ЯНУАРСКИ мами с нетърпение чакат бебета-подаръци с вълнение!!!

• 12 288
  • 314
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Абе ние последно къде пишем? Тук или в Родени 2007? newsm78 Че аз чета и на двете места и пиша и на двете места, ма гледам не съм само аз така.

Ние от снощи сме мноооооого кисели! Мрънкахме до 3 часа, после от сутринта като се е почнала - само рев и скърцане. Направихме една 30 минутна разходка до пазара, през която спа като ангелче, но щом усети, че я разсъбличам и слагам в леглото, ококори ееееееей такива очи. Бибата я цока, изпуска я и аз имам чувството, че съм само дежурна по биба! Не заспива бе! Дори да ми се удрема в ръцете, ха съм я оставила в леглото (примерно за да се изпикая, не ме е срам!) и веднага чувам боен индиански вик Tired Мъжът ми е отпуска още 1 седмица и после си оставаме хоум алоун и аз нещо взех да се шашардисвам от сега ooooh!

А някои и време за секс са намерили! Евала, Ивонска, иде ми да ти кажа една глупост, ама ще си затрая, че мА Йе срамЪ. Grinning

# 76
  • София
... Еххххххх тая крива нива

hahaha Crazy

Много добре го рече! Ама може да не са лохии, а да ти е дошло. Радвай се, значи не си бременна! Crazy Аз, като ми се скофти супер много, си налагам да си мисля, че има жени, дето раждат близнаци и на тях всичко, дето си го говорим, им е по две! И радостта, и коликите Crazy

Леле, съвсем изтрещях!

# 77
  • София; Дружбето
Остава и да съм бременна, от гълъб ще да е Crazy И ние мрънкаме тая вечер, ма по биба е дежурен милия, имаме си устна договорка за тая работа Mr. Green А и продължава скока в растежа та още папаме на час и половина и вече нямам сили да гледам, а циците ми висят до пъпа и ме болят вече от смукане. Айде разврещяхме се, нищо че ядохме преди 40 мин baby_neutral

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 21:58 от tsveta

# 78
Здравейте! Laughing.Аз искам да питам секцираните мами,докога са болките в гърба,щото вече не издържам и какво правите ,за да ги избегнете?

# 79
Здравейте и от мен...вече нас. На 17 се родихме и ние. Имам момиченце, което буквално разбрах 2 дни преди да родя, тъй като бебето беше все седалищно. Влязох в болница за планово секцио, но тъй като всичко беше наред, родих нормално. Нашата принцеса е 3300 и цели 52 см.

# 80
И НИЕ СМЕ СИ ВКЪЩИ!

Нашият тати ви е писал основните неща. Яна днес прави една седмица! Grinning
Не знам дали има смисъл да пиша за раждането, тъй като вече почти никой не е на тази вълна. Но ако трябва с две думи: започна като нормално раждане, с изтичане на водите, но после в един момент се оказа че при контракциите тоновете на бебето се развалят. И в един момент докторката реши, че няма да чака повече и ми направиха секцио. Това беше и неприятният момент, защото не бях подготвена психически за секцио, а пък и много се уплаших за бебето Sad ...След това седяхме в кувиоз за около денонощие и половина...
Сега се напасваме към бебка и тя към нас, доста е изтощително, основно безсънието което ми се е натрупало и от болницата. Иначе Яна засега много спи, реве, основно когато е гладна и като я нахраним в повечето случаи заспива веднагически. С кърменето и аз имам известни "затруднения" още нямам достатъчно кърма, а май и каналите не са съвсем отпушени, така че се дохранваме с адаптирано мляко. Но от днес тя дава признаци че започва по-сериозно да суче. За това много помогна един съвет на моя приятелка с малко бебе, която ми показа как точно трябва да държа бебето - глава и тяло трябва да са в една линия и фактически телцето на бебето се увива като "пояс" около мен, ...нещо което в болницата не ми бяха показали.

Имам и един въпрос към всички ви:
Като ви изписваха от болницата дадоха ли ви някакъв друг документ за бебето освен обменната карта. Понеже ние бях с известни усложнения (недостига на кислород и освен това неонатолога имаше една хипотеза за преносване), си мисля че не би било никак зле всичкото това да го имам описано някъде.

