Термин Август 2024 ♥

• 43 673
  • 738
  •   1
Отговори
# 345
Добре дошла Tsvety
Mariposa27 мисля че е съвсем нормално. И аз нямам кой знае какви симптоми, но ще стискаме палци да е всичко наред! И ще бъде! И аз това казах на мъжа ми, че докато не започна да го усещам това бебе винаги ще съм притеснена.
Сигурна съм, че всичко ще бъде наред при всички. Стискам силно палци и на Sunshine ☀
Mama2288 при теб какво става 🧸🫶🏻

# 346
Mariposa, ако си имала симптоми и са изчезнали съвсем(гърдите на са еднакво напрегнати всеки ден) по-добре отиди да те видят...за твое успокоение
Добре дошли на новите момичета Hug

# 347
И предишната ми бременност и сега не ми се е повръщало , не ми се е вило свят, само се изморявам по-лесно и ми се спи.
Болят ме гърдите , но до там.От сега чак позиви за често пишкане нямам , при мен се случва на по-късен етап.
Уж си мислех , че втора бременност ще съм по-спокойна .. ама и аз само го мисля.
На 28.12 ще ходя на преглед , да видим нещо дали ще се види.

# 348
Момичета, няма проблем бременността да протича без симптоми. Говорим за изчезване на симптоми, което е много различно

# 349
В този случай най-добре да се потърси лекар с добър видеозон и да се види , дано всичко е наред!🍀

# 350
Здравейте мами и добре дошли на новите, Sparkling Heart
Минавам и аз да се разпиша. Hug
Бях на преглед в четвъртък. Чухме сърчицето, 120 уд/мин като  тя каза, че е окей. При вас как бяха? Оказа се, че ембриончето е в 6+4 седм, а по цикъл съм 7ма.  Иначе и при мен много бързо мина, чаках час и половина, другите ги моташе, а при мен "ето го, има пулс, добре е кръвоснабдено, всичко е наред, честито. Довиждане". Исках да задам въпроси, но тя говореше много бързо и нямаше търпение да ме изгони, явно  с пациентки до 12та седмица не им се занимава.
Е, в крайна сметка на 8ми пак съм на преглед, каза ми да се запиша по ЖК и в 11та седмица да си пусна генетични, щом искам.
Аз съм се спряла на The Vision. Чудя се още сега ли да им звънна или да изчакам до 8ми, да видим дали всичко е наред...
Все още ми се гади и съм повече от щастлива от това. Проблема е, че не знам какво да ям вече, от всичко ми се гади освен кисели плодове, домати, краставици и крекери.

Sunshine033, не губи надежда, чувала съм за случаи, където бавно е нараствало ЧХГ и пак се е родило живо и здраво детенце. Стискам палци и при теб да е така.

# 351
И моята, при която се следих предишната бременност, не брои бременността преди 12 г.с. Затова сега си намерих други, при които да ходя по-рано Simple Smile

Последна редакция: сб, 23 дек 2023, 12:00 от Amelin

# 352
Това е доста неприятно усещане. Сякаш ние не заслужаваме внимание. Знам, че е критичен период, но ние имаме нужда да знаем, че всичко ще е наред и да ни се обърне внимание, а не да се гледа отгоре-отгоре. Amelin ти къде се следиш?

# 353
Nadala честито за сърчицето 🍀
Marbela ще се види и всичко ще е наред 🍀
Amelin аз за гърдите не съм много сигурна дали това е признак за добре развита бременност, защото мен един ден ме болят много, после по-малко, през нощта още повече и така..
Надявам се да бъде всичко наред! 🧸🫶🏻

# 354
  • гр. София
Съншайн, стискам палци за добро развитие при теб! Flowers Four Leaf Clover

Надала, и при мен са доста набързо прегледите засега, чакам с нетърпение феталната морфология за по-подробен преглед. Hug

Видях, че по-назад сте обсъждали изчезването на симптоми.
Това също е нормално според мен, никой симптом не трае 40 седмици все пак. Идват и си отиват.
При първата ми бременност имах виене на свят, засилено обоняние и запек в продължение на не повече от седмица-две някъде между 6-та и 8-ма седмица и после изчезнаха.
Сега пак към 6-та почна виенето на свят и днес в 8-ма почти го няма.
Ааа и гърдите ме боляха по едно време, вече не.
Нищо притеснително не виждам.
Не мисля, че е добра идея да се вторачваме в симптоми или липсата им.

# 355
Привет, днес кървя повече и засега ще лежа + допълнителни лекарства. Много се надявам да няма проблем.

Nadala, честито! 🌸

# 356
Момичета, от няколко дни всички симтоми изчезнаха. Вече съм в 8 г.с. Дори не ходя често до тоалетната вече, а преди това ставах и през нощта. Притеснявам се, че нещо не е както трябва. Единствено от време на време ме боли кръста или леко пробожда ниско долу. Изобщо не усещам, че съм бременна... Случвало ли се е на някоя?

И при мен честото уриниране изчезна, и аз се притесних, помислих си че нещо се е случило, но не всеки симптом пък е вечен.
Според мен е нормално.
Единствено гърдите ме болят чат-пат.
Следващата седмица съм ня преглед.
С първата ми бременност бях постоянно на щрек, всяка божа вечер съм се молила всичко да е наред, но осъзнах, че когато Бог е решил неща да се случи, то си става, въпреки всички мисли и притеснения.Така че бъдещи мами, бъдете по-спокойни, защото понякога дори и да направим всичко което зависи от нас, то си става каквото е писано!

Наслаждавайте се на празниците, вярвайте и обичайте, имайте мир и споокойствие в душите си.
И вярвайте, че най-хубавото те първа предстои!

# 357
Здравейте. Аз вече съм в 8седмица и 2 дена повръщането сутрин си остана, чувствам се много изтощена през половината час на деня... слагам си свещички vomex A, но днес всякаш изобщо не ми помогнаха...Излязох да напазарувам за празниците, защото тук 3 дена всичко ще бъде затворено, хапнах малко,и в мига в които се прибрах...страшно повръщане
 Този  път за съжаление само храна до сега 3пъти поврънах и сутринтта два, но само стомашни сокове....адски много се надявам скоро всичко това да отшумиии, чувствам се ужасно
....боли ме таза, гърба ниско долу, гърдите са подути и много ми се гади постоянно, и за жалост това повръщане..........направих си чайче от мента и лягам да подремя, надявам се всичко да мине скоро.....дано след 3месец всичко е наред 🤮😪😥😥😥

# 358
Момичета , тези които сте около 5 седмица , и тези които я минахте .. имахте ли пробождания ниско долу , усещане за тежест?
Вече понамаляха менструалните болни , но се появиха тези .. и май май и аз ставам параноична и постоянно се притеснявам.

# 359
Marbella, аз съм в 5 + 5 и съм с пробождания и тежест. Не съм се притеснила, тъй като нямам други симптоми и смятам, че е нормално все пак да усещам нещо Simple Smile
Не го мисли и весели прекарване на празниците Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт