Отговори
# 45
Ееее, Елидимче, най-после!  Stuck Out Tongue Ха, наздраве!  newsm24 Много ти е сладка пухкавелката! Heart Eyes

Виждам, че се е заформила Априлската банда, ама повечето само четат още... Wink

# 46
Здравейте,

Тина беше писала в старата тема за някакви 3 спанета...Абе душа,ние спим по 2,а често и по 1 път(като днес)от лятото мисля

Радвам се за тези,които ще започват работа ,но от една страна и ми е тъжно...Надявам се скоро и аз да си имам странично занимание Praynig

Мъжът ми не ми помага newsm78Той като се занимава 15 мин. с детето и казва ,че го изморява Thinking

Днес поръчах от количката за яздене,за която толкова реваааа PraynigХа дано имат в наличност hahaha

Искам да ви питам дали спазвате онзи обичай при пускане на детето при първите му крачки(нали се нареждат предмети,прави се пита с мед и т.н...)
току що ядохме 2-3 лъжички кисело млкяо дом.пром.

Целувки на всичкиии

# 47
Цвети, обичаят се казва прощъпулник Simple Smile Ще правим, но нека първо Ивкисът да почне да щъпука, което май няма да е скоро. Той спи по 2 пъти на ден, но ако е станал прекалено рано - поспива и преди обедния сън.

Вчера му правихме изследвания, хемоглобинът му се е вдигнал от 101 (седми месец) до 126  bowuu  без лекарства, само от вкусното месно пюре на мама!

Страх ме е да пиша повече, днес цял ден ми даваше 404 и не искам пак да ми го даде.

# 48
Пресил също спи по 2 пъти на ден доста отдавна, мнооого рядко 3 пъти Rolling Eyes

Прощъпулник ще правя.

Ако има бирапиещи се присъединявам Blush

# 49
  • София
Пресил също спи по 2 пъти на ден доста отдавна, мнооого рядко 3 пъти Rolling Eyes

Прощъпулник ще правя.

Ако има бирапиещи се присъединявам Blush

Ние тоже!

# 50
  • 2 етажа над тавана
Маги понякога спи по 2, друг път по 3 пъти, различно.

Прощъпулник и аз мисля да правя.

Айде сипвам биричка

# 51
Хо-хо, Бабълче, супер си както винаги! Hug

Гледам и за мезето си помислила, скарата е на мах Mr. Green

Ама явно само ние с теб ще си пием Бексчето тази вечер Sunglasses

# 52
Аааа, и аз се нареждам за биричката! cheers
Аз малко го поомешах алкохола, ама нали е виртуално... Crazy

Обаче ще ходя, да приспивам Пепи, което включва четене на книжка, а после и мама ще чете.  Stuck Out Tongue Winking Eye

Спокойна нощ, мили дами! smile3524

Последна редакция: пт, 02 фев 2007, 22:45 от envia

# 53
Привет от Сандански!!
Чак сега малко се поуспокоих и седнах за компютъра. Какво беше това повръщане, какво беше това чудо - направо незнам. Снощи по спешност я водих при педито щото пак повърна много плюс храчки. Тя я прегледа и каза, че всичко й е наред, а повръщането било нещо като заден ринит?!? newsm78На някой случвало ли му се е такова нещо - значи миналата седмица имаше сополи, уж вече спряха течовете обаче назад са останали сгъстени сополи.?!? И тя няма как да ги изхрачи /извинявам се за израза,ама незнам как да го кажа/и като тръгне да ги гълта заедно с храната й се гади и повръща. Днес имаме напредък - хапна няколко лъжички попара и картоф плюс морков пюре. Снощи вече бях изпаднала в безпомощност - даже се разревах. Тя неможе да спи, защото е гладна а неиска да яде, защото като повръща и страхотно плачка. Абе направо имаше семейни драми отвсякъде.Не мога да се оплача от мъжа ми въобще - снощи е стоял с мен до 2 часа през нощта като ме видя колко съм отчаяна. Само той готви вкъщи - работи отвкъщи. Сутринт докато спя, той става, измива я, сменява й памперса и слага да й прави закуска. Като дойде време да закусва ме събужда. Миналата неделя като се прибрах от разходка беше излъскал цялата баня. Абе пу-пу да не му е уроки, ама направо е страхотен. Много си го обичам.
Последно, че сигурно станах досадна, ама това чудо дето ми се случи с това повръщане не го пожелавам на никой Praynig
Тъкмо се бях поуспокоила и днес следобяд взе, че й се появи разстройво - абе вече незнам, аз ли много се шашкам, какво става ама яко се спекох пак. Дано скоро всичко да се оправи, защото както се паникьосвам, мажо ми вика - ти след 10 г. ще си за лудница. Добре че е той да му рева на рамото, иначе незнам кой друг ще ме издържи. Отивам да полегна, че едвам стоя - спокойна вечер на всички и наистина съм много щастлива, че съм между вас. СТРАХОТНИ СТЕ ВСИЧКИ!  bouquetНека да са ни живи и здрави всички страхотни малки беборанчета-априлчета!!!

