Отговори
# 195
# 196

Фрагман 2 с руски субт.
https://vk.com/video_ext.php?oid=-204967972&id=456240357&hash=5187033e2fddebb1

Цитат
- Куклата, която виждате сега, е произведена специално за нашите занимания. Заповядайте!.
- Аз ли да го взема?
- Ето,вземи.
- Ще се опитаме да го подържим.
- Опитай ,да видим.
- Ето,така.
- Скъпа, придръжай главата на бебето така че да не падне.
- Не ми се бъркай, не се бъркай.
- Ако не му държиш главата, виж... Детето не е възрастен, не може сам да си държи главата.
- Добре.
- Съвсем нормално е.
- Внимателно.
- Аслан, ти все знаеш всичко! Много приказваш! Щом толкова много знаеш, направи го сам. За Бога.
- Разбира се, разбира се, г-н Аслан. Накрая ще ви покажа как да го направите правилно.
- Принцът на баща си.Ще умра за теб.
- Това са твърде силни думи. Не подкрепям използването на това на практика.
- Ще умра за този, който  те подари на мен. Ще умра! Виж. Получихме усмивка. 10 точки. Подпираш врата му отдолу така. Длан не отгоре надолу, а отдолу нагоре. Това е често срещана грешка,  всички се правят отгоре надолу. Виж. Отдолу нагоре. Така освобождавате въздуха. Ти притискаш и после нагоре. Погалваш го и го потупваш.
- Добре добре.
- Кое е добре?
- Разбрах.
- Това са грешки на новобранците. Това, което правиш, е грешка на новобранец. Момиче, ти подценяваш моите умения. Кая, Зейно, Джейлян - през чии ръце са минали всички как мислиш?
- Разбирам, Аслан.
- Спрете да подценявате нашите умения.
- Добре, Аслан.
- Не трябва така да ме подценяваш... Учителю. Аз мога да покажа и смяна на памперс и може би повиване? Как да се храни, как да се пие. Трябва ли да покажа всичко едно по едно? С тази скорост ще ви отнема работата.
- Дай ми куклата.
- Дръж, дръж, добре.
- Благодаря ти.
- Внимавайте, дръжте го зад врата, за да не падне главичката. Шегувам се, шегувам се.

Rage  Rage Голям всезнайко нашия Аслан!! Не вижда ли  колко неловко кара Девин да се чувства пред всички?!. Scream

# 197
  • au bout du monde
Такива най-ги обичам 😌 мъжа ми беше подобен като се роди малкия. Така се държи бебето,  така се храни 🫣 нервите ми едва издържаха.

Определено Аслан ще има мнение за всичко и виждане по въпроса как се гледа дете 🫣 Горката Девин.

Усещам че ще има скандал при тях след това 😆

# 198
Серенайка ще пее

И още

# 199
  • au bout du monde
Ехе и моминско парти за Ямур😄

За Девин нямаше нищо. Нито я искаха, нито я дадоха, къна, парти йок.
На Аслан му се размина соленото кафе 😆

# 200
Такива най-ги обичам 😌 мъжа ми беше подобен като се роди малкия. Така се държи бебето,  така се храни 🫣 нервите ми едва издържаха.

Определено Аслан ще има мнение за всичко и виждане по въпроса как се гледа дете 🫣 Горката Девин.

Усещам че ще има скандал при тях след това 😆
Ками Grinning
Два остри камъка,след като "подредят света край себе си"...,доста караници ще имат помежду си, докато си изгладят ръбовете.Къщата ще се тресе от лютите им спорове, докато се напаснат. Joy
Но им отиват експлозивните настроения и на двамата,много темпераментни натури са и Сероша и Къванч и им се получава страхотно. Наслаждавах им се на леките им заяждания и на бурните караници.
Любим момент ми е Девин ,размахваща брадвата и Аслан ,стрелящ по гумите на джипа . Joy

# 201
# 202
Красотичка

# 203
  • au bout du monde
Много са красиви. 😍 такива русички и бели😀

# 204
В туитъра масово ревнаха:
Цитат
Изглеждат много добре, не може ли да останат още малко?

Цитат
Красотичка

От два дни се опитвам ,но не мога да се въздържа да не измърморя за фльонгата в косата на Серенай,ами ужасна е.
Гледам и на Ямур каква облизана прическа са и направили за сватбата.Стилистите им хич ги няма,на любителско ниво са.

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 14:00 от zoyka

# 205
  • au bout du monde
Много са модерни тези панделки сега 😆 на мен лично са ми инфантилни.

В туитър писаха, че приличала на Мини Маус 🤣

Може би трябваше да я сложат по-ниско, а не така да стърчи. Като цяло с пусната коса да беше щеше да е по-добре.

# 206

Фенско творчество

Последна редакция: вт, 23 яну 2024, 15:36 от Miraland

# 207
Heart Eyes

Голямо слънце е Серенай Nature Sunny  ,усмивката не слиза от лицето и.

# 208

https://www.instagram.com/stories/yusrageyik/3286841611454254330/?hl=bg
Великолепна сцена на Серенай и Юсра.Юсра е публикувала това мило послание в инстаграма за Серенай,малко рано,но звучи като за раздяла.
"serenayss,много те обичам...Не съм просто фен на красотата ти,но обичам да играя с теб и да те гледам как играеш. О да, ние Yellow Heart "

Арабеската на Серенай
 https://video.twimg.com/ext_tw_video/1749922738066604033/pu/vid/ … ywIqY8.mp4?tag=12
И от Бирсен  Sunglasses  https://twitter.com/birsenaltuntas1/status/1749914208592941468
"Ако има арабеск, ние сме там.  Кралицата го разля отново в новия епизод на #Aile...
  Благодаря ти #SerenaySarıkaya... Ти си една от най-големите ни благословии..."

Серията тази вечер беше по-интересна от последните две и сме в тренда. Innocent

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1749871606317391872/pu/vid/ … 8BY_qE.mp4?tag=12
Девом е толкова щастлива, всичко, от което се нуждае, е да бъде поглезена от съпруга си.Умее да му влезе под кожата и да го върти на пръста си. Някой беше написал,че от лъв го превърнала в плюшено мече. Wink

Последна редакция: ср, 24 яну 2024, 00:45 от vikktory

# 209
  • au bout du monde
От лъв в малко коте 😁

Брей похвали от Бирсен 😀

Общи условия

Активация на акаунт