Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 475
  • 755
  •   1
Отговори
# 675
Момичета страдате ли от безсъние сега през последния триместър? При мен се случи от няколко дена - ставам често и да пишкам, не мога да си намеря място, а и трудно се концентрира да заспя... като парцал съм вече... приемам съвети Hug

# 676
  • София
Да, същата работа съм. Вечер дали ми се събира по 2 часа сън не знам - ставам на всеки час до тоалетна, отделно корема си тежи и не мога да си намеря удобна позиция. Понякога през деня си поспивам, но не всеки ден. Чувствам се страшно уморена и аз, но стискам зъби...малко остана.

# 677
Тези неща не са ли нормални, всъщност? Смисъл подготвят тялото и психиката за по-честото ставане, което следва и помагат на тялото да се адаптира с по-малко сън на пресекулки.

Аз имам доста дни, в които изобщо не ставам и спя от до. Чак се плаша мехура ми как издържа. 💪🏻😅 Желанието за сън направо подтиска всичко друго.  Още повече се притеснявам че после адаптацията ще ми е по-трудна от на жени свикнали до стават по 3-4 пъти на нощ.

# 678
Ехе Lugia кво правиш ти бее😃😃Браво наистина
При мен стана вече 2 седмици ту на ляво,ту на дясно ее тя не иска почва да рита брутално,слагам възглавниците и хайде след 20 минути тоалет,айде 4ти 5ти опит и някви брутални сънища ее тогава пак се отварят очите😃😃

# 679
Аз съм така от както видях двете черти,така че вече би трябвало да съм пушка.От 8 месеца спя по 3-4 часа на нощ и през деня не спя на обяд.Тази нощ ставах до тоалетната към 1 и нещо,към 3 и нещо,към 4 и нещо и към 5 и нещо и накрая в 7 вече окончателно се събудих,ако може изобщо да се каже,че съм спала Grinning Ама аз имам и много години стаж с кърмене и съответно неспане с първото ми дете,така че явно организма ми все още помни и е свикнал.

# 680
Абе аз си мисля, че със неспането не се свиква, ами умората просто си се натрупва и натрупва. Или поне аз не свиквам, просто се чувствам като парцал всеки път, когато не успея да спя, което напоследък се случва все по-често. Но определено започнах да се наспивам по-рано откакто съм бременна.
И тук наскоро разкрих един позитив на това, че бебето е застанало седалищно 🤣 не ми натиска пикочния мехур и нощем или не ставам за тоалетна или най-много веднъж, въпреки че то е достатъчно после да не заспя изобщо. 🙃

# 681
Ами на мен това ми е странно,защото през деня не ми се спи и не съм изморена.Чувствам си се бодра и си имам енергия.То това положение продължава толкова дълго време при мен,че досега трябваше яко да се е натрупало,а съм здрава,не боледувам,всички изследвания са ми добре. Някакво медицинско чудо съм явно Grinning

# 682
Здравейте, момичета! Вие от коя седмица мислите да си приготвяте багажа за болницата?

# 683
Здравейте, момичета! Вие от коя седмица мислите да си приготвяте багажа за болницата?
На 9ти януари и ми започва  45 дневния болничен и смятам малко по малко да приготвям основните неща, на 4ти съм на преглед и ще коментирам с АГ багажа,за да не пропусна нещо, което искат от болницата / ще раждам в държавна болница/🤞

# 684
Аз след Нова година мисля да започвам с багажа,защото тогава влизам в 9-ти месец.Тогава и ще сглобим кошарата,ще перем дрешки и ще приготвим всичко да е готово.

# 685
Аз още работя по около 6 дни в седмицата почти по цял ден до около 19:00. Това едно допринася за спането ми и 2 ще отговори на въпроса за багажа и подготовките. Мисля сега по празниците да се подготвя. Решихме да си сглобим и количката и кошарката.

# 686
след Нг събирам защото не знам дали ще изкарам и до началото на февруари . Всичко ме боли опъва . Детето ме смазва и едното и другото и нека си е събран и подготвен да си седи зад вратата да си го имам

# 687
  • София
Моя багаж е почти готов, но моя термин е 1 февруари, а на фетална даже 30 януари го преместиха. Бебо върви голям и не знам кога ще реши да излиза. С каката подреждах багаж със силни контракции в деня на раждането (глупава история) и не мисля да си го причиня и този път.

Момичета снощи късно видях, че ми е излезнал резултата от микробиологията и тотално откачих - излезе ми бактерия Е коли и къде ми беше да чета какво е това чудо (до сега не съм имала такова нещо) и тотално изпаднах в депресия. Пише, че е доста опасно при нормално раждане. Някой сблъсквал ли се е нея? Писах на АГ преди малко, но не знам по празници дали ще й е до мен, а наистина съм в голям шок.

# 688
Моят не е изобщо готов. Чакам разни неща от Шийн от сорта на чехли и несесери за път. След НГ ще го подреждам.

# 689
Кристина, не искам да те плаша, но звънни на доктора. Не чакай на съобщения. Тази бактерия причини преждевременно раждане на моя близка. Да ти предпишат лечение и го почвай.

Общи условия

Активация на акаунт