Препоръчайте астролог - 5 тема

• 78 717
  • 758
  •   1
Отговори
# 225
А който директно, в прав текст и категорично заявява на клиентка /все още млада жена, няма и 40/, че хороскопът й е на 100% безбрачен и бездетен, каква карма ще го сполети? Вчера една жена ми сподели за новоизлюпена ведическа астроложка, чието име е споменато тук по-горе.

Цитат
Здравейте! Миля да ми кажете 10 мин разлика в дадения час на раждане има ли значение? Аз съм чувала, че и 2 мин дава разлика. Преди две години си правих хороскоп, но съм писала 11:45 вместо 11:54. Преди три месеца 🙈 открих грешката си. Помолих същата астроложка да разгледа картата ми с правилният час. Каза ми че нямало разлика. Възможно ли е? Ако въпросът ми не е за тук се извинявам. Благодаря ви!

И как да няма разлика? По това изказване веднага можете да съдите за "професионализма" на Вашия астролог.
Половин-една минута дават разлика, понякога и секунди – за някоя от дробните карти, които се използват в индийската астрология. Но като се гледа едно към гьотере с на всички познати елементарни методи, за тях 10-15 минути разлика може и да не са от никакво значение...

Освен това като подавате час на раждане, астрологът прави ректификация. Но доколкото разбирам масово, при това популярни имена, работят без проверка на часа, което е непрофесионално. Но и много често клиенти се опитват да убедят астролога да не им прави ректификация – или защото не са наясно, или поради финансови съображения. Не говорим за онези случаи, когато клиентът е обикалял по астролози и има 5-6 различни ректификации.

Последна редакция: вт, 09 юли 2024, 14:17 от Sotis

# 226
На астролозите нищо човешко не им е чуждо. Моите наблюдения са, че тя като духовно познание остава на заден план пред чувството за собствена значимост, желание да се наложиш на този пазар и като източник на доходи.
В астрологията както и във всичко друго важат правилата на конкуренцията. За да намери астролога своето място под астрологичното небе понякога е необходимо да надцака някой друг. Когато е висока летвата, компенсира с ниски топки.
За астролозите, които не подбират средствата астрологията е основно бизнес. Обикновено не изпитват срам. Затова и нямат угризения на съвестта.

# 227
Здравейте отново! Аз доста се бях замислила за хороскоп при Кожухаров, но с него се разминахме няколко пъти в комуникацията и малко го приех като знак да потърся друг човек. Също така някъде прочетох, че доста използва термини, което би ме объркало. Следя тук редовно за отзиви.

Имам конкретни въпроси спрямо професионалното си развитие и местоживеене. Разбира се вълнуват ме и лични въпроси. Точно тук астрологията би ми помогнала с тенденциите и потенциала, тоест искам да се насоча към силните си страни. Колкото и да броя плюсовете и минусите, чисто прагматично погледнато, все излизат сходен брой, да не кажа еднакъв. Grinning

Та дилемата ми в момента освен спрямо специалист е и дали да се насоча към астрологична прогноза, хорарна астрология или просто анализ на картата от където да видя по-общата картина. Ще се радвам ако някой е бил в подобна ситуация да сподели опит. : )

Благодаря предварително и усмихнат ден!

# 228
Хорарната астрология няма да е от особена полза, ако искате да се види рожденият потенциал, възможностите за професионална реализация, статус, ранг на хороскопа /от него зависят възможностите и докъде ще се реализира потенциалът – без тази оценка са само вероятности/, доходи и материално положение в живота. Това е за  специализиран натален анализ – по рождената карта. А прогноза се прави, ако искате да видите занапред какво се очертава. Хорарна астрология се ползва по конкретни въпроси – за човек или ситуация.Тя не дава анализ в пълнота, по целия хороскоп или по конкретна тема.

# 229
Здравейте, Sotis,  аз нямам никаква представа от астрология и не съм ходила досега. Ще се радвам да се консултирам с Вас. Писах на лично съобщение.

# 230
Здравейте, момичета ! Искам да попитам за вашето мнение по следния въпрос- тази година няколко астролози ми прогнозираха любов като един от тях ми каза да внимавам, за да не отблъсна сродната си душа. Да, определено годината до момента е динамична- срещнах се с много интересни хора, старая се да обръщам внимание на любовния си живот, да ходя на срещи и да използвам максимално периода , в който се намирам. Така се развиха нещата, че срещнах човек, към когото изпитвах чувства и исках да опитам с него, но  той не пожела същото и поехме по различни пътища. След това се срещах с хора, с които просто не се получи. Годината почти отмина и нещата се развиха в различна посока. Въпросът ми е следният- доколко можем да влияем на събитията, за да оползотворим максимално добре хубавия период ? Ако в т.нар "благоприятен период" нещата не се случат, както е прогнозирано и въпреки усилията ни, това значи ли, че заложеното по натал няма да се реализира. Просто останах с усещането, че някъде сгреших. Съжалявам, ако съм натоварила някого. Часът ми е ректифициран веднъж.

# 231
Резултатите на всяка една прогноза зависят от потенциала на рождения хороскоп.
Освен това зависи какви прогностични методи са използвани.
Ако астрологът не е оценил правилно и в дълбочина потенциала на периода, нормално е прогнозата да не се сбъдне – за така наречената сродна душа. А и колко "сродни души" срещаме в живота си, ако говорим за любовни или брачни отношения?

