Промоции на книги тема - 19

• 65 473
  • 762
  •   1
Отговори
# 705
Да, видях и в сайта им пише:
При поръчки над 100 лв. БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА. До офис на Спиди 7.00 лв., до врата на клиента 9.00 лв. Срок за доставка от 2-7 работни дни

# 706
Има много хубави автори - Стивън Фрай,  Антъни Хоровиц, Хилари Мантел, Вал Макдърмид, Пол Дохърти. Пробрема, че почти всечко е изчерпано.
Тези на Вал Макдърмид са по 5 лв, някои от тях интересни ли са?

https://ednorog.com/collections/5

# 707
  • Бургас
Криминални са. Историите се развиват в Англия и главния дитиктив е жена. Има няколко сериала по нейни книги.

# 708
  • в сърцето на един мъж...
Има много хубави автори - Стивън Фрай,  Антъни Хоровиц, Хилари Мантел, Вал Макдърмид, Пол Дохърти. Пробрема, че почти всечко е изчерпано.
Тези на Вал Макдърмид са по 5 лв, някои от тях интересни ли са?

https://ednorog.com/collections/5

Зависи дали обичаш да четеш криминалета. Всичките нейни са интересни.

# 709
Скандинавските (Ю Несбьо, Ирса Сигурдардотир)... са ми интересни. Но за тези... не знам, прочетох инфото и видях, че са в някаква поредица. То ако не вземеш поне няколко книги от -40% няма смисъл, заради доставката.
На Колибри, на Жанет 45, на Бард и най-вече на Вакон са ми много по-интересни книгите. По панаири и алеи... предимно от тях взимам. И от Емас също.

# 710
Аз причислявам Вал Макдърмид към скандинавците. Все пак е и шотландка, дори и териториално е близко до тях.
Харесвам я, макар че отдавна не съм посягала към нейна книга.

# 711
Малко извън темата идва, но понеже за нея коментирате - книгите на Вал Макдърмид мрачни като скандинавските ли са?

# 712
  • София
И аз я харесвам. Имам много нейни книги в Читанка. Smirk

# 713
Поръчах и се обадих, защото в сайта никъде нямаше уточнение до кой офис на Спиди искам да ми изпратят книгите, та се обадих да назова конкретен. Може и да е бъг на сайта. Имали са книжарница допреди няколко години (на ул. Искър и Веслец), сега там е руска книжарница , на изд. Индекс.

# 714
  • Бургас
От Еднорог бих препоръчал също Бил Брайсън. Издават и Филипа Грегъри.

# 715
  • София
"Тялото" на Бил Брайсън обаче е на Сиела. 🥴 Аз я имам и я харесах, за подарък ще си набавя 😍

# 716
  • в сърцето на един мъж...
Малко извън темата идва, но понеже за нея коментирате - книгите на Вал Макдърмид мрачни като скандинавските ли са?

Не чак толкова Simple Smile В смисъл не ти идва да си прегризеш вените.

# 717
Благодаря, ще я имам предвид тогава.

# 718
  • Около Костинброд
В момента Софт прес имат 10% намаление. При поръчка над 50 лв доставката е безплатна. Те издават книгите на Виктория Бешлийска, на пазара вече е новата й книга Нишка.
Аз току- що си поръчах книги и получих код за 15% отстъпка, слагам го тук, ако ще свърши работа на някой, аз няма да го ползвам:
КОД ЗА 15% ОТСТЪПКА
lz2d6w63
от следващата направена от Вас поръчка в нашия сайт
Кодът може да бъде използван еднократно за покупка на една или повече книги от сайта ни - намалението важи за цялата поръчка и всички заглавия, които вече не са в промоция. Вашият код важи един месец - не забравяйте да го използвате до 26.08.2024 г. включително.

# 719
  • София
Какви са условията за ползване на тези 10 лв в профила на Ориндж. Пробвах да поръчам една книга, но не ми дава да си използвам 10-те лв. Пак сигурно има 100 условия с малки букви.

Общи условия

Активация на акаунт