Отговори
# 180
Красивата сцена в спалнята на АсДев и Серенай в бяло - супер е
  https://video.twimg.com/ext_tw_video/1747632837115715584/pu/vid/ … 2neOfY.mp4?tag=12

Цитат
Е той на психоложката си каза каква му е мечтата 🤣
Лошото е,че според мнението на лекаря животът на Девин ще бъде в опасност при всяка бременност/видях го в руския превод/,така че дори и да направи сега аборт това няма нищо да промени .Вероятно става въпрос за нещо подобно на прееклампсия.
 Новото лице Дженк Кангьоз е толкова променен от времето на Меджезира и перуката го прави неузнаваем,едва го познах.Joy Не ми харесва в тази роля,като някаква кръпка е тази нова мафиотска притурка и недобре реализирана.

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 07:48 от vikktory

# 181
Късно през нощта Серенай на снимките на епизода преди финала на Aile . 💥

Излезе и още една снимка от сета. В туитъра има много разочаровани ,че Къванч се е отделил и много доволни,че преди сетът да приключи, видяхме Неджат и Серенай един до друг. 😍

Последна редакция: чт, 18 яну 2024, 16:31 от zoyka

# 182
# 183
Мира,благодаря!
Ето фрагмана и с руски субт  https://vk.com/video_ext.php?oid=-204967972&id=456240355&hash=88dccbbf6b96d7da

Сватба на Сойкан без стрелба и ранени няма да е сватба на Сойкан. Trollface Нотози път имаше два изстрела ,единия уцели Джихан,а другия може би Аслан или Девин ,защото тя беше отпред или може Чийрек сам да се е прострелял накрая. Аз се надявам този път да го отнесе Хюлия,не може все другите да страдат а един от най-големите злодеи да минава между капките.

# 184
Зойче, съгласна съм за Хюля.😎 но едва ли. Направо не е за вярване колко бяла и добра се оказа...🫣

Специални моменти на АсДев 🩷

Още няма новини за Шахмаран и Кой дойде...

# 185

От известно време сериала ми прилича на екшън комедия с елементи на фантастика.Нереално е ,че направиха ангел от такова злобно същество като Хюлия ,че двете с Недрет от смъртни врагове станаха толкова близки,че всички изведнъж станаха толкова мили и любезни помежду си.Голяма боза стана.

Сероша нали каза,че веднага след края на Айлето ще започнат снимки на втория сезон на Кой дойде...
Шахмаран когато и да го пуснат ще ми е ок на мен,добре стана че ще е след края на тв сериала.

На Серенай и Къванч много им се получават забавните сцени, където добродушно се заяждат помежду си.Един ситком ,ей така между другото,не бих отказала да гледам с тях и да се посмея.

Цитат

Това е третата  обща работа на Неджат и Сероша.Изминаха 11 години от първото им партньорство.

# 186
  • au bout du monde
На Хюлия не й вярвам. Не й отива да е мила и добра .Сякаш се преструва. И за мен е нереално.

Недрет още от началото я харесах. За нея имаше вероятност да се осъзнае и да се промени още откакто се вслуша в думите на Девин.

# 187
Серенайка със сценария на финала

# 188
  • au bout du monde
Уф вече са на финала 😭😭😭

Само се надявам епизода да е динамичен и интересен.

# 189
Зойче, съгласна съм за Хюля.😎 но едва ли. Направо не е за вярване колко бяла и добра се оказа...🫣

Специални моменти на АсДев 🩷

Още няма новини за Шахмаран и Кой дойде...

Според информация от туитъра днес ( неофициална ),втория сезон на Шахмаран ще бъде пуснат в края на февруари.

Арабите пишат в туитъра,че  Джихан ще напусне сериала в 29епизод.Най--тъжния герой в цялата история беше по-добър от цялото семейство Сойкан,а живота му ще свърши така нещастно..
Има и слухове,че пак ще има вечеря за финала на сериала.

Уф вече са на финала 😭😭😭

Само се надявам епизода да е динамичен и интересен.
Искам само финала да не е захаросан.

# 190
Промо снимки 29 серия

# 191
Blush
Каква сладка снимка!

Супер са младоженците. Blush

И нашия рицар на печалния образ.

# 192

Уаууу, Heart Eyes най-харизматичната двойка.
 "Бранджелина" турската версия. Smile

Цитат
Озет към 29 еп.
▪Докато загубата на Шехер дълбоко разтърсва всички, Аслан научава, че Ферман е жив. Сега Аслан започна да подозира, че проблемите, свързани с Бабур, също са дело на Ферман. Този път Джихан преследва Ферман, за да довърши работата, която е оставил недовършена.

След като научава а Бабур и Ферман,Девин смята, че и двете заплахи трябва да бъдат премахнати. Аслан обаче е решен да спази обещанието си към Девин в болницата. Никога повече няма да си изцапа ръцете. Аслан предприема действия срещу Бабур и Ферман.
Аслан има план да запази Девин без стрес, тъй като тя има високорискова бременност - лагер за раждане!
Девин споделя информация с Хюля и Недрет, че Ферман е жив, въпреки всички предупреждения на Аслан. Така триото започва да осъществява собствените си планове да се отърве от Фермана.
Ферман настройва Аслан и Бабур един срещу друг. Научавайки, че Бедри ще се жени след два дни, Бабур предприема голям ход срещу Бедри. Този ход ще подпали всичко.
Докато всички членове на семейството, без да подозират, изпълняват плановете си, Джихан успява да хване Ферман. Сега той и Аслан трябва да накарат Ферман да говорят. Работата им обаче не е никак лесна. Едно неочаквано име ще изиграе ключова роля, за да накара Ферман да проговори.
▪И най-накрая идва страхотният ден. Когато Бедри и Ягмур се женят на кея и вдигат пищна сватба, Ферман предприема действия, за да завърши недовършената си работа. Дали „Сватбеното проклятие на Сойканите“ ще се повтори?

Smile Новото бойно трио.

# 193
Девин стайл 29 серия 💥

# 194
Съобщава се, че 2-ри сезон на Шахмаран ще бъде пуснат в Netflix през последната седмица на февруари или първата седмица на март.

Общи условия

Активация на акаунт