Термин Август 2024 ♥

• 43 705
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Desii Dimitrova 629644, упражнението с клатушкането знам, че се прави, за да се обърне седалищно бебе в последните седмици преди раждането. От опита на моя близка, работи!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 06:09 от GerganaIva

# 316
Desii Dimitrova 629644, упражнението с клатушкането знам, че се прави, за да се обърне седалищно бебе в последните седмици преди раждането. От опита на моя близка, работи!

Добро утро, потвърждавам и аз. Миналия път мих пода на 4 крака, защото ми беше скучно да стоя в тази поза без да правя нищо. Аз имах н. нар. звездобройче (лицево предлежание).

Аз също нямам сутиени от преди зачеването, но и по магазините е скръб. Приемам препоръки за малко над 75 Б без подплънки и силикон, и по възможност нормална кройка далеч от Бриджитка 😄

Деси, пожелаваю ти повече да няма такива премеждия и честити сърчица!

# 317
Олеле, Деси, какво си изживяла Hug
Мама2288, не мога да определя дали е много или малко, но мен си ме плаши. Всеки ден преди обяд изкървявам светло червена кръв, която постепенно спира, до вечерта почти или съвсем изчезва и на другия ден пак. Това от понеделник така. Докторът вчера ми каза, че това количество, което мен ме притеснява всъщност не е притеснително, защото матката е много кръвоснабдена, особено през бременността. Аз съм кървяла с втория ми син много повече от пета чак до 15 седмица и после до 20 се чистеше. Тогава бебето се беше имплантирали много ниско, аз с един маймунчо, който нямаше две години, непрекъснато сновях и белята си стана. Ще видя витамин К дали ще помогне и ще ти пиша

# 318
Дами да се похваля , че прогестерона за който онзи ден писах се е повишил за два дни от 66 се е покачил на 78 nmol/l .Вече дишам малко по-спокойно 🥰

# 319
Честито Деси 🫶🏻 и моите гърди се уголемиха доста.. Вчера пак след ядене беше кошмар: както си лежах и ми се върна хранаата 🤮 после киселини.. майната му, ще го изтърпим.
Миналата ми бременност бях на преглед и видяхме сърце като бях в 6г.с. и следващият ми преглед беше в 8, защото имаха отпуска. Отидох след две седмици (без да имам кръв, нито болки) седнах на стола и сърце нито се чу, нито се видя. Ембриона се беше спрял да се развива още в края на 6та седмица май…
Момичета, изпитвам огрооомен страх в момента дали ембриона се развива 😔
По принцип си имам някои симптоми за в момента, ноо страха надделява..
Всичко ще бъде наред налиииии 🍀🍀🍀
Вие ми носите късмет 🧸🧸🧸
Дори и кафявото зацапване спряя, а аз си викам ами ха де, да не да е станало нещо с бебето 😂😂😂😂 ужас…. побъркана работа..

# 320
Всичко ще е наред!Само положителни мисли!❤
Аз се опитвам да не го мисля , разсейвам се със задачи, първият преглед ще ми е на 28-ми , дано нещо се види.

# 321
Честито Деси 🫶🏻 и моите гърди се уголемиха доста.. Вчера пак след ядене беше кошмар: както си лежах и ми се върна хранаата 🤮 после киселини.. майната му, ще го изтърпим.
Миналата ми бременност бях на преглед и видяхме сърце като бях в 6г.с. и следващият ми преглед беше в 8, защото имаха отпуска. Отидох след две седмици (без да имам кръв, нито болки) седнах на стола и сърце нито се чу, нито се видя. Ембриона се беше спрял да се развива още в края на 6та седмица май…
Вие ми носите късмет 🧸🧸🧸
Дори и кафявото зацапване спряя, а аз си викам ами ха де, да не да е станало нещо с бебето 😂😂😂😂 ужас…. побъркана работа..
Разбирам те, моята първа бременност приключи по този начин в същата седмица. Със следващата бях доста параноична и ходех час по час да гледам какво става с бебето и така до към 16 гс. Всичко беше наред, като изключим ниската плацента, сега си имам чудно дете на 3 и чакам второто, с което съм по-спокойно вече.
Тези неща се случват за съжаление. Ако няма някакви установени здравословни проблеми, много по-вероятно е да не ти се случи повече, вярвай в това и бъди спокойна! Simple Smile

