Препоръчайте астролог - 5 тема

• 70 935
  • 738
  •   2
Отговори
# 705
Момичета, вчера гледах едно интервю със Светлана Василева, която сподели, че често се съветва с астроложки. Астроложката й сега е Ива Радулова. Светлана не сподели в ефир фамилията, това го разбрах от една позната. Та, някой чувал ли е нещо за работата на тази астроложка?
Ау, ау... що пари и нададох на тази!!! Сигурно имам 10 прогнози при нея, ако не и повече. Казвам й, че не се случват нещата, а тя отговаря, че не е възможно и дава нов срок. Той минава нищо пак... и те така през няколко месеца...

Пуска въдици.

# 706
Имам колежка с любовник ..консултира се с астролог може и псевдо в инстаграм го намерила ..искала да знае до колко са един за друг ..и колко ще продължи ..астролога и казва няма съвпади ...тя чува само съвпади и уу ,аааа един за друг сме ..та така и гущерова не се знае какво е чула ...

# 707
За съжаление има много заблуди относно услугата, наречена Синастрия, и много популярни астролози се възползват от незнанието на клиентите.

# 708
Какво търсят клиентите се вижда в рекламата на един мобилен оператор. Гледане на кафе, двойка чаши и Юпитер в Близнаци. Имаше някаква реклама и за финансов оракул. Масовият потребител и зрител вероятно харесват услуги обвити в мистика, гадателски и поръсени с вълшебство.

# 709
Привет! Прощавайте, че се включвам внезапно, но не успях да намеря отговор от предните 1-2 години. Търся астролог (Пловдив или онлайн), с когото да поговоря за лично/професионално развитие. Ще е супер, ако харесва Юнг и иска да пофилософстваме Simple Smile Благодаря и лека вечер!

# 710
Юнг няма нищо общо с темата за професионалното развитие и показателите, които се оценяват в хороскопа по тази тема. А те са доста и голяма част от тях не присъстват в арсенала на астропсихолозите.
За психолог ли се обучавате, защо искате да се "философства" по време на консултацията? По принцип фокусът е друг, не е препоръчително астрологът да се отплесва в странични разговори и да минава в режим на общи приказки. Някои колеги го обръщат на такива беседи и изместват фокуса, но това не е професионално.

Конкретно от Пловдив не се сещам кой колега да Ви препоръчам. Не са стигали до мен никакви имена на практикуващи пловдивски астролози, повечето са от други градове – София, Варна, Бургас, Русе...

Последна редакция: сб, 01 ное 2025, 23:13 от Sotis

# 711
Sotis, благодаря за отговора.

Относно Юнг: знам, че има астролози, които го ползват в интерпретациите си. В предния си пост писах "лично/професионално" развитие - както и да интерпретираме "професионално", за личното ще се съгласим, че Юнг има какво да каже. Simple Smile Не виждам нещо лошо да имам някакво бегло предпочитание, има много професионалисти и е по-лесно поне с един критерий.

Риторичният въпрос ми се струва излишен, но съм съгласна, че няма нужда от общи приказки. Може би не съм избрала подходящата дума.; да кажем, че бих предпочела консултацията да е диалог. Нямам опит и не знам кое от кого как се прави.

Поздрави и хубава неделя!

# 712
Не съм чувала за такива консултации с водене на диалог. Май повечето ( не обобщавам, че да не засегна някой ) изпляскват няколко страници астрологически терминологии или звуков запис и толкоз.

# 713
  • в 1001-та нощ
Привет! Прощавайте, че се включвам внезапно, но не успях да намеря отговор от предните 1-2 години. Търся астролог (Пловдив или онлайн), с когото да поговоря за лично/професионално развитие. Ще е супер, ако харесва Юнг и иска да пофилософстваме Simple Smile Благодаря и лека вечер!

Може да ти допадне Милена Вълканова, тя е психолог и астролог и практикува психологическа астрология по метода на Хубер.

https://webstage.bg/li-ri-chni-otkloneniya/5229-psihologicheskat … na-valkanova.html

# 714
Не съм чувала за такива консултации с водене на диалог. Май повечето ( не обобщавам, че да не засегна някой ) изпляскват няколко страници астрологически терминологии или звуков запис и толкоз.
Някой изпляскават огромно количество информация, писмено или запис, сякаш си на лекция по астрология от която до никакъв извод не можеш да си направиш.

Да ви кажа с Вотей и Кожухаров доста съм си хортувала преди години. Отиде 2-3 часа Wink Не че съм го търсила, защото така много се отплесват нещата.

# 715

Относно Юнг: знам, че има астролози, които го ползват в интерпретациите си. В предния си пост писах "лично/професионално" развитие - както и да интерпретираме "професионално", за личното ще се съгласим, че Юнг има какво да каже. Simple Smile Не виждам нещо лошо да имам някакво бегло предпочитание, има много професионалисти и е по-лесно поне с един критерий.

Доколкото ми е известно, Юнг не е бил практикуващ астролог. Поназнайвал е малко астрология и е е използвал с цел психологически проучвания. Затова се учудих какво общо имат трудовете на Юнг с методите за определяне и оценка на показателите за ранг, статус, препоръчителни видове дейност, материално положение, доходи... Една консултация на тема "професия и кариерно развитие" именно това включва.

Затова предположих, че Вие самата учите психология или най-малкото проявявате интерес към тази наука, щом имате такива предпочитания. Ако държите да се водят такива беседи, в такъв случай препоръка за астропсихолог би била уместна. Но за анализ на горните теми, описани в предходния абзац – малко ме съмнява дали имат необходимите компетенции.

Методът на Хубер абсолютно не е препоръчителен за анализ на професията и ранга, защото просто няма такива възможности. Там са объркали дори сигнификаторите на родителите в хороскопа.

Ако държите на психологическа астрология, за Антоанета Салфидж съм чувала хубави отзиви.

# 716

Реджаил Реджеб води консултации с диалог.

# 717
Ами ето, споменахте за един много добър астролог. И аз го препоръчвам.
Но беседи за Юнг и астропсихологията там недейте да очаквате. За анализ и прогноза по същество обаче ще ви свърши работа.

# 718
Според мен, диалог е нормално да има, ако форматът на консултацията е телефонно обаждане, вайбър, лична среща. Все пак трябва да тече някаква обмяна на информация. Но не си го представям като кафе с приятели, на което обсъждате актуални политически събития, философски въпроси и всеки има собствена теза, която защитава.

# 719
Да, при устна консултация в реално време е нормално да има въпроси и отговори.
Ако вече астрологът тръгне да точи локум и да се отплесва в теми, които не са свързан нито с консултацията, нито с астрологията, това вече е непрофесионално отношение.

Общи условия

Активация на акаунт