ЯНУАРСКИ мами с нетърпение чакат бебета-подаръци с вълнение!!!

• 12 273
  • 314
  •   1
Отговори
# 60
  • В офиса
Ей ме на и мен. Една седмица без РС, счупи се гадината - умрях си. Сега се мъча с БДС и ще съм кратка. Малкият ми е супер кротушан - пу, пу, пу.
Момичета, да се прехвърляме отсреща в родени 2007 (клеми, ивонска, наши сте си, не ви даваме, нищо че сте 2006)

# 61
  • София
Честит кръгъл месец на Барби и бебе!     love001

Ние пък окръглихме 40 дни и ходихме на църква...... т.е. бях принудена от майка ми и мъжо да ходя! После мама ходи.... на маникюр, педикюр и фризьор, спах 2 часа и се разписах.... знаете в кой списък  thumbsup(не, че бебо не квича и не гледа: беше ужас, но като за 1ви път - хайде! Другият път ще е в отсъствието на съзнателния Шош).

Днес светът е хубав!  newsm47

# 62
Честит кръгъл месец на Барби и бебе!     love001

Ние пък окръглихме 40 дни и ходихме на църква...... т.е. бях принудена от майка ми и мъжо да ходя! После мама ходи.... на маникюр, педикюр и фризьор, спах 2 часа и се разписах.... знаете в кой списък  thumbsup(не, че бебо не квича и не гледа: беше ужас, но като за 1ви път - хайде! Другият път ще е в отсъствието на съзнателния Шош)
Днес светът е хубав!  newsm47

Ах тиииииииииии, не стига фризьор и маникюр ами и ..... СЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мръсничка такваз newsm65
Изпитвам лека завист newsm03, ми то как няма....аз още си отглеждам лохии

# 63
Как ги карате тия дечица да  заспиват? Моето изобщо не иска да спи. Нахраня ли го после по 1 час се молим да заспи. И накрая става така, че от хранене до хранене е спал около 1-1.5.

# 64
Как ги карате тия дечица да заспиват? Моето изобщо не иска да спи. Нахраня ли го после по 1 час се молим да заспи. И накрая става така, че от хранене до хранене е спал около 1-1.5.

При нас е абсолютно същото. А понякога и цял ден изобщо не заспива, чак вече като каталяса от рев и хленчене. Отделно дето се храним по 2 часа и след 15 минути иска пак. Добре че свикнах да я кърмя легнала - голямо облекчение за ръцете, особено нощем.

# 65
  • София; Дружбето
И при нас рисоиването е цяла програма, Сега сме двете на компа, че не и се лежи разбираш ли Crazy
Иве честито ти 40 и честито ти сефте.И аз завиждам, ма ич ней благородно smile3534
Днес ми се провали разходката заради снега, довлече се на гости прабабата, изобщо денят го няма никакъв Thinking Айде отивам се правя на маймуна Mr. Green

# 66
  • София
Привет и от мен!
е, ivonska, честито!  Mr. Green
И аз за днес съм подготвила разкрасяване, макар и в домашни условия....Майка ми е тук и ще ме боядиса, после епилиране и маникюр..... 4470

Последна редакция: сб, 03 фев 2007, 18:07 от sasha_gbg

# 67
  • Русе
И аз вече съм тук-на 25.01 се роди моята принцеса АНДРЕА-3700-52см.От вчера съм в къщи и сега тръгвам по вашите пътеки.Пък и искам всичко да прочета,но като си докараме някакъв режим,ще се включвам по-често за съвети.Радвам се ,че ви има.Лека и послушна вечер и много усмивки

# 68
  • София
Ах тиииииииииии, не стига фризьор и маникюр ами и ..... СЕКС!!!!!!!!!!!!!!!!!! Мръсничка такваз newsm65
Изпитвам лека завист newsm03, ми то как няма....аз още си отглеждам лохии

smile3534

otmiana , Честита рожба! Здраве, здраве и здраве Ви желая от сърце! С другото знам, че ще се справите!  Tada

# 69
Отмяна, честита щерка   bigdance2
Къде сте всички бе хора....Днес си бродя самотна из форума smile3518

# 70
  • София

Къде джироса децата, та имаш време?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 71

Къде джироса децата, та имаш време?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ами едното ми е на цицата, другото го пратих на гости на баба и, а тати е на ски и го чакам да си дойде. Абе само с бебка си се гледаме

# 72
Otmiana честита ти щерка,много да те слуша и мнооого да те радва.  smile3525

ЕЕЕЕ,Иве ха чАстито ти Сефте  luvbed Дано и аз са пофала утре с един лек секС  newsm17 Не съм одила на Фризьор ама са кЪпах  newsm62  След баня мъжо ме натисна,ама Я заспах   smile3532  Тая вечер бива да го огрея  luvbed

# 73
  • ville de Quebec
Otmiana, честита дъщеричка и от мен, да е жива и здрава и много да ви слушка!

И аз качих в албума две снимки на моите герои...

# 74
  • София; Дружбето
Честито Отмяна, само хубави моменти да имате двете  bouquet
И аз днес си купих боя ама пусти лохии се възвърнаха Crazy и убиха всички мои надежни за скорошни гимнастики Mr. Green Еххххххх тая крива нива

Общи условия

Активация на акаунт