Дългото чакане след трансфер – тема 109

• 48 194
  • 740
  •   1
Отговори
# 570
Здравейте,
Нова съм във форума,
Но следя темите и сигурно няма да съм първата ,която пита същото,но наистина вече се чувствам в безизходица.

На 25ти януари ми беше трансферът на 2 -3дневни ембриона,би трябвало кръвен да направя през уикенда,но днес се изкуших да направя пиклив и съответно е отрицателен..Има ли шанс все още да е рано и да не е отчело правилно според вас..първо ин витро ми е ,имам 4ри неуспешни инсеминации,като в интересна истината имам някакви симптоми-като подути и чувствителни гърди,болки в кръста,болки като преди МЦ.,главоболие,но предполагам могат да се припокриват и с тези вследствие на препаратите ,които приемаме.😔

Моля за вашето мнение.
Благодаря предварително!

# 571
  • Пловдив
Здравейте, Gabsi1994! Мисля, че рано сте направили пикливия тест-на 7мия ден след трансфер. Моят уринен позитивира на 7мия ден, но на 5дневни е. Имайте малко търпение! Стискам палци за добри новини!🍀❤

# 572
Благодаря ,mamajuli2!
Според вас кога е окай да си направя кръвен тест-
докторката каза между 10-12 ден-
предполагам ще е окай вече в неделя?
И междудрото ме попритесни малко-имах зацапване трети ден след трансфера-
не знам дали на някоя се е случвало толкова рано зацапване,,чудя се какво ли може да бъде? Disappointed

# 573
  • София
Зацапването вероятно е от лекарствата, хормонално. Според мен 12ти ден за кръвен е окей.

# 574
Момичета, има ли някоя успяла с качество на ембриона 3BC?

# 575
Здравейте пак! 🤗
Аз не съм имала зацапване въобще, днес ми е 8ми ден от трансфера, но последните 2 нощи се събуждам и цялата съм вир вода, отделно си имам пробождане долу ниско към яйчниците, тежест и дискомфорт в кръста. И странното което забелязвам още е че аз съм с много гадна мигрена и през 2 дни ме боли глава, а сега от ден първи на стимулацията /11.01.2024г./ до днес нямам никакво главоболие, което не ми се е случвало от доооооста години.
Тааа, въпроса ми, мили дами е, на някоя случвало ли и се е това със нощното изпотяване?

# 576
  • Пловдив
Да, на мен. Предполагам е от естрофема.

# 577
Здравейте пак! 🤗
Аз не съм имала зацапване въобще, днес ми е 8ми ден от трансфера, но последните 2 нощи се събуждам и цялата съм вир вода, отделно си имам пробождане долу ниско към яйчниците, тежест и дискомфорт в кръста. И странното което забелязвам още е че аз съм с много гадна мигрена и през 2 дни ме боли глава, а сега от ден първи на стимулацията /11.01.2024г./ до днес нямам никакво главоболие, което не ми се е случвало от доооооста години.
Тааа, въпроса ми, мили дами е, на някоя случвало ли и се е това със нощното изпотяване?
Здравей,
и аз съм със зверска мигрена с всички съпътстващи я екстри. Като забременях забравих за нея... върна се малко след като родих.
Дано това е положителен знак и при теб!
Желая положителни резултати на всички Heart

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 00:06 от Gerata81

# 578
Моят последен трансфер беше с 3ВС и беше неуспешен! Но всичко е строго индивидуално и ви желая успех!
Момичета, има ли някоя успяла с качество на ембриона 3BC?

# 579
И аз се включвам в чакането, и за малко колективен кураж и стискане на палци. Успех на всички, дано следващия тест е положителен на всички в групата.
На 23.01 имах трансфер на 2 бр 5 дневни мъници, но нямам сърце за кръвен. Ще си изчакам 6.02.  Очаквах да имам болезнени гърди (от прогестерона), обикновенни не мога да ги пипна преди цикъл, имам леки спазми и тежест ниско долу, които явно не усещам много заради но-шпато, и мускулни болки като пред цикъл.

