Отговори
# 30
  • София
Честит празник на месечничетата! Hug
Филипа, радвам се, че вече си налице. Hug Ама вие сте много напред с гърнето, бе, ние започнахме много по-рано, но сме доникъде. Но причината е в мен-няма постоянство от моя страна и резултатите са почти нулеви.
Вчера писах, писах и се разпадна връзката и всичко се затри.... Close
Чаена, и моят мъж е същият!Веднъж не го е нахранил, сменил памперса или пък да е станал нощес. Първите три месеца дори изобщо не го гушкаше,с изключение на изписването. Сега го гледа за по половин час и после ми натяква"Цял ден го гледам това дете!". Нощем, като се събуди Давид, се изнася да си доспива в хола при свекъра, а ако свекървата е легнала там, се връща и започва да пуфти, че "няма наспиване в тази къща" Shocked
Елидима, аз съм от майките, които смятат, че трябва да се стимулира детето, а пък то ще си покаже дали е готово или не. Та в тази връзка мога да ти разкажа как научих Давид да се изправя и обръща. Това помогна на още едно априлче,но не си спомням на кое точно.
За изправянето...слагаш изправена възглавница до спалнята, а отгоре на спалнята нещо интересно, което ще иска да го вземе /ама не позната играчка, а нещо по-така  Wink/ . Малката я слагаш пред възглавницата, хващаш й ръчичките и й"показваш" как трябва да се изправи, т.е. бавно една след друга ги слагаш нагоре по възглавницата. Така, като му показах няколко пъти, за няколко часа Давид започна да се изправя. Опитай, ако искаш. За обръщането от корем на гръб...пак нещо интересно го вдигни на нея и като си фокусира погледа го движи в посока зад главата й, така че да я стимулираш да се обърне.
Браво на Стенли на Надето! Party
Аги, върви на доктор и дано всичко е наред! Praynig

# 31
  • София
Мале, какво става с тоя сайт! Чак сега успях да вляза! Явно и вие сте имали проблеми!

Изби ни зъбчето днес на обяд!

# 32
Явно проблемите с форума са били повсеместни... Close

Вени, честито зъбче на Мати!  bouquet

И на Велинка, след вчерашното 4-то, днес й изби 5-то зъбче! Flutter Сега се надявам на малко почивка от нейна страна, че то не бяха болести, зъби и пр. Twisted Evil
Хайде, да разлеем по нещичко...  Mr. Green Тази вечер аз съм без мъжо - само с децата съм и ми е малко ... Tired

# 33
  • 2 етажа над тавана
Вени, честито ви зъбче!  bouquet

Пиша ти тук, че незнам дали на лични ще успея - намерих Еволва-та на Рьомер, сега ще чакам одобрение и от мъжа ми! Tired

А, и на Велинка честито зъбенце Hug

# 34
Ей, цял ден нямаше форум!

И аз преди писах, но всичко се затри, като не свикнах да го копвам, така ще е.

Ванче, и преди съм ти казвала, Юлкото голям сладкиш, ако имах мома веднага щях да го вербувам Flutter

ЧерепахчеHeart Eyes

Днес гледах Татянка и Милена онлайн, ей големи сладурки бе Hug Hug Hug

# 35
  • София
Енви, ето ти нещо за разтуха:

Мъж отсяда в хотел в Австралия. В стаята
има компютър и той решава да
изпрати електронно писмо на жена си. Обаче
случайно сбърква адреса и без
да осъзнае грешката си изпраща писмото.
В същото време някъде в Хюстън, вдовица
се връща от погребението на
съпруга си. Вдовицата решава да си провери
електронната поща за писма от
роднини и познати. След като прочита първото
писмо, тя пада възнак в
безсъзнание. Синът на вдовицата дотърчава
в стаята, намира майка си на
пода и хвърля поглед на екрана, на който
пише:
До: моята
любяща съпруга

Тема: пристигнах

Дата: 7-ми септември, 2005 г.

