На пазар в Одрин, Лозенград и Чорлу - 46

• 95 163
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
  • София
В Одрин за бална рокля заслужава ли си ,някои купувал ли е,цените как вървят

Ноември бяхме там за рокля, модели и магазини бол, цените бяха по евтини от тези в София, но моето гардже е много слабо и не намерихме това което искаше. Мъжките костюми са до 500 лева ма на максимална цена. Все още седи магазина от горе до гащите 350 лева 😁.
Аз затова запалих колата и газ в Асеновград, там за 1000 лева взехме рокля, обувки и чанта, като роклята я шиха по нея.

# 211
Някой дали е виждал да  продават някъде овошни дръвчета?

# 212
  • Ст.Загора
Някой дали е виждал да  продават някъде овошни дръвчета?
На петъчния пазар , но в понеделник , тогава е за зеленчуци и плодове . Виждала съм овощни дръвчета , но какви са не знам .

# 213
  • Пловдив
Някой дали е виждал да  продават някъде овошни дръвчета?

Имайте предвид, че растенията и цветята / включително и рязан цвят/  са забранени за внос в България без наличието на фитосанитарен сертификат и подлежат на конфискация.Разбира се, според настроението на митничаря на смяна.

# 214
Зад Марги аутлет имаше едно магазинче където продават дръвчета в саксия и цветя.
Имайте предвид, че на Капитан Андреево има огромна табела, която съобщава, че вносът в България на всякакъв вид растителност е строго забранена (цветя, семена, дръвчета, клонки, мъхове и тн).
За млечните продукти и цигарите ако мине номера, но за растенията са абсолютно безкомпромисни и всичко се конфискува.

# 215
  • София
Международен паспорт за пътуване до Одрин или Чорлу задължителен ли е? Може ли с л.к.?

# 216
Международен паспорт за пътуване до Одрин или Чорлу задължителен ли е? Може ли с л.к.?

Прочетете стр.1 на темата.
Синара неслучайно е оформила поста.

# 217
  • Далечният изток
Може.

# 218
  • София
Мерси за отговорите. Ние имаме и паспорти, ама ако взема бабата не я знам, май няма паспорт Confused

# 219
Бабата ще мине с лична карта...

# 220
Здравейте! Според вас, февруари месец дали е подходящ за посещение на Одрин? Откъм климатични условия?

# 221
  • София
Моля за препоръка за златарски магазини в Одрин. Търся една конкретна гривна.

# 222
  • Далечният изток
Зависи какво искате да правите. Температурите са като в България. За разходки аз лично предпочитам да е топло. Ходих точно преди Нова година. Студено и мъгливо. Два дни не се вдигнаха мъглите, което явно е нормално предвид двете големи реки, които минават наблизо - Тунджа и Марица. Следващото ми ходене ще е напролет.

# 223
  • София
Хотел в Одрин дали някой може да препоръча. В Центъра, за разходки, шопинг, някои ресторанти, такива. И  паркинг да има Grinning

# 224
  • Бургас
Аз пък харесвам ходенето през зимата. Много  по-спокойно е, няма и толкова народ по границите. Не обичам да ми е топло, а вече зимата не е и толкова студено.

Общи условия

Активация на акаунт