Масово се правят едногодишни прогнози напосоки. Но ако се гледа само за конкретната година по 3-4 популярни прогностични метода, астрологът може да изпусне общата картина, тъй като там се използват вече не толкова популярни и известни методи за дългосрочна и средносрочна периодика, т.е. оценява се "качеството на времето". Някоя година може да носи определени възможности, но тяхното развитие във времето зависи от редица фактори с дългосрочно и средносрочно влияние, които често не се отчитат. И това не са бавни транзити, говорим за съвсем други методи (не са от съвременната астрология).

Може и да не сте сгрешила, просто освен прогноза трябва да се анализира правилно рожденият потенциал, както и потециалът на периода, не само на годината. Това е въпрос от техническо естество, който касае работата на астролога – методология и подход при анализ на хороскопа.

# 232
Щом сте разминали, значи не сте в период, в който е възможно да срещнете някой, с когото да гледате в една посока и да имате общо бъдеще.
Не разчитайте астролог да Ви опише всичко 1 към 1. Приемайте астрологичните прогнози като съвет,  допълнителна информация, насока.

# 233
И аз съм на мнение, че с правилния човек няма да се разминете.
А и ако изначално Вие сте била увлечена по мъжа, а той не е отговорил на Вашите чувства, тогава въобще за каква "сродна душа" говорим? Разбира се, не всички сродни души са интимно обвързани, някои могат да ни бъдат близки и верни приятели, да ни подкрепят в труден момент. Но ако мъжът не е проявил никакъв задълбочен интерес нито на интимно ниво, нито на приятелско, просто не е Вашият човек. И вероятно в астрологичната прогноза не са били отчетени някои фактори – както обясних по-горе, какво е качеството на периода. В периоди със слаб потенциал дори "любовни" и "брачни" дирекции не носят резултати. Даже могат да носят проблеми. Но това трябва да се види първо в наталната карта, по прогностика рожденият хороскоп се разгръща и реализира в динамика.

# 234
Здравейте!
Преди близо седем години преживях много труден развод и в един момент си спомних, че астрологията може да ми отговори на въпросите и причината за трудния живот.
От дълго време търся координати на известни пловдивски астролози и най -вече на Галина Иванова.
Обръщам се към Вас да ми помогнете с телефон за връзка с такива хора.
Поздрави!

# 235
Ако е Галина Иванова от Варна (астроложката Galy, която е сред първите с ведическа астрология у нас), тя е от Варна и можете с посочения псевдоним да я откриете в гугъл, има сайт.

Ако е някоя от Пловдив със същото име, тук вече не мога да Ви съдействам. Не познавам пловдивски астролози.

# 236
Ако е Галина Иванова от Варна (астроложката Galy, която е сред първите с ведическа астрология у нас), тя е от Варна и можете с посочения псевдоним да я откриете в гугъл, има сайт.

Ако е някоя от Пловдив със същото име, тук вече не мога да Ви съдействам. Не познавам пловдивски астролози.
Здравейте!
Преди близо седем години преживях много труден развод и в един момент си спомних, че астрологията може да ми отговори на въпросите и причината за трудния живот.
От дълго време търся координати на известни пловдивски астролози и най -вече на Галина Иванова.
Поздрави!
Благодаря!
Да,за нея става въпрос!
В Гугал няма телефон за контакт.
Много моля, ако може да се сподели такъв телефон!

# 237
Някои астролози не си оставят телефоните, за да не им се звъни по всяко време.
Вижте сайта –там има мейл и телефон за контакт.
0899 10 11 99 – този номер е обявен в сайта.

# 238

Здравейте!
Поздрави!
Благодаря!
Да,за нея става въпрос!
В Гугал няма телефон за контакт.
Много моля, ако може да се сподели такъв телефон!

С Гали Астро се контактува само чрез имейл. Ако сте положили усилия, ще сте се свързали.Има и тарифа на услугите. Плащате и след това ви се извършва услугата, ако ви е одобрила.

# 239
Правила съм консултации с общо 5 астролози като с 4 от тях повече от веднъж. И въпреки това, не смятам, че астрологията е наука и не отдавам повече от 50% тежест на направените прогнози - смятам, че за някои неща има индикации да се развият по един или друг начин, но в крайна сметка имаме и свободна воля.
Двама от астролозите практикуват западна, двама  ведическа астрология. Общо взето има големи сходства в това, което са правили като прогностика като всеки има по-силни или слаби страни, напълно нормално. Специално ведическите отбелязоха нещо, свързано със здравословен аспект, което се случи с голяма точност. Сотис е един от тях и със сигурност бих се доверила отново.

Относно дебата за масови и немасови потребители. Аз съм масов такъв и не съм съгласна, че трябва да познавам дълбочинно астрологията, за да потърся консултация по въпрос, който ме интересува. То е същото като да отида на лекар или юрист - трябва ли да съм завършила медицина или право? Също смятам, че добър астролог ще разговаря разбираемо с мен, а няма да ме впечатлява с термини, които чувам за пръв път и никак не са ми полезни, ако не ми бъдат обяснени.
Здравейте!
Благодаря за споделената информация!
В момента търся координати на астролози, които да  помогнат с проблемите ми.
Ще Ви бъда много благодарна, ако ми помогнете!

Общи условия

Активация на акаунт