Филипа, радвам се, че вече си налице.
Ама вие сте много напред с гърнето, бе, ние започнахме много по-рано, но сме доникъде. Но причината е в мен-няма постоянство от моя страна и резултатите са почти нулеви.Вчера писах, писах и се разпадна връзката и всичко се затри....

Чаена, и моят мъж е същият!Веднъж не го е нахранил, сменил памперса или пък да е станал нощес. Първите три месеца дори изобщо не го гушкаше,с изключение на изписването. Сега го гледа за по половин час и после ми натяква"Цял ден го гледам това дете!". Нощем, като се събуди Давид, се изнася да си доспива в хола при свекъра, а ако свекървата е легнала там, се връща и започва да пуфти, че "няма наспиване в тази къща"
Елидима, аз съм от майките, които смятат, че трябва да се стимулира детето, а пък то ще си покаже дали е готово или не. Та в тази връзка мога да ти разкажа как научих Давид да се изправя и обръща. Това помогна на още едно априлче,но не си спомням на кое точно.
За изправянето...слагаш изправена възглавница до спалнята, а отгоре на спалнята нещо интересно, което ще иска да го вземе /ама не позната играчка, а нещо по-така
/ . Малката я слагаш пред възглавницата, хващаш й ръчичките и й"показваш" как трябва да се изправи, т.е. бавно една след друга ги слагаш нагоре по възглавницата. Така, като му показах няколко пъти, за няколко часа Давид започна да се изправя. Опитай, ако искаш. За обръщането от корем на гръб...пак нещо интересно го вдигни на нея и като си фокусира погледа го движи в посока зад главата й, така че да я стимулираш да се обърне.Браво на Стенли на Надето!

Аги, върви на доктор и дано всичко е наред!

Сега се надявам на малко почивка от нейна страна, че то не бяха болести, зъби и пр.

!

направо ми повдигна настроението! 

от което мама естествено беше на седмото небе