Отговори
# 75
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДИТО!  bouquet Heart Eyes  bouquet

ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ! Hug Heart Eyes Hug

Всички болнички - да се оправят бързо!  Praynig И  Hug за тъжничките им мами!

Деси, браво на Кало - първият проходил ще е! bowuu

Нуни, добре е че се оправяте! Достатъчно кърми - сега го отпразнувай подобаващо! Party

Велина ми бойкотира закуската /ечемичени ядки+извара+ябълка/, а така много мразя!  Close Нищо няма да й готвя за обяд - пак това ще яде! Crossing Arms

Я ми препоръчайте хубава инстанта каша! Говорихте за банан и череша на Хумана - с мляко ли е?

# 76
  • 2 етажа над тавана
Забравих менюто днес - крушева пълнозърнеста каша на Хип, че имам едно бурканче, а  и Маги има нужда от разхлабване малко Blush

# 77
енви, кашите на Хумана са със сухо мляко, аз преди дни за сефте взех от тях, до сега давах все каши с АМ.

# 78
Добро утро, сладурковци.

Честито на всички месечинки, озъбени, пълзящи, изправящи се, крачещи и всички, които празнуват.

Ние също мислим скоро да правим прощапулник, защото Стенли вече крачи по малко, но ще изчакам още малко, да стане по-устойчив.

Сега  карам една съученичка да се присъедини към нас, защото и тя има бебе  родено на 20 април. 

# 79
Филипка, добре че ми обърна внимание! Heart Eyes
Кажете ми хубава каша с АМ, моля!!! Искам, да си имам една кутия за разнообразие, иначе и тя много ги яде кашите в бурканчета. Blush

# 80
Добро утрооооооо!
Тъкмо се бях поуспокоила малко и сутринта - пак разстройство!Вече незнам какво става. Дано се оправи, че не издържам вече психически - само ми се реве!Мисля си какво ли не.................Нека да е хубав денят ни и пълен с приятни емоции!!!  bouquet

# 81
Добро утро   food010
Честит рожден ден, Ади   bouquet Много здраве, любов и късмет   bouquet
Нуни, много се радвам, че вече е оправя малката сладурана  Hug Стискам палци и всички останали болнички да оздравяват скоро  Praynig
Добрутро  Hug

Шефчо ни събуди към 7 и нещо, аз като казвам, че е вампи то не е случайно  Mr. Green Не мога да му обясня, че не е на норматив и, че пак ще го обичам дори и да не успее да се изправи 100 пъти в минута. Е и сега, спи му се, затварят му се очите и пак се изправя като пиян морков.  Confused

Joy hahaha Няма начин да не ме развеселиш  Mr. Green И мойта шефка ме събуди в 6.30  Rolling Eyes
Аз вчера си бях писала менюто, ама като ме изтри и после забравих  Grinning И понеже за днес още нас ъм мислила, ще пиша какво давах вчера
Закуска: кисело мляко
Обяд: пюре от картоф, морков и тиквичка (давах за 1-ви път тиквичка и много го хареса, а освен това подейства и разхлабващо, че от няколко дни беше запечена)
Сл. закуска: Млечно-плодово пюре
Вечеря: от обедното пюре и АМ преди заспиване (вечеря добре, благодарение на което се събуди чак в 3  Mr. Green)

# 82
Добро утрооооооо!
Тъкмо се бях поуспокоила малко и сутринта - пак разстройство!Вече незнам какво става. Дано се оправи, че не издържам вече психически - само ми се реве!Мисля си какво ли не.................Нека да е хубав денят ни и пълен с приятни емоции!!!  bouquet
Дани, ако пие водичка, пробвай да и дадеш малко оризова водичка - помага при разтройство  Peace Дано днес вече се оправи хубавелка  Praynig А ти не се отчайвай, много е лошо да виждаш как се мъчи малкия човек, но мисли позитивно, всичко ще се оправи   action032

# 83
Aз препоръчвам бисквитената на Милупа Peace

И на Хип му взех скоро, нещо не ме впечатли, стана като лепило, едва преглъщаше детето Sick

дани, дано скоро всичко е зад гърба ви и се успокоите Praynig

# 84
  • София
Бисквитената на Милупа е хубава и тази на Хумана - банан и череша също! В момента съм с една на Беби - пшеница, ябълка и банан - също е хубава!
С прощапулника изчакайте, докато детето проходи добре!

Аз съм правила каша с царевично брашно - разтворимо! Просто го разбърках в АМ!

Нуни, няма ли шанс сладураката да засуче пак!

Ние също трудно засукваме - отказва ли се или са зъби незнам!

# 85
Вени, няма шанс, всеки ден й давам, но тя се дърпа.

Енви, сега Яна яде една на Фрисокрем - 8 зърнени храни и 4 плода; на Милупа - препоръчвам бананова и зърнената; на Хип - само круша  е яла, много ми е вкусна и аз ям от нея. Имам и на Слънчо - зърнена и бисквитена - вкусни са, но ....

Може ли да  направя качамак да яде? Царевично брашно+ сирене?

Днес отиваме да се пързаляме на Витоша с шейни и найлони Laughing

# 86
Тази, за която спомена нуни на Фризокрем също е хубава, мдам.

Ей, сладурко, за завиждане сте, уикенд със сняг и пързалка, супер Hug

Това за качамака е идея, ама дали наистина може? ThinkingЩо пък не, като се замисля.

Аз давам на Пресил козе сирене, но напоследък го ограничих, появяват му се някакви странни пъпчици по лицето, всеки ден на различни места, около нослето, веждичките.Та реших да видя да не е от това, щото реално други алергени не му давам.Ама няма кой знае какъв ефект Rolling Eyes
Водих го не кожен, каза ми че било нещо себорейно...

И аз мисля, че прощапулникът се прави, когато детето започне по-стабилно да се придвижва само, а не когато е направило едва няколко плахи крачки.

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 10:52 от Филип@

# 87
Добро утро Hug
Това е моето кафе Mr. Green
Честит рожден ден на Адито!!!!!
Честито месечник на Иван и Ивайло!
Каша сме яли само на Милупа ябълка с морков и АМ-та немога много да споделя...
Прощъпулник сигурно ще правим ама както Вени казва като проходи добре Peace
 Mr. Green Нуни браво на вас за шейните и найлоните

# 88
Дани Тод, запича - чай от шипки и дюли, както плодът така и водата в която си го варила. Peace

Да, и аз знам, че прощъпулникът се прави, когато проходи самостоятелно. Напр. Пепи проходи на 11 мес., но прощъпулникът му го направихме на рожденния ден. Но това е моето мнение, де, други може да мислят различно! Wink

Мама 79, точно такова кафе пия - от кафеварка...с мляко...чак в петите те удря! Mr. Green

Мерси за кашите!   bouquet

П.П. Ей така обичам - докато публикувам и вече няколко нови отговора! Peace

# 89
Дани Тод докато не ни избиха горните зъбки  не му спря разстройството на Теди-много зле беше всяка сутрин/и не само/ беше вътре чак като слуз какво ли не опитах нищо не ни помогна.....та данеби и вас освен че е болничка малката така да ви действа нещо от зъбите....Иначе шипков чай действа добре-правя от готовите пакетчета, а ако имаш шипки още по сигурно Peace

Общи условия

Активация на акаунт