Отговори
# 150
пак пианска вечер, изпуснах я ама ние с Надето през деня добре се подсладихме  Hug
и аз се присъединявам към кафенцето  Peace
нашия с тия бисквити дето му слагаме вечер кърти цяла вечер  Heart Eyes

# 151
Снощи беше ужастна вечер будеше се срев на всеки час, от какво е някой да има представа?
Честито на месечковците

Зъбки, зъбкииии.... Simple Smile

# 152
Добро утро, кафенцето е много вкусно нещо  Mr. Green
Мимка, може да са зъбки, а може и просто да е кисела, не се притеснявай
Дея, снощи съм изпуснала изнудването, че ще се пие само на живо  Whistling
Пете, аз предлагам скоро пак да повторим тая сладкарница  Blush беше много вкусноооо

Честито на месечинките

# 153
  • София
Споделете коя е тази сладкарница? От снощи точа лиги!

П.П. Плащам - 5лв  Mr. Green

# 154
  • София
Данче, права си - не отричам!

За сладкарници не ми говорите - от сладкото съм с 6 кила напред!

# 155
  • София
Оф и аз с тези 100 кила къде се бутам по сладкарниците  ooooh!

Ей, няма ли някое мамче вече с бременско коремче? Айде, много ми е мерак някой да се похвали, ще бъде най-обгрижваната по форумски бременелка  Heart Eyes

# 156
Хммм сладкарница, дояде ми се и на мене сладичко, какъвто съм клечо цяла торта мога да изям Mr. Green
Нямаме още бременна мама newsm78

# 157
Клечоооо, айде де. Ние нали и без това имаме среща там тия дни, ще те видим колко можеш да погълнеш от тортата  Mr. Green

Данче, сладкарничката е на Захарна фабрика, в търговския център срещу Фантастико на втория етаж  Peace Май се казваше  newsm78 Скай Лайн

Айде де, няма ли верно някоя мама да се похвали с ново коремче  Whistling

# 158
Добрютро  Hug
И аз се присъединявам с кафенце, макар и късничко  Mr. Green Трябва да си похваля мъжлето, че тая сутрин забра малките в хола и ме оставиха да се наспя, та затова закъснявам  Mr. Green

Чести месечник на Христо и Юлиан, на Пламен, Сами, Реа и Симонка-Бонбонка   Party Time  ura  Party Time
[/i]
Снощи тук е имало разпивка и мен както винаги ме нямаше. Само че аз бях на истинска  Mr. Green
За бременско коремче аз вече съм пас  Crossing Arms  Mr. Green
Исками се и на мен едно хапване в една хубава българска сладкарничка, ама ... ще почакам още малко  Mr. Green Много съм доволна, защото вчера си взехме билетите за България  Mr. Green Ще пътуваме на 28-юли и сме си там до 2-ри септември. Няма ли тогава да има някаква среща  Blush
Надявам се днес всички кисели мъничета да сса по-добре  Praynig и до утре да се похвалят със зъбки  Hug

# 159
Здравейте!

Честито на месечковците!     bouquet

Зарка, аз като си бях в Бг си носих кошницата за кола от тук, така пътувахме и в самолета, не я държах на ръце по време на полета. После в колата, а на такси се качих само веднъж и пак с кошницата, но сега вече като са големи и кошниците им са малки не знам. Rolling Eyes
Аз като си идвам пак смятам да  купя столче, което да се ползва само в Бг. А в таксито сядаш на задната седалка и държиш Мимата, друг начин не виждам.   Thinking

Майка ми идва утре и съм много радостна Grinning

# 160
  • София
Ще пътуваме на 28-юли и сме си там до 2-ри септември. Няма ли тогава да има някаква среща  Blush
А ти в кой град ще акустирате? Само не казвай, че е пак Варна, че ще ви заподозря в някакъв заговор  Mr. Green Mr. Green

Хммм сладкарница, дояде ми се и на мене сладичко, какъвто съм клечо цяла торта мога да изям Mr. Green

Докато си клечо, няма да ходя на сладкарница с теб  Naughty[/color]

# 161
  • София
Чаена, какво направи с избора на противозачатъчни? четох една тема "Отново съм бременна!" тааа да си дойдеме на думата  Mr. Green:

# 162
ох, тия хапчета. Аз много се чудя, ама сякаш не ми се започват.

Момичета, малко смешно звучи ама на Димето много са й жълти ноктите на краката. Все едно ги е топила в сок от морков. Дали да я водя на лекар. Вземам да се притеснявам вече, от около месец е така, а тук няма консултации заради грипа.

Дайте и съвет за бебефон. Сестра ми нали ще има бебе скоро и реших да й взема, но нямам опит с марки. На какво да наблегна или няма зна4ение. Всички вършат една и съща работа.

# 163
  • 2 етажа над тавана
Здрасти,мацки!

Прелитам само да честитя на многото ни месечковци днес и специално на Симонка-Бонбонка!   bouquet  bouquet  bouquet

Днес съм се отдала на нищоправене и мноооооооого ми харесва. Сега ще си полегна, пък после ще намина и за повечко. Hug

# 164
Здравейте, момичета!
Честит 10 месец на нашите месечковци - адашката Симонка, Христо и Юлиян, Пламен, Сами, Реа. (дано не съм пропуснала някой)   bouquet
Само да споделя за противозачатъчните, че аз изпих вече две опаковки противозачатъчни Ясмин и не ми действат много добре май. Откакто ги пия започнах да качвам килограми стремглаво. За два месеца съм качила 6 кг, а ми оставаха да смъкна още 3 кг от бременността т.е. + 9кг. Cry Изписа ми ги доктора, който ме оперира, ама май ще трябва да се консултирам пак с него дали да продължавам да ги пия. А почти съм сигурна, че дебелея от тях, понеже не съм си променила хранитения режим и количеството храна. Sad
А моят син от един месец вече не близва пюре - било то зеленчуково или месно (само сладичкото си хапва) и попара не иска да яде, нито пък кус-кус. Какво ли не съм пробвала, как ли не съм ги предлагала тези храни ама не ги иска. На обяд яде само супа - пилешка или зелечукова, и то рядка без сухар вътре. Мислех, че това е временен период от растежа на зъбите ама това продължава вече един месец. newsm78 Докато преди месец не близваше супа, сега само това сърба  #Crazy
Това исках да споделя с вас. Аз не пиша много, но пък следя форума
До скоро Hug

Общи условия

Активация на акаунт