Термин Август 2024 ♥

• 43 690
  • 738
  •   1
Отговори
# 330
На мен вчера докторът ми каза: ако може да не ходиш на лекар след всяко изкървяване, не е нужно...ама при мен е изкървяване, не са капки. Най-вероятно е нищо, но пък дали ще  си спокойна да пътуваш така

# 331
И според мен няма да е нищо опасно, но ако стане повече тогава със сигурност трябва да отидеш. Ако ти е наблизо и можеш да отидеш без час и тн. по-добре върви, за да си спокойна и да пътуваш спокойно.
Всичко ще бъде наред! 🍀

# 332
Момичета, бях на втори преглед в 6г.с. и 3 дни. За съжаление ембриона не бил с правилна форма, няма и пулс. "Нещата не биле добре" . Чак на 02.01 съм отново на преглед. Много ми е тъжно какъв може да бъде финала 🥺 толкова години чаках и толкова се радвах..

# 333
А на първия преглед всичко наред ли беше?
В началото пускахте ли чхг , за да се види удвояването?

# 334
А на първия преглед всичко наред ли беше?
В началото пускахте ли чхг , за да се види удвояването?

На първия преди седмица се видя сакче.
при репродуктивния специалист.

ЧХГ 49.00 9ти ден след трансфер
ЧХГ 76.51 11ти ден  след трансфер
ЧХГ 127.65 13ти ден след трансфер

# 335
Ами не се е удвоявало хубаво , не че е фатално , но може да е дало индикация.
Сега кой ден е от трансфера?

# 336
Sinshine, много съжалявам и се надявам да имаш хубави новини следващия път... Надеждата си тръгва последна. 💚 Пожелавам ти от сърце да останеш в групичката 🍀

# 337
Sunshine, съжалявам, мила. Поплачи си и продължи напред. Важното е да имаш здраво бебе и това ще се случи. Моят опит с ниско и бавно нарастващо чхг не е добър. Според мен не трябва да чакаш до 02.01, а до отидеш на втори лекар, с хубав видеозон Hug

# 338
Здравейте и от мен, мили мами!
Записвам се в отбора Ви, въпреки че не съм била още на преглед. Моят ще е на 4-ти януари, в седма седмица се пада, нещо такова, не бързам Simple Smile Аз си имам едно девойче на 3 годинки, ще видим дали всичко ще е наред и дали ще става кака. А тя, стане ли такава, ще си е кака-мечта 😍 четох Ви доста, за пръв път си правя профил в Мама.бг, не открих групичка във ФБ. Предния път имаше група и общо взето до 1-вата година на децата си бяхме много задружни Simple Smile Виждам колко се вълнуват и притесняват- тези от Вас, които са бременни за пръв път, тези, които сте чакали много и тези, които сте се подлагали на ин витро процедури. Бъдете спокойни, това е важно за детенцето във Вас. След това - също, емоционалното Ви здраве отсега нататък ще е жизненоважно и животоопределящо не само през идните 9 месеца,  а и години напред Simple Smile за онези от групата, които ще посрещнат такава радост за пръв път - хора...няма такова чувство като това да си родител! Ще се промените адски много, ще израстете с това дете, то ще учи от Вас и Вие от него. Ще станете най-добрата версия на себе си, ще забравите що е това егоизъм, ще видите отново малките неща в живота, ще оцените красотата на всяко едно листенце, птиченце, буболече около Вас. Ще бъдете "най-възрастни" отвсякога, ще израстете емоционално много и в същото време ще играете безгрижно, както тогава, в онова време, когато сте били малко под и малко над метър височки Simple Smile Отдайте се на прекрасни мисли, светли мисли за бъдещето, четете - има страхотна литература за Малките човеци, грижете се за себе си, глезете се, защото сте много, много важни - майка ли си, за някого си по-значима от слънце и въздух! ❤️

# 339
Много съжалявам, Sunshine! Прегръдки! Надявам се все пак нещата да се развият положително. Има немалко случаи на наваксване, моята АГ ми е разказвала. При всички положения каквото зависи от теб, си направила всичко както трябва!

# 340
Sunshine, съжалявам, мила. Поплачи си и продължи напред. Важното е да имаш здраво бебе и това ще се случи. Моят опит с ниско и бавно нарастващо чхг не е добър. Според мен не трябва да чакаш до 02.01, а до отидеш на втори лекар, с хубав видеозон Hug

Благодаря за подкрепата на всички.
Проблема е, че сега са празници и всички имат часове чак за януари, намерих 1 лекарка за утре.. не знам колко й е хубав видеозона.

# 341
Sunshine стискам ти силно палци да се развият добре нещата и да не напуснеш групичката. Дано дано дано всичко е наред и ще бъде!!! 🫶🏻

# 342
Момичета, от няколко дни всички симтоми изчезнаха. Вече съм в 8 г.с. Дори не ходя често до тоалетната вече, а преди това ставах и през нощта. Притеснявам се, че нещо не е както трябва. Единствено от време на време ме боли кръста или леко пробожда ниско долу. Изобщо не усещам, че съм бременна... Случвало ли се е на някоя?

# 343
Mariposa27, аз нямах кой знае какво симптоми, когато бях бременна, час по час тичах до най-близката поликлиника да видя дали е живо. Успокоих се към 16 гс, когато започнах да усещам движенията.
Нормално е да се притесняваш. Вярвай, че всичко ще е наред и нещата се случват по възможно най-добрия начин!

# 344
Здравейте, момичета.
Все още само ви чета. Simple Smile
С положителен домашен тест от 19 декември съм. На 20 и 22 си пусках ЧХГ и прогестерон, че при мен има по-висок риск от извънматочна бременост. Утре отново ще си пусна изледвания и в зависимост от резултатите ще планувам и първото посещение при лекаря. С термин 28.08.2024 г. съм.
Към момемта нямам никакви симтоми. И с първата си бременост бях така.

Общи условия

Активация на акаунт