Почитатели на исторически филми, period drama и екранизации по романи - 16

• 40 965
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Аз vbox7 отдавна ги отсвирих. Навремето имаше двама-трима потребители, които качваха стари сериали записани от телевизията, още по времето кагато нямаше стрийминг пратформи. Един по един им изтриха всички клипове и от тогава им давам пълен игнор.

# 166
Искам си филмисуб....дори да е с някакъв абонамент, жалко

# 167
  • Галифрей
Аз vbox7 отдавна ги отсвирих. Навремето имаше двама-трима потребители, които качваха стари сериали записани от телевизията, още по времето кагато нямаше стрийминг пратформи. Един по един им изтриха всички клипове и от тогава им давам пълен игнор.

Това беше  единствената стрийн платформа едно време.  Да и аз не ползвам от много години спрях да качвам клипове, само влизах  рядко да гледам стари сериали,които все още си седяха там. Нямаше ги другаде за съжеление.  От както Нова купи сайта преди години отдавна нищо не е същото 😔 Никой не го ползва. Просто аз днес видях случайно, че нищо не работи вече. Класиките които си седяха толкова години ги няма или са лични💔
А междругото сега видях са ми затрили всичките  клипове е не са на мен на всички. Музикални,фенски, някой които аз съм правила на времето. Wtf.

За филмисуб абонамента е да не ти излизат реклами. Аз там търсех Елиза но го няма сериала, вече. Преди старата  версия си го имаше. Но нали затриха всичко.
Ще търсим на други места.

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 13:16 от Диана Бишоп

# 168
Жалко за "Елиза" , наистина... И аз го поглеждах от време на време.

Не помня дали в темата е ставало въпрос за филма "Ferrari". Дейстивето се развива през 1957, така че може да се нарече исторически. Blush На мен ще ми е интересен, ще го търся накъде със субтитри.

В IMDb- https://www.imdb.com/title/tt3758542/

Трейлър с български субтитри.

# 169
  • Галифрей
Всичко са махнали без тия на официалните профили. 😔

Ще търся все някъде трябва да ги старите класики

# 170
Снощи започнах да гледам сериала Джулия и съм като омагьосана, не мога да се спра. Сериалът е за американската кулинарна звезда Джулия Чайлд, с носталгични детайли от 60-те години, много жизнерадостен и със страхотни актьорски изпълнения(аз съм голям фен на британката Сара Ланкашир). И Изабела Роселини открих сред участващите.
Препоръчвам горещо. По HBOmax го гледам.

# 171
Влюбена съм в Джулия. И втори сезон излезе скоро, също толкова хубав като първия.

# 172
Да тази Елиза Ди Ривомброза и трите сезона.
Никъде ги няма 😭

Има два сезона в замунда.

# 173
  • в сърцето на един мъж...
Влюбена съм в Джулия. И втори сезон излезе скоро, също толкова хубав като първия.

Вторият със Сара Ланкашир излезе ли? Аз отдавна чакам да го гледам, много я харесах

# 174
В НВО е качен. Гледах го съвсем скоро

# 175
А, мерси, аз нямам.

# 176
  • Галифрей
Да тази Елиза Ди Ривомброза и трите сезона.
Никъде ги няма 😭

Има два сезона в замунда.

Хубово ама аз си искам трите. 😳 Ще проверя в сайта на италиянската тв. Имат си някаква онлайн платформа може да имат още някакви период драми.

Намерих го но поне за първи път е с по-добро качество 😃😘  За първи път го чувам на италиянски ❤

https://www.veoh.com/watch/v16480043r3kwbDFP

Търсено си ми продължава,защото виждам че са качили само единия сезон и три интрита от с3.

Последна редакция: ср, 17 яну 2024, 01:29 от Диана Бишоп

# 177
Излязъл е първи епизод от втори сезон на Белгравия. Има го качен в замунда

# 178
Излязъл е първи епизод от втори сезон на Белгравия. Има го качен в замунда

Белгравия има втори сезон?
Това е новина за мен.Той си свърши с  ясен финал.
 Мина толкова много време.
Много го харесах.
Дано не го рязвидянт.

# 179
Най-накрая намерих и двата сезона на "Златната епоха" - много ми харесва. В момента съм на спора за двете опери и като си помисли човек, "Метрополитен" каква слава има сега, а преди каква битка е било... Трябва да се върна да прочета, където коментирахте. Много харесвам Ръсел - нея по-конкретно. С каква страст си гони целите.

Общи условия

Активация на акаунт