Отговори
# 90
Добро утро.
Честито на месечковцитеКаша не ядеме Shocked
В колко вечер слагате бебоците да спят?

# 91
В колко вечер слагате бебоците да спят?
Пресил в 20ч. вече спи.

# 92
Теди заспива в 19,30-20,00 ч.

# 93
Филипка, това козето сирене е много гадно. Хич не го обичам аз, Яна и тя му се мръщи. Слагам й по малко краве. Не знам дали може, тези дни й дадох толкова неща, които се бях зарекла преди годинката да не й давам - само и само да хапне нещо. Но до сега не съм виждала да й излизат пъпчици от сиренето.

Мимка, към 20:30 започваме да  я къпем, заспива към 9 - 9 и нещо.

# 94
  • София
Слагам го между 19.30 и 20, зависи колко е спал следобяд! Заспива за около половин час, вчера по-бързо, защото много малко спа следобяд!

И ние имахме разстройство  преди първото горно зъбче, което изби вчера и разстройството спря! Днес, обаче, пак е леко разхлабен и ще му давам ориз, морков и кортоф - пюре, което направих онзи ден и имам в още едно бурканче в хладилника!

# 95
  • София
Бързо ще си изстрелям казванките, че трябва да излизаме, а и пиша с гръб към  монитора, за да гледам шефчо дали е в проходилката.

Кашите в бурканче - имам бегъл спомен, че са основно с нишесте, така ли е?

Инстантните каши - Бисквитената на Слънчо (бях писала, че повръща от нея, но установих, че е от преяждане) та тя е хубава, но няма повече да взимам, защото със същия ефект смилам няколко бисквити на блендера, после пльок - плод = плодово/бисквитена каша. Най ми хареса овесената каша на Блевит, но и нея я спирам, защото давам овесени ядки  Rolling Eyes Банановата на Хумана, незнам защо не я яде, но аз си я давам - Пени се не пени, ке се руча...., на Фризокрем - изключително сладка ми се струва. Елдена на Беби - добра е. Имам и "Пшеница с 5 плода и мляко" на Нестле - безсмислено, като се има в предвид, че кус-кус-а, сухара са все от пшеница. Съвет - избери някоя със зрънца от каквито не даваш и комбинирай с плод. Ще взема и "банана+череши", и това сигурно ще е последната каша. Гледах на Беби каша от малини и череши и сега се чудя за нея  newsm78

# 96
  • София
И Анчо се ококори в 6 сутринта  Shocked . Погледнах и видях пълнолунието сигурно от него бебоците са се наизправили. Ани седеше и и ломотеше нещо. Пуснах щората, а тя ревна че съм и прекъснала чата с другарчето  #Cussing out сега е 1 и още спи.

Renka и ние като вас с дневно/нощния режим, лоша работа. от 2-5/6 следобед спи и после ако заспи в 12 пак добре.  Sad

Тцачи, Данче, ми то си има трикове за мирно сменяне на памперс  Wink Аз лично и давам една гризина от дебелите и тя докато е заета да гризка като хамстерче я сменям, същият трик прилагам докато ние с баща и вечеряме, иначе ще събори всичко от покривката

Envi
кашите ги спирам вече

Честито на изправените, проходилите, зъбковците, рожденниците и всички които имат повод за празнуване   bouquet

Болничките бързо да оздравяват и да оставят мамите си да живнат и те за 12 ти  Hug

Подаряваме си плюшени играчки пеещи или целуващи или носещи голямо сърце, такива работи , сега Ани намазва от тях

# 97
Maleee, Ani podseti me i az kolko takiva mechoci imam valentinski ot mujo. Toi veche  spria da mi gi kupuva poradi lipsa na miasto u starata kushta. Sega krasiat staiata na malkata.

Pa-Pa, mnogo jalko no shte se razminem s teb. Nie planuvame hodene sled sredata na Mai. Nadiavam se dnes da razbera sus sigurnost datata i da si platim biletite i da mirna. Takova tursene na bileti kato tova do sega ne sum imala. Dva meseca se lutam i to zashtoto iskame da si letim do Varna i to prez liatoto. Okaza se misiata nevuzmojna i se naslushah na komentari ot lubezni BG agentki tuk kak taka sme se nabutali u toz grad deto jiveem sega che puk i do Varna iskame da hodim. Ami mnooogo trudno vikat mackite, ne moje, triabva da hodite do Sofia. Da ama az ne iskam do Sofia, poveche shte si platia ama do Varna da sme si.

Mama 79, shreshta opredeleno triabva da ima, jalko che niama da mojem vsichki po edno vreme da si doidem.

Kude se gubi Smin? Izturvala sum neshto. V tazi vruzka da pitam varnenskite mami, koito polzvat kuhnia dali sa dovolni i ot koia kuhnia vzimat. Subiram info. Mislia da se vuzpolzvam ot uslugite na takava kato si doidem uj za po-lesno. Chuvam che imalo niakakva kuhnia maika okolo raiona na sportna zala za neia se glasia. Tam shte otsednem.

Nuni, bravo na malkata pisanka Hug

# 98
Uppsss, zabravih da chestitia na mesechinkite i

newsm59 na Adito   bouquet

# 99
Ексче, уби ме с този чат с другарче!  Joy Аз как искам и Вили, да си чати, ама тя събуди ли се и иска само мама. Twisted Evil

Кашите - ами и аз това им се чудя... При положение, че вече толкова неща им даваме, не са ли много бебешорски... Ама ей тъй за последно - ще купя една кутия! Rolling Eyes
От бурканче давам на Хип и на Хаме - чета етикетите най-подробно, но не знам дали нишестето преобладава.  Thinking Има с грис, с овесени ядки, с ориз, със сметана, извара или кисело млеко...

Мисче, и аз за Смини си мислех...  newsm78 Наистина се загуби!? Sad

# 100
  • София
Мале, като излязох в един без нещо беше супер време, а в два като захладня като задуха и ето вали сняг! Дали тоя път ще ни огрее?

# 101
Много пусто тук днес Rolling Eyes

При нас времето беше хубаво до 13:30 някъде, от тогава се заоблачи и застудя.

Абе момичета, търся спално чувалче на Пресил, че това което има вече му е тясно и късо.

Дайте моля някои линкове на онлайн магазини, освен тези на Данет и Пакостник, там вече разглеждах.

# 102
  • София
Филипка :
http://papagal.net/index.php?main_page=index&cPath=5_18
това за сега намерих

# 103
Здравeйте  Hug
и нас не ни подмина грипа- Мишо го кара по-леко с температура до 37.6 гр. и хрема, но мен ме събори вдигнах 39 гр. температура и ми е едно отпаднало.
Това са нашите нови постижения- http://images13.snimka.bg/002108865.jpg http://images13.snimka.bg/002108889.jpg.
Качамак аз давам- то си е царевичен грис- правя го с адаптирано мляко и сирене.

# 104
  • София
Ние излезнахме баш когато се развали времето  ooooh! в 14ч и снега бая ни наваля. Не съм любител на чадърите и съответно не нося и найлона за количката  ooooh! Дали да дам Осцилококцинум профилактично  newsm78

За кашите
- и аз така за последно ще взема тази с черешите или тази с малините. Енви, мисълта ми беше за кашите на Ганчев, чувам, че много се ядяли от дечковците (щях да напиша бебоците  ooooh!).

Общи условия

Активация на акаунт