Отговори
# 150
Наградата  „Най-популярната актриса за 2023 г.“ от Техническия университет Йълдъз.
Браво на Серошка!

И аз ги харесвам.И двамата с Бурак тази година са във вихъра си.Все така да продължават!

Цитат
Серенай: „Остава много малко до премиерата на сезон 2, следете ни 🤘 “
https://twitter.com/TurkeyCelebs/status/1745533966202101880/video/2

# 151

https://twitter.com/DTural/status/1745529386093134047/photo/1
Най-популярната телевизионна актриса за 2023 г. беше Серенай Саръкая, успешната звезда от телевизионния сериал # Aile . 💥

Малка поправка:и двамата с Бурак са луди глави. Trollface

https://video.twimg.com/ext_tw_video/1745543329448595458/pu/vid/ … 2Y-YLBrsv0nq.mp4?
Серенай в еуфория: "Пак аз, пак аз, пак аз!"
Серенай и Бурак Hands Clap
   https://video.twimg.com/ext_tw_video/1745532913175666689/pu/vid/ … xIrgDK.mp4?tag=12

# 152
Имаме нов фрагман.

Цитат
- Бабо, облечи се и ти. Сега ти, аз и Девин отиваме в Адана, за да ядем десерт Биджи Биджи. Също и със самолет!
- Наистина ли ?
- Наистина!
- Има светлина в очите, когато гледаш някого? Нека тази светлина никога не угасва. Намерих те съвсем наскоро. Не искам да те загубя.
- Влюбихме се един в друг.
- О, каква  любов?
- Госпожо, не повишавайте тон на сина ми така.
- Майко…
- Не съм намерила сина си на улицата.
- Аслан отново стана коте.
- Това коте нападна вашето заведение. Потъпка честта ти.

# 153

#Aile Резюме и снимки на епизод 28 📸

Докато семейството въздъхва с облекчение след изписването на Девин от болницата, Аслан и Девин ги очаква ново изпитание. Заради нападението,  бременността и раждането на Девин представляват опасност за живота и на нея, и на бебето. Въпреки че Аслан иска да бъде баща повече от всичко друго, той не може да рискува   да загуби Девин. Въпреки че смятат, че трябва да прекъснат бременността заради здравето на Девин, тя не взела решение по въпроса. И така, какво ще реши двойката за бебето си?

Шехер прави списък с нещата, които иска да направи от гледна точка на света. Аслан предприема действия с Девин, за да изпълни желанията на баба си. Нощта, която двамата прекарват със Шехер, ще бъде повратна за семейството им. От друга страна, Хюля смята, че Къймет може да е заплаха за тях след смъртта на Иляс и я посещава. Ферман започва да планира да убие Аслан, както е обещал. За целта той ще почука на вратата на важен човек: албанеца Бабюр.

Бабюр, който нападна прощалната вечеря, която Аслан даде на работниците в яхтеното пристанище, ще създаде проблеми на Аслан и Бедри, за да влезе в яхтеното пристанище. Бедри и Ягмур обявяват решението си за брак на Недрет и Неше на изненадваща вечеря. Неше обаче не одобрява това решение. От друга страна, Недрет също намира информация за миналото на Ягмур. Ще успеят ли Ягмур и Бедри да преодолеят тези препятствия пред брака си? Това, което се случва тази вечер, когато всички се съберат, ще донесе както радостни, така и тъжни събития за цялото семейство.

Последна редакция: нд, 14 яну 2024, 15:41 от vikktory

# 154
# 155
  • au bout du monde
Навсякъде из туитър пишат, че Керем и Серенай са се събрали😆 как си пишат глупости, като няма дори една снимка заедно.

Та Керем дори е попитал: В коя паралелна вселена се случва това? 🤣🤣🤣🤣
Мисля че е дал отговор дали са заедно.

# 156
Не съм била фенка на Керем и Серенай по времето, когато са били заедно, но с това свое изказване освен да си направи пиар на гърба на Серенай, която тази година е по-добре в професионален план от него, не виждам какво друго може да направи. Можеше да замълчи и да остави новината да се раздуха...

# 157
  • au bout du monde
И аз не виждам смисъл от изказването му. Говори зле за него.
Хич не ми харесва. Щом е в миналото има защо според мен.

Серенай е по-добра актриса от него. (Фенките да не ме нападат, моля)

# 158
И двамата са страхотни актьори. За какво му е ПР в момента, например рекламата на турските авиолинии има над милиард гледания в мрежите. Както и да е, смятам, че слуховете трябва да се спират навреме. 🩷

Нови снимки от 28 серия

# 159
Хората казват: Всяко чудо за три дни... новината сама щеше да си спре, а сега като, че ли я разпали още повече. Още лятото започнаха да ги спрягат, че са се сдобрили. Излишно е според мен това, което направи, но той си знае 😃

# 160
3 епизода до големия финал 💥

# 161
Супер готино видео.Ако динамиката в целия сериал беше такава,щяхме да сме на върха. Grinning

Joy Много се смях на този коментар:
"Аз, съпругът ми, братът на съпруга ми, по когото стрелях, майка му, която съсипа живота ни, сестра му, която не можах да разбера, леля ни психопат, баба му, която обикаляше из къщата, мислейки, че има вещица, моята луда сестра , лудото дете на леля ни, ние сме огромно семейство."  Joy Joy

✔ Сериалът „Семейство” е на 3-то място сред всички сериали на водещата арабска дигитална платформа Шахид, като е включен в списъка ТОП 10 в 18 държави.

Ушо  защо да напише просто: "не е вярно" ,като може да се направи на интересен?! Но  това е Керем Бурсин.Satisfied
Важното е ,че Сероша има чудесен проект,великолепен партньор,колеги, които са истинска Висша лига и изцяло се наслаждава на това,което й се случва .И не я интересуват провокациите на медиите,които бяха насочени към нея ,според много хора,заради слуховете за Мерт Демир,на които тя не иска да отговори.

Последна редакция: пн, 15 яну 2024, 19:09 от vikktory

# 162
Един като Аслан и трябва на Серенай, нито повече, нито по-малко.😍😊

# 163
Страхотно видео,повдигна ми настроението. Направо не знам как ще се разделя с нашето лудо семейство..

📸 От фотографа на сериала Шинаси Серче. Two Hearts

В туитъра пишат, че днес снимат на това красиво място медения месец на Ямур и Бедри и са ядосани,че вместо да отделят повече време на щастливи моменти за АсДев ни занимават с второстепенни герои.

Колко са милички Девин и малкото лъвче.Kiss

Любим момент и Прекрасни Асдев Two Hearts

# 164
Откъс от 28 серия с руски субт. Wink  В такъв формат ,защото бокса правят някаква промяна в настройките си... 
https://scontent.cdninstagram.com/v/t66.30100-16/10000000_292170 … C1&_nc_sid=10d13b

Весело е с баба във въздуха. Joy А как им светят очите на Аслан и Девин когато се погледнат.

Един като Аслан и трябва на Серенай, нито повече, нито по-малко.😍😊
Пепи , Scream
Joy Сакън! Какво ти е направило момичето,че искаш да го дадеш на престъпник?

Последна редакция: вт, 16 яну 2024, 15:38 от vikktory

Общи условия

Активация на акаунт