# 81
  • София
Честити бебчета на otmiana и Flowerlina!!!
Добре дошла на Миленита! Hug
При изписването от родилния дом трябва да ти дадат болничния лист и двете епикризи - едната е твоята, другата е на бебето. В епикризата следва да са записани всички данни около раждането и извършените манипулации, ваксини и пр.

Виж и това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=161893

Последна редакция: нд, 04 фев 2007, 09:23 от sasha_gbg

# 82
  • София
Здравейте момичета,
от два дена сме си вкъщи, досега ви четох  #Crazy да наваксам.
Нашето съкровище се казва Борис, татето малко е объркал часа на раждане 4,55 - сутринта.
Иначе като цяло раждането мина бързо, без шевове за щастие, но ми излязоха хемороиди  Sick.
Бебчо е страхотен, има много коса - в болницата ни наричаха "бебето с косата". Имам кърма, но зърната са ми ужасни и Бобчо много се мъчи с тях, кърмя със силиконовите зърна по един час  #Crazy и затова ми се разраниха - направо ми ги сдъвка, от миналата нощ започнах да се цедя предварително и да му давам от шише. Незнам дали не бъркам, но той е много по-спокоен, аз също - болката беше ужасна - кърмех и плачех. Сега от шишето хапва бързо и веднага заспива блажено - не се мъчи, а цеденето ми отнема много по-малко време от кърменето и после пак цедене. Мисля така да карам още един ден и после да пробвам да дам цица директно без силиконите, да видим дали ще иска, че му е трудно да захапе.
Нашата педиатърка още не е дошла да ни види, колко време след като се приберем от болницата трябва да дойде  newsm78 и може ли въобще да не дойде?

# 83
  • София
Нашата педиатърка още не е дошла да ни види, колко време след като се приберем от болницата трябва да дойде  newsm78 и може ли въобще да не дойде?

Ами трябва принципно да е в деня на изписването, но и на втория ден не е беля...

Ним, нали решихме, че от носталгия ще си пишем в януарски темички докато ни изритат от тях... А и да сме си само ние, януарската дружина - скоро ще има много нови бебета 2007.

Flowerlina, Честита принцеса! Много да Ви радва, пък и Вие нея!

newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 newsm18

# 84
  • София
vicks, прекрасна си в новият брой на сп. 9 месеца!!!    love001  Успех у дома! Ако се паникьосаш нещо - обаждай се, ние ги минахме някои от битовите драми...    smile3503

# 85
  • Русе
ЧЕСТИТО НА НОВИТЕ МАЙЧЕТА И ДОБРЕ ДОШЛИ НА ТЕЗИ, КОИТО ВЕЧЕ СА СИ ВКЪЩИ С МАЛКИТЕ СЛЪНЦА! ДА СА ВИ ЖИВИ И ЗДРАВИ!    261uu  261uu  261uu  261uu

# 86
  • София
Здравейте!
Иве,ашколсум, машалла, евала, аферим , булка!  Laughing Joy
Честито завръщане на Викс и Миленита!  bouquet
Абе хора, как да го отуча това диване от нощнитЕ яденета? Баси *****, умрях за сън вече, не мога така на 3 часа да се будя, за по половин час, накрая като сметна колко съм спала - ми 6 часа и то накъсано, не става тая работа така.  #Cussing out
Ива 81, нямам идея защо те боли гърба, мен нито след първото, нито след второто секцио не ме е болял гърба.  newsm78

# 87
  • Русе
И аз нямам проблеми с гърба след секциото.....ама има майчета, които се оплакват  Thinking Явно е индивидуално.

# 88
  • София
ДаВинче също се оплакваше, тя каза че я боли, заради това, че е ходила приведена след секциото. Да не би и при  Ива 81 да е от това?

# 89
  • София
Klemy, при нас когато трябваше да отказвам каката от нощното хранене, педи-то беше казала - няма да спите една-две нощи и вие и съседите, ама после ще си спите  Wink. Но ме беше предупредила без никаква вода за през нощта! Само биба евентуално. Но Криси още на първия месец пропускаше едното нощно кърмене, та бързо стана отказа й и от второто  Peace
И все си мисля, че трябва и бебо да е готов с отказването, не само мама  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт