността, второ - при мен избива здраво тютюнева нотка, което не го очаквах, с оглед пирамидата и другите ревюта.

# 371
Денси ,мерси любима.Heartbeat

Нещо искам да взема да си почна хубаво годината. Сърбят ме ръцете просто Grinning , загледала съм и Arabesque и cassiopeia на tziiana terenzi ,за тях какво ще кажеш/ кажете? Yellow Heart
Арабеск е много хубав зимен плътен парфюм, тип Табако Ванил, без да е точно същия. Много е красив в хладно.
Касиопеята също е хубава плодово-мускусна, но има доста от Кирке.
Най-добре отиди някъде и си избери с проби, насляпо недей.

# 372
  • в голямото село
За много години парфюмни момичета и момчета. Бъдете здрави и все така парфюмно окрилени, чета ви всекидневно, но пиша изключително рядко. Имам нужда от вашето побутване - заглеждам от известно време La Tosca Xerjoff, но само по описания. Много ли е виолетов, доближава ли се наистина до пудрената виолетка на Инсоленс Герлен или е по- скоро свежа виолетка? Как е като трайност? Всяко ваше  мнение ще ми е от полза, за което благодаря.

# 373
За много години парфюмни момичета и момчета. Бъдете здрави и все така парфюмно окрилени, чета ви всекидневно, но пиша изключително рядко. Имам нужда от вашето побутване - заглеждам от известно време La Tosca Xerjoff, но само по описания. Много ли е виолетов, доближава ли се наистина до пудрената виолетка на Инсоленс Герлен или е по- скоро свежа виолетка? Как е като трайност? Всяко ваше  мнение ще ми е от полза, за което благодаря.
Свежа, много силна пищяща виолетка. За мен е ад. Боли ме глава сериозно, като го слагах и го махнах много бързо. Единствения от линията, който не мога да нося. Не прилича на Инсоленс въобще.

# 374
  • Бургас
Тоска при мен не е виолетов и изобщо не го харесах, продадох си мострата.Няма никакви прилики с Инсоленс, не го купувай само по ревюта може да е голямо разочарование.

Общи условия

Активация на акаунт