Февруарчета 2024 - Тема 8

• 40 493
  • 755
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Стискам палци всичко да е ок!
Здравейте, момичета! Мен ме приеха в болницата с родилна дейност, каквото и да значи това. Имам остри периодични болки във влагалището, но реално без контракции. Ще ми направят курс с Дексаметазон за всеки случай за дробчетата на бебето и ще полежа няколко дена на системи. Надявам се да се успокоят нещата и да изкарам поне още 3 седмици. Като цяло се чувствам добре, но сега на прегледа казаха, че имам някакво зачервяване и секрет, което не съм усетила по никакъв начин, а миналата седмица имах чиста микробиология. Ще видим.

# 661
С теб сме,нека малчето поизчака още малко🤗
Здравейте, момичета! Мен ме приеха в болницата с родилна дейност, каквото и да значи това. Имам остри периодични болки във влагалището, но реално без контракции. Ще ми направят курс с Дексаметазон за всеки случай за дробчетата на бебето и ще полежа няколко дена на системи. Надявам се да се успокоят нещата и да изкарам поне още 3 седмици. Като цяло се чувствам добре, но сега на прегледа казаха, че имам някакво зачервяване и секрет, което не съм усетила по никакъв начин, а миналата седмица имах чиста микробиология. Ще видим.

# 662
Дано постои още малко мъничето. Помня ,че казваше,че първото е родено преждевременно (по това време някъде) и се чудя дали има някаква закономерност или е просто случайно. Дано всичко е наред.

# 663
нямам идея но интересно ми стана щом си веган 🌱 ще взема се позаинтересувам повече 😀Бтв знам само че ядките са добър източник на желязо как то и консумацията на всякакви там кокосови стърготини фурми гъби , и тия сушени кайсии как им се вика 😀Та ако ядеш такива неща а щом си веган сигурно ядеш бая ядки за това добре ги усвояваш. Аз също ям доста ядки защото не ям толкова млечни

Ям ги тези работи, ама не е редовно и в големи количества. Нямам обяснение никакво Sweat Smile  затова и се чудя какво става

# 664
Дано постои още малко мъничето. Помня ,че казваше,че първото е родено преждевременно (по това време някъде) и се чудя дали има някаква закономерност или е просто случайно. Дано всичко е наред.

Днес съм в 31+4, а баткото се роди в 32+4 .
Надявам се да не е така и всичко да премине. Въпреки, че неонатоложката, която следи баткото ми даде съвет щом вляза в 30г.с да се кротна и предимно да си лежа, защото тогава тялото вече било готово по някакъв начин и още повече, щом веднъж ми се е случило, да не стане пак. Също на последния преглед при моя АГ ми каза да си стоя и да си лежа, защото сега ми се водело рисков период.

Благодаря на всички за куража и пожеланията! 🙏🏻

# 665
Господ ще е с теб! Не се страхувай! Всичко ще бъде наред !
[video][/video][/video]

Днес съм в 31+4, а баткото се роди в 32+4 .
Надявам се да не е така и всичко да премине. Въпреки, че неонатоложката, която следи баткото ми даде съвет щом вляза в 30г.с да се кротна и предимно да си лежа, защото тогава тялото вече било готово по някакъв начин и още повече, щом веднъж ми се е случило, да не стане пак. Също на последния преглед при моя АГ ми каза да си стоя и да си лежа, защото сега ми се водело рисков период.

Благодаря на всички за куража и пожеланията! 🙏🏻

# 666
Стискаме палци! Всичко ще бъде наред! 🎀🫶

# 667
Всичко че бъде наред, ще стискаме палци, щом си под наблюдение лекарите ще направят всичко необходимо бебчо да стои в коремчето и да сте добре и двамата, много положителна енергия ти изпращам и ни дръж в течение ❤️

Момичета, аз се включвам най- вече към мамите с предишни секцио, слагали ли сте си тогава хиалуронов гел в корема, или ако не сте, мислите ли сега да слагате. Аз сама питах АГ, защото още преди ми беше казала за този гел, и мисля да слагам. Та някой с отзиви? Аз имам познати с такъв гел и отзивите честно казано са само + но реших и тук да питам дали има някой с опит.

# 668
Всичко ще бъде наред! Мисли позитивно, малчо ще изчака още малко! Heart

# 669
аз не съм при все че имах 2 хистероскопии преди това и тонове сраствания , нямах нищо след секциото но сега се замислям и още не съм проучвала

# 670
Бочи, аз основно от моята АГ и от приятелки имам отзиви...ами всички наистина са + само. Познавам едно момиче което няколко отворени операции, след което 3 пъти секцио. След първото е било страшно нещо от сраствания, сложили са гел за първи път. След второто много добре, като тя и двата пъти е била инвитро, пак са сложили гел. Е забременява трети път по естествен начин и след третото секцио всичко е ок също, почти няма никакви. Значи според лекарите благодарение на това че е имала гел е забременяла третия път и съответно няма и сраствания което е основната идея. Имам роднина коремен хирург, ще питам и него какво мисли за Тея гелове, той със сигурност ще има по голям поглед над нещата, та да видим. Ако не помогне кой знае колко, поне няма как да навреди ( освен на джоба разбира се 😃)
Аз като раждах 2017 никой не ми е казвал за тези гелове и не знам тогава до колко са били навлезли и познати за хората.

# 671
ти орентирала ли си се към някоя марка ? Аз помня че бях питала Вецев с предното раждане обаче тогава не поиска имам такъв спомен . Сега съм си наумила да го питам пак и ще кажа и аз

# 672
Ами питах моята АГ в петък и не си го записах и забравих какво ми каза като марка, даже тук ми каза в една аптека в която го продават, поне нейното име помня. Иначе при първо секцио знам че рядко някой слага, вече при второ, трето и т н. Ама на на другия преглед ще запиша марката и ще сверим какво е казал и твоя. Мисля че няма да е лошо да се сложи.

# 673
аз питах защото имам хистероскопия именно заради сраствания и заради кривина в матката и той отказа. А и тия в Турция с инвитрото също казаха няма смисл 🤷♀та и аз не знам . Но пак се чудя де като цяло не смятам да правя 3 то 🤣

# 674
Вигантола ми го увеличиха от 20 на 30 капки (това 2 пъти седмично), та от 2 на 3 капки ми звучи направо несериозно. Да не липсва една 0? 🤔

Общи условия

Активация на акаунт