# 322
Много ви благодаря! Понякога имам нужда от такива думи и затова ви споделих ♥
Дано да е до финал и на 04.01. да видим пак бебето ♥🫶🏻

# 323
Софи, вярвай, че всичко ще бъде наред. Само спомена го имаш от предишния път и няма как да го изтриеш. Сега това кафеникаво зацпване най-вероятно не е нищо протеснително. И аз имам все още малко. Всички тук вярваме, че нашите здрави бебета ни чакат да ни гушнат лятото, а дотогава ще се гушкаме през коремите. 💜

# 324
Софи, всички, които сме минали през задържания аборт имаме тези страхове. Преди да ми се случи нямах никакви притеснения от видеозона, просто бях в очакване да видя колко точно е нараснало бебето. Сега сърцето ми се обръща преди преглед. ЧХГ изследването пък въобще нямах сили да го отворя. Всичко ще бъде наред този път - бори страховете си и вярвай Hug

# 325
БЛАГОДАРЯ ВИ за хубавите думи!!!!
Ще издържим всички заедно дооо финал 🍀🍀🍀🍀

# 326
Sophiaaa ние нали си вървим за сега заедно ! Та и аз така миналата година когато забременях в 7 седмица чухме пулс и в 9 имах леко зацапване , оказа се че е спряло да се развива в 7+ 3 .
Та и сега ходих на 19.12 на лекар 5+3 и сега чак на 04.01 всеки ден го мисля и ми е притеснено ! Успех на всички и дано е окей !!

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 17:28 от Nalqlq

# 327

Разбирам Ви, но той ми каза да го правя сега- можело да подейства на бебето и да  се покаже отпред, защото е застанало много назад, доколкото разбрах зад матката.... Надявам се,  на другият преглед всичко да е наред!
Вие ми носите късмет 🧸🧸🧸
Разбирам те, моята първа бременност приключи по този начин в същата седмица. Със следващата бях доста параноична и ходех час по час да гледам какво става с бебето и така до към 16 гс. Всичко беше наред, като изключим ниската плацента, сега си имам чудно дете на 3 и чакам второто, с което съм по-спокойно вече.
Тези неща се случват за съжаление. Ако няма някакви установени здравословни проблеми, много по-вероятно е да не ти се случи повече, вярвай в това и бъди спокойна! Simple Smile
Ужас... Дано не развия и аз някоя параноя...макар че, след вчера вече имам страх за следващият преглед...За пръв път усетих болка по време на преглед,разбирам че е вагинален , но кой знае - вероятно доктора вече се беше изморил на края на работният ден, пък и аз много се бях стегнала и притеснила психически....първа бременност ми е на 25 години съм, с близнаци и все още ми е изключително притеснено- не от един въпрос, ами хиляди ме глождат....
 За моя радост всичко се видя накрая, и бебчетата са пораснали доста от последният път A:12mm и B: 13mm доктора каза, че всичко е наред.... Надявам се, така и да продължи за вбъдеще....

Последна редакция: пт, 22 дек 2023, 12:01 от Desii Dimitrova 629644

# 328
Nalqlq всичко ще бъде наред и на 04.01. ще ги видим и ще чуем сърчице! 🫶🏻🫶🏻🫶🏻

# 329
Ох, и аз видях някакави розови капки като разредена кръв и не знам дали е спешност това... Ще пътуваме. Седя и умувам какво да правя

Общи условия

Активация на акаунт