Парфюмни размисли и страсти - 287 тема

• 81 960
  • 748
  •   3
Отговори
# 345
Много ви благодаря! Честно казано, просто ще се обадя и ще им откажа поръчката.

# 346
Ако сте я платила онлайн-успех с обаждането… Сайтът им вече не съществува, сменя си името честичко.

Честита Нова Година! Нека бъде пъстра и позитивна!
Аз определено не съм мерило за всеобщи любимци, Гайдънс купих на сляпо и подарих с още по-голямо нетърпение, с малки изключения рядко нося аромати, харесвани от много дами (Hibiscus Mahajad, Delina Exclusif и 1-2 Xerjoff-a), но оценявам добър бленд, маркетинг или продукт и без да го нося. YSL знаят как да се прави и съм съгласна с Libre като цяло. Беше ми в списъка по едно време, уж бях решила да не пазарувам, но реалността беше друга. Прекарах Нова Година в планината в България и донесох Nudiflorum, Hibiscus, Delina Ex, Bake, Vanagloria, Pantheon Roma A, Vanilla Antique и Love, а на място ме очакваха още 3 аромата и парфюмна среща с доста отливки с чудесен парфюман. Естествено, носът ми се запуши и аз нищо не разбрах от това, но пък околните кимаха одобрително като цяло. Тези дни съм набелязала само един аромат за покупка, но ще го пробвам и като се стабилизира огромният ми нос, та съм доволна-хем без нов харч, хем с торба мостри за доста време напред. Ето част от изброените:

# 347
За много години, скъпи съфорумци!
Исках да ви питам, какво мислите за сайта fragrance.bg? Вчера реших да рискувам и си поръчах тестер на Tom Ford Bitter Peach на стойност 113лв. Като парфюмът попринцип струва 670лв. Мислите ли, че са читави там парфюмите и някой поръчвал ли е оттам?

Прочетете пост 500

https://www.bg-mamma.com/?topic=1609898.495

# 348
А от този сайт www.parfimo.bg какво да очаквам,поръчах BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT ABSOLUTE ,не е пък скъп,но все пак,сайта не го видях на първа страница

# 349
Поръчвала съм веднъж от немското парфимо. Пратката дойде от Полша или Чехия, не помня вече. Парфюмът беше ок.

# 350
А от този сайт www.parfimo.bg какво да очаквам,поръчах BVLGARI GOLDEA THE ROMAN NIGHT ABSOLUTE ,не е пък скъп,но все пак,сайта не го видях на първа страница
В тази тема няма как да го видите на първа страница, защото тук не се коментират сайтове за продажба.
Вижте в темата за изпитаните сайтове.

# 351
За много години, парфюмни момичета и момчета! Благоуханна и успешна да е 2024та!

В новогодишната нощ бях с голям любимец към който посягам рядко:
Houbigant Quelques Fleurs Royale:

https://www.fragrantica.com/perfume/Houbigant/Quelques-Fleurs-Royale-5357.html
Изключително красив бленд от жасмин и роза, с бистър, акациев мед. Класен, издържан, утихва като мека, деликатна пудра.
Този месец ще му обърна специално внимание, докато съм в настроение за него.

А от началото на годината, съвсем неочаквано за мен през деня нося Versace Eros Eau de Toilette. Лира ми накърти по Коледа, и преминах на лимони със захар, поръсени с капки бергамот.

Имах огромно желание да направя месец с един бранд, въпреки че звучи ограничаващо. Няма да е този месец явно. Нямам неистови желания засега, планът за годината е да си нося любимците и да не купувам запаси.

# 352
Рокля, която според мен се съчетава добре с " Ла Ви е бел".

# 353
Здравейте! Може ли да ми препоръчате аромати подобни на Dior Hypnotic Poison EDТ - нещо нишово и дълготрайно. В интернет намирам сравнения между него и Initio Psychedelic Love, имат ли нещо общо наистина?

# 354
Здравейте! Може ли да ми препоръчате аромати подобни на Dior Hypnotic Poison EDТ - нещо нишово и дълготрайно. В интернет намирам сравнения между него и Initio Psychedelic Love, имат ли нещо общо наистина?

Psychedelic Love е пудрено-бадемов но в него се усеща повече иланг иланг, по-цветен е в сравнение с Hypnotic Poison и не е толкова сладък. High Frequency на Initio е една идея по-близък до Хипнотичната отрова, както и Confetto на Profumum Roma, но там усещам доста силно анасона. Psychedelic Love ми е любимец и определено не бих го определила за подобен на HP

# 355
Рокля, която според мен се съчетава добре с " Ла Ви е бел".

Страхотно попадение!

Ново от Валентино, звучи интересно:
https://www.fragrantica.com/news/VALENTINO-Born-in-Roma-Green-St … za-Duo-19542.html

Последна редакция: ср, 03 яну 2024, 20:07 от bell_87

# 356
По-рано днес се "срещнах" с Guidance. Разкошен е! Много исках да не ми хареса толкова, но признавам, че се влюбих. Ще му се порадвам още някой и друг час на китката ми, дано на маншета на якето ми да се позадържи и... това ще ми е.Disappointed

# 357
При мен на палто “Guidance” държа над седмица и постоянно напомняше за присъствието си. Нищо не мога да пръскам друго в момента, толкова ми харесва. ❤

# 358
Ние с Guidans не се харесахме. Нищо, остават си ми любимите Герлени.

# 359
Може ли няколко думи за Туберозата на Нишан , че много го мисля ? Имам спомен , че го бях тествала и много ме беше впечатлил , но нищо конкретно.

Общи условия

Активация на акаунт