# 54
Моля, моля, за благодарностите за темичката.  Hug
Знам, че е досадно, но моля тези, на които снимките липсват да пишат име, дата и линк на лични или ICQ, za6тoto neta ponqkoga e mnogo bawen, dawa i gre6ki i mi e trudno da rowq w temite nazad.
Тази ще я копна и вече от нея ще тегля, обещавам!

Тоти днес пи нукс вомика, сега вечерта му капахме Мукосептонекс, дадох му Панадол  Thinking и се надяваме да е спокоен тази нощ, че миналата каталяса /хме/  Crossing Arms

# 55
Браво за прекрасната темичка, Аги! Встъпителното ти слово ме грабна  Wink !!!

Вени, смяла съм се със сълзи "....и тука имат компютри вече..."  hahaha

Дани тод, давай водичка на малката сладурка - нищо, че повръща - много е страшно обезводняването на тяхната възраст... Дано скоро да се оправите, а за  мъжа ти БРАВО!!!! - такива със свещ да ги търсиш мнооого рядко можеш да срещнеш...

Да похваля и нашия тати - замина за Германия да ми купи кола... Май ще го номинирам за мъж на тази година... Чакам го идната събота или неделя...

Чаенка, ще ти изпратя актуална снимка, но утре и то голяма, ако може да я поодрежеш и намалиш... Благодаря предварително!

А бе, къде е Данчето?
Хайде сега на бира и коктейли - каквото си пожелаете /само не ги смесвайте/ за всички от сърце:

# 56
MissZ ще сме си във Варна от 2 април до 1 май.А вие кога?
Ще е хубаво да се съберем варненки на срещичка Grinning
И ние сега хапнахме луканка с биричка beer Наздраве

# 57
dany_tod спокойно, сигурно всеки ще се чуства зле като си гледа така малката бонбонка Hug 
Дано всички болнички се оправят бързо Hug Hug
/няма да изреждам да не пропусна някой Embarassed

Аги и забравих да те похваля-темата е пак суперска Peace
Днес Теодор спа само 30 минути за целия ден-е на това как му викате Shocked А нощес се стряска и проскимтява все едно бълнува та познайте как сме спали Sad глава камбана става работата-дано и тая вечер не е така...

Наздраве с тъмна биричка, а и всеки да си сипе ако марка друга иска Mr. Green Добре дошли на липсващите Hug

# 58
Здравейте Grinning
Новините от нас - Яна почти се оправи. Яде разни млечни каши (каквито докато сучеше не искаше и да подуши, а сега изведнъж ги прояде, странно), в пюретата слагам АМ, трудно е, на моменти въобще не знам какво да й дам, как да я храня, сега вече яде по 4 пъти на ден, вода й давам да пие (там е истинска мъка, пие само докато я нося на ръце - в едната ръка държа Яна, в другата една чашка с вода и с лъжицата й давам, иначе отказва да пие). АМ, не иска да пие, само това което в яденето слагам, кисело мляко също не обича, та сега само с вода си утолява жаждата. Започна да ака малко трудно, понякога даже плаче Sad. Но ще се оправим, няма къде да ходим и двете Crazy

елидима, и Яна нито се изправя, нито още се е научила да се обръща. Където я сложа там си седи, когато падне- не знае как да седне отново, нито пък може да се обърне, плаче безпомощна милата и аз я вдигам. Бюти, ще опитам нещата, които си написала Hug

Дани, дано бързо мине болестта, ужасно е, когато мъниците са болни Hug

# 59
  • София

За Свети Валентин (да отговоря на Рени), си подаряваме секси бельо и подобни - Традиционно: аз на него - боксерки, той на мен - чорапи 7/8-ми със силикон (щото е фетишист  Mr. Green)

А за нас по едни чорапи с марковите крачета няма ли да има?  Mr. Green

Шефчо, днес излезна от леглото! Сега съм в размисли, ново легло или на правиме увеличение на това, накрая само да не стане като ограда на мечките в зоопарка  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт