Препоръчайте астролог - 5 тема

• 76 609
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
Тук е въпрос на лична нагласа.
Дори да се окаже, че нещо, което родения иска, не би му се получило лесно, защо трябва да се обезсърчава? Предпочитам да чуя истината и да се пренастроя / да преценя дали си струва да влагам усилия в даденото нещо, и да се пренасоча към нещо, което ще ми пасва повече.

Връзките са такава сфера. Познавам хора, които заради социален натиск и влияние на средата си мислят, че много искат брак и деца. Убедени са. А в хороскопа има предизвикателства в тези сфери. В същото време на инат почти се търси някаква връзка, но разбира се, несполучливо и не както трябва, и човекът е пълен в противоречия. С две думи, по документи търси стабилност и уют, на практика действията сочат, че се търси тръпка и вълнения. Разбирам за хора на 15-20, ама и на 30+ да имаш такива противоречия? Деликатно съм опитвала да обяснявам, че тръпката и драмата не са където е стабилността.

Това е само пример. Може да се съотнесе към всяка сфера.

Трябва самонаблюдение.

# 751
Да се включа с обратна връзка и аз по темата, понеже виждам, че често се коментира Д.Кожухаров. Наистина е много интелигентен човек, възпитан, добронамерен. Беше точен за моите лични характеристики, но прогностиката по един конкретен въпрос ...три години по-късно, ами не се случи НИЩО Simple Smile

# 752
Здравейте.Писах преди 7 дни на г-н Кожухаров.Дали е нормално ,че не ми отговаря ?Попитах го колко струва изготвяне на годишна прогноза?

# 753
Може и месец да не Ви отговори, тъй като обикновено е затрупан с поръчки. Мисля, че по толкова време, дори малко повече хората си чакат консултацията при него – във форума неведнъж се е коментирало.
Изчакайте, ако не Ви е спешно.

# 754
  • София
На мен ми отговаряше бързо, до 2 дена, но анализа отне месец, въпреки че все като му пишех казваше: до няколко дена ще е готов.

# 755
  • София
На мен ми отговаряше бързо, до 2 дена, но анализа отне месец, въпреки че все като му пишех казваше: до няколко дена ще е готов.
Доволна ли сте?

# 756
  • София
Аз го питах само по една тема и каза, че следващите 2 години не вижда нищо особено да се случи. Но 2028 планетите ми се нареждат добре Grinning
Интересни неща каза като цяло, звучаха някак вярно.
Може би не трябваше да фиксирам само една тема, а да каже набързо по някоя дума за всяка сфера.

# 757
# 758
От тази тема научих за Димитър Кожухаров. Използвах услугите му два пъти с конкретни въпроси. Изключително интелигентен човек и прогнозите му вече са факт.

От около пет години мъжът ми си прави годишен хороскоп при Мира Кунева и познаваемостта и при него е около 90%. Аз също съм си правила два или три годишни хороскопа при нея, но при мен прогнозите и не са с чак толкова висока познаваемост. Много съм доволна, бих си поръчала хороскоп при нея отново.

Ходила съм веднъж и при Иво (до Пирогов). Приятен човек, но отговаря на точно зададени въпроси и е много кратък. Все още не мога да кажа дали ще има познаваемост.

Последна редакция: пт, 09 яну 2026, 23:10 от Moderator3

Общи условия

Активация на акаунт