# 580
Здравейте,

Стискам ви палци да имате повече  късмет от мен. Моят кръвен тест е отрицателен.
И въпросът ми: А сега накъде? От къде се почва анализа за да да се оптимира следващия опит? Какви изследвания трябва да пусна? Ще съм благодарна за всяка помощ. Ако има път отделна група за това ще се радвам да ме насочите коя е.
На всички чакащи здрави нерви много ++++

# 581
ivanis, желая ти това да е последен път, в който виждаш отрицателен тест! Жалко, че не се е получило! Насоки не знам какви да ти дам, тъй като и аз съм без особен опит. Нека другите момичета кажат. Това кой опит ти е? Ако е първи, казват, че е по-скоро опознавателен за лекаря. С какво качество е бил ембрионът? Изследвана ли си за всички видове инфекции, микробиология пускана ли е? Проверявала ли си витамини? Това са нещата, които ми идват на ум.

# 582
Горе главата, не се предавай и ти пожелавам следващия опит да е положителен.
От тук на къде? Напред със следващ опит, разбира се.
Все пак това е въпрос за лекаря ти, той знае какво сте направили и какво трябва да се провери още.

Има няколко причини за неуспеха-
ембрионът не е бил с потенциал за бебе, неточен момент на имплантация, ендометриална среда, която не е ок за бременност
имунологични причини.

Може да пропускам нещо. И другите момичета могат да допълнят.

Инвитрото не е панацея и е необходимо време и доверие. Но ще станат нещата, само които се отказва остава без положителен резултат. Прегръдки.

Здравейте,

Стискам ви палци да имате повече  късмет от мен. Моят кръвен тест е отрицателен.
И въпросът ми: А сега накъде? От къде се почва анализа за да да се оптимира следващия опит? Какви изследвания трябва да пусна? Ще съм благодарна за всяка помощ. Ако има път отделна група за това ще се радвам да ме насочите коя е.
На всички чакащи здрави нерви много ++++

# 583
Е се развиваше бавно и с фрагменти. Аз съм на 38год със много ниско АМХ и СПКЯ.
Другите неща са изследвани.
#Елче аз живея в Германия и доколкото чета не го тачат много този ERA тест тук за прозореца за имплантация. Що се отнася до ендометриума - беше над 10мм а ендометриозни кисти нямам
ivanis, желая ти това да е последен път, в който виждаш отрицателен тест! Жалко, че не се е получило! Насоки не знам какви да ти дам, тъй като и аз съм без особен опит. Нека другите момичета кажат. Това кой опит ти е? Ако е първи, казват, че е по-скоро опознавателен за лекаря. С какво качество е бил ембрионът? Изследвана ли си за всички видове инфекции, микробиология пускана ли е? Проверявала ли си витамини? Това са нещата, които ми идват на ум.

Последна редакция: пт, 02 фев 2024, 15:54 от ivinas

# 584
Може да направите това, което зависи от вас, а именно да подобрите качеството на живота си. От две години съм във въртележката на инвитрото и съм чела и чувала как като се попълнят дефицитите в организма и бебето идва. Има общо с качеството на материала. Това се отнася и за двамата партньори.
И първия опит е опознавателен, за да видят как ще ви действат хормоните. Може следващия път да сте с друг протокол и резултата да е +. Затова непременно говорете с лекаря, за да направите план.
Моята история е по- различна, вече съм пред менопауза и съм с ДЯ, но имам един неуспешен опит с два трансфера, това ми е втори опит и вече съм много по- спокойна и знам, че каквото съм могла съм го направила. А и съм курназ защото имам още 2 бластоциста , за второ/ трето бебче или при неуспех сега.

Е се развиваше бавно и с фрагменти. Аз съм на 38год със много ниско АМХ и СПКЯ.
Другите неща са изследвани.
#Елче аз живея в Германия и доколкото чета не го тачат много този ERA тест тук за прозореца за имплантация. Що се отнася до ендометриума - беше над 10мм а ендометриозни кисти нямам

Общи условия

Активация на акаунт