Ха, наздраве!
Много ти е сладка пухкавелката! 
Виждам, че се е заформила Априлската банда, ама повечето само четат още...

Той като се занимава 15 мин. с детето и казва ,че го изморява 
Ха дано имат в наличност 
Ще правим, но нека първо Ивкисът да почне да щъпука, което май няма да е скоро. Той спи по 2 пъти на ден, но ако е станал прекалено рано - поспива и преди обедния сън.
без лекарства, само от вкусното месно пюре на мама!
На някой случвало ли му се е такова нещо - значи миналата седмица имаше сополи, уж вече спряха течовете обаче назад са останали сгъстени сополи.?!? И тя няма как да ги изхрачи /извинявам се за израза,ама незнам как да го кажа/и като тръгне да ги гълта заедно с храната й се гади и повръща. Днес имаме напредък - хапна няколко лъжички попара и картоф плюс морков пюре. Снощи вече бях изпаднала в безпомощност - даже се разревах. Тя неможе да спи, защото е гладна а неиска да яде, защото като повръща и страхотно плачка. Абе направо имаше семейни драми отвсякъде.Не мога да се оплача от мъжа ми въобще - снощи е стоял с мен до 2 часа през нощта като ме видя колко съм отчаяна. Само той готви вкъщи - работи отвкъщи. Сутринт докато спя, той става, измива я, сменява й памперса и слага да й прави закуска. Като дойде време да закусва ме събужда. Миналата неделя като се прибрах от разходка беше излъскал цялата баня. Абе пу-пу да не му е уроки, ама направо е страхотен. Много си го обичам.
Нека да са ни живи и здрави всички страхотни малки беборанчета-априлчета!!! 
и се надяваме да е спокоен тази нощ, че миналата каталяса /хме/
!!!

глава камбана става работата-дано и тая вечер не е така...

. Но ще се оправим, няма къде да ходим и двете