Знам, че ще се изненадаш да ме чуеш. И
тук имат компютри вече, и можеш да
изпратиш писма на своите любими. Току-що
пристигнах и отседнах тук.
Виждам, че всичко е приготвено и за твоето
пристигане утре. Нямам търпение да се
видим! Надявам се твоето пътуване да е
също безпроблемно, като моето.

Послепис: Адски е горещо тук долу!

Бизнес поука:
Уверете се, че комуникацията се осъщестява
между правилните
страни. Иначе резултатите могат да
не отговорят на очакванията ви.

Бабълче, дано го удобри!

# 36
ВениJoy! Hug
Ама, хайде, някой да сипе нещичко...петъчно..., но по-лекичко като за кърмачки...  Mr. Green
Не ги умея тези неща Embarassed, иначе с удоволствие бих ви поканила на виртуалната трапеза...

# 37
  • София
И аз незнам как става номера! Sad

# 38
  • Русе
Опаааа, Филипка се завърнала послучай 10-тия месец на Преско...  Hug Hug Hug

Честито на всички празнуващи днес априлчета!  bouquet

Честити нови зъбчета на Вили и Мати!

Аги, страхотна темичка! Flutter

Моят мъж помага (щото свеки добре го е възпитала  Mr. Green), обаче много и очевидно му тежи... Twisted Evil

За Свети Валентин (да отговоря на Рени), си подаряваме секси бельо и подобни - Традиционно: аз на него - боксерки, той на мен - чорапи 7/8-ми със силикон (щото е фетишист  Mr. Green) и червени рози...

Ваня, голям бонбон тоз Юли - да му гризнеш дупендъра! Heart Eyes

# 39
  • Русе
Ам, кат няма кой...айде от мен...

Аз изчезвам, обаче, че любимият ще се прибере всеки момент...

# 40
  • София
не се отваряяяяяяяяяя!

# 41
Привет, банда!

Честито на празнуващите днес, те много бе   bouquet

Честито за новите зъбета!

Па-Па, я да питам аз, че гледам сме съгражданки, колко ще си стоите на Варна? И ние понеже плануваме ходене ама през Май, та си викам ако ще поостанете повечко може и да се засечем.

За Свети Валентин и ние по нещо дребно си разменяме. Картичка, цветя, бонбони има задължително, има и вечеря навън. За тази година незнам дали ще има такава, нещо не мога да се навия да оставям малката. Веднъж ходихме на кино и през цялото време ме беше яд, че не си останах в къщи, ама то защото и филма хич не ми хареса.

Фил, най-накрая, изпренадявахме се тука в чуденки.

# 42
Здравейте Hug
Честито на днешните месечковци - Преско, Симеон, Ицко, Ники, Илиян и Дани! Също и на вчерашните - Ана-Мария, Мати, Криси и Станислава!   smile3525
Честито на озъбените  Вили и Мати!  tooth
Варненките, като се прибирате предлагам задружна среща тип "градска" thumbsup тренировка за по-горно ниво  Hug

# 43
  • София
Вени,  Joy hahaha направо ми повдигна настроението!

# 44
Лелеее, какъв постинг бях написала сутринта, а не е публикувало, а лед това и часове наред не можех да влезна  #2gunfire
Ами май ще трябва да се повторя  Crossing Arms
Честито на порасващите ни днес априлчета и техните майчета   bouquet
Аги, благодаря за страхотната темичка  Hug
Ванче, голям сладур е Юли, направо си го харесах за зет  Mr. Green
Фил, добре звърнала се, липсваше в априлските редици smile3521
Вени, Joy много ми хареса това  Joy
Честито и на малчовците с нови зъбчета   love001
И моето малко слънце реши да ме опровергае след вчерашното ми мрънкане и снощи след банята  1crib от което мама естествено беше на седмото небе  Mr. Green Ето и малко снимков материал http://images13.snimka.bg/002102065.jpg
Енви, това май става за кърмачки Наздраве!

Общи условия

Активация на акаунт