Препоръчайте астролог - 5 тема

• 71 222
  • 738
  •   2
Отговори
# 600
Каква би била причината един опитен и добър астролог да обучава "чата"🤔 На кого прави услуга така...
А за цената на астрологичните услуги- нелепо е толкова хора да очакват ниска цена, при положение,.че това е интелектуален труд, изисква комбинация от качества,знания и т.н, отделно че изисква понякога дни ...а много искат и безплатно....

# 601
Лично аз го обучавам само на глупости, да бълва смешни разкази по зададен сценарий. ))

Както споделих, на този етап от своето развитие ChatGPT може да се ползва само за информационна справка, ако не ти се четат тонове книги, при което има необходимост и от корекции. На мен ми беше подал измислено име на несъществуващ астролог от античността, на моменти става комичен като тръгне да си измисля. Неподготвен човек ще приеме всичко за чиста монета.

# 602
Филипов - популярен астролог, вероятно го препоръчва в неговия фб. В отделна публикация анонсира най-новата му версия.
Филипов не го рекламира, а с публикацията, че е излязва нова версия, потвърждава анализа си за текущия месец, в който казва , че ще има технологичен скок и развитие на интернет и ИИ.

По отношение на консултация с gpt, вчера си направих експеримент и му заредих наталната ми карта с транзитите в момента. Попитах го за сфера - партньорства. Всичко, което изведе, беше грешно и то защото не четеше вярно в кой дом попада транзита и какви аспекти прави.

# 603
Щом и с транзитите не се справя, а това е най-елементарният метод за начинаещи, всеки любител го ползва.
Какво да говорим за останалото – за изготвяне на прогноза се използват минимум няколко метода, дори отиват към дузина.

# 604
Колко време отнема анализа при Димитър Кожухаров? Вече над месец чакам..

# 605
И друг път негови клиентки тук са коментирали – затрупан е с поръчки и се бави.
Минимум месец се чака след авансово плащане. Предплаща се, нали?

# 606
Колко време отнема анализа при Димитър Кожухаров? Вече над месец чакам..

Да.Бави се доста.Има доста работа,но е коректен.Търпение с него просто 🙃

# 607
Момичета, някой правил ли си е хороскоп при Мели Матева / Мели Астро/. Моя позната сподели, че от години ходи при нея и е доволна, но все пак ми се иска да чуя друго мнение. Това е сайта й https://www.meliastro.com/

# 608
Погледнах сайта – за пръв път чувам това име в нашата гилдия, но те са толкова много астролози вече.
Пише, че отдавна се занимава, като гледам – съвременна психологическа астрология.
И цените са като за чужбина (и не са адекватни за астропсихология), може би не живее в България... Всъщност не, в София е тази дама.

# 609
Такива цени не бях виждала досега в България. Няма лошо, щом има кой да ѝ ги дава на дамата.
Иначе и аз не съм я чувала. Ако решите да я чуете може да ни дадете отзив после.

# 610
Момичета, някой правил ли си е хороскоп при Мели Матева / Мели Астро/. Моя позната сподели, че от години ходи при нея и е доволна, но все пак ми се иска да чуя друго мнение. Това е сайта й https://www.meliastro.com/

Олеее какви са тези цени. Явно живее в чужбина. В България все още действаща валута е левът.25 години работи и досега никой не е споменал тук…

# 611
Има и при други такива цени, поне за две колежки се сещам. Но не е оправдано въобще, особено за астропсихология.

А за тази дама не знам – със софийска регистрация е консултантската фирма, но може и в чужбина да живее, там стандартът е друг.

Прави ми впечатление ,че се представя с малкото си име или псевдоним, защо си крият фамилните имена?

# 612
Няма кажи речи никаква информация в интернет за човек с името Мели МатЕва. Представя се  с един и същ текст и в сайта и в личният си фб. Във фейсбук като астролог и таролог. В нета има качено видео от (2017 г.) от телевизионното студио на bgonair с прогноза направена от жена с името Мели МатОва.
Във фейса в някаква група с публикация от тази година,  представят човек с името Мели МатОва и са приложили линк към  фейсбук страницата н Мели МатЕва.

# 613
И аз не съм срещала това име в нашите среди, а познавам доста астролози.

От астропсихологическата гилдия познавам единици, защото там са хиляди и постоянно се излюпват нови, повечето са с еднотипни публикации и губят идентичност...

Дамата няма никакви астрологични публикации извън нейния сайт, не съм попадала на статии или някакви участия, затова името ми е абсолютно непознато.

# 614
Цените са супер високи за непознат астролог. Подобни цени съм плащала за прогнози, на човек, който се е доказал с познаваемост през годините при мен.За  Въпросната Мели тук е питано и преди.

Общи условия

Активация на акаунт