Нашите second hand находки- тема 49

• 82 807
  • 739
  •   1
Отговори
# 435
Сега излязох от там и за пръв път с празни ръце… Cry

# 436
japp17, браво! Доколкото знам, са скъпи и съответно с отлично качество, супер находка👌!

# 437
Max&co са страхотна марка, много любима моя. И да, скъпи са за съжаление

# 438
  • Stuck in a moment
Днес Манията тук беше на 2 лв. успях да си намеря свестни неща. Заредих ги за пране. В понеделника щели да са на левче, но кой знае какво ще е останало. Една жена преди мен купи 20 чифта дънки!!!

# 439
Аз изпуснах мания ДП, но пък минах през един много боклучав магазин пак на Димитър Петков, но с находка мъжко яке епсрит 5 лева, даже си харесах кожено за мен 5 лв, но ми беше малко голямо и ми се досвидяха 5 лева, и дънки 4 лева, не исках да се събличам в мърсотията и студа и прежалих 4 лева, ми лепнаха ми Joy Мъжът ми два пуловера по два лева. Абе ровене, ама народни цени. Даже имаше не лоши колани, ама викам, айде, да не трупам. Като цяло, доволна съм. От там имам чайник 2,50 и един готин колекционерски камион за зетя. Малко странни находки, но е интересно. След чантата оня ден, за която дадох прекалено много- по моите критерии, сега съм доволна.

# 440
Оо, била си в Желанията Hug
Аз днес разочарована от мания, съвсем изключих, че мога да мина по Пиротска Joy
Обаче после ходих в Хумана -30 % бяха днес, но ще ме прощават. Дреха под 25 лв не дръпнах и си тръгнах отново с празна раница. Явно не ми е ден за дрехи днес Grinning

# 441
25 лв?? Че то в магазина нови са по-евтини 🙄

# 442
25 лв?? Че то в магазина нови са по-евтини 🙄

Абсолютно! Тук в нашите Бургаските удрят егати цените.Яке 60 лв ,не от тяхните избрани! Ми аз за 60 от Ремикс и ново ще си го поръчам.В Хумана само по време и след 50 %

# 443
  • Пловдив

Спален чувал за дете до къв 130см., нямам нужда от него, но сърце не ми даде да го подмина

# 444
Много хубави рокли с етикети получих от Ремикс. Но две искам да върна, само че 7+ лв доставка ме спира, а не искам да ги оставя, защото няма да ги нося. Какъв беше варианта за по- евтино връщане?

# 445

Спален чувал за дете до къв 130см., нямам нужда от него, но сърце не ми даде да го подмина

Мислих си,че само аз съм така 🙄😄😂.
Вчера минавах покрай Хумана и взех на дечко тънка грейка с копчета за 1лв.,но ще му стане след 2 години някъде. 🫣😃

# 446
Какъв беше варианта за по- евтино връщане?
Намираш дефект и го описваш като " неописан дефект".
Аз им писах за едни маратонки Адидас, които бяха супер умалени.
Водеха ги 41 размер, 26 см стелка. Реално беше 24,5. Снимах им, писах им и приложих номера на рекламацията към описанието на дефекта

# 447
Както за цял януари нищо не намерих, февруари май ми върви.
От Нещо на Женския пазар, 2 лв.

# 448
Здравейте, има ли в Бургас магазин за домашни потреби ВУ? Имаше един много готин до Зиг-Заг в Братя Миладинови, преместиха го до Борисовата, не знам има ли го още, ама беше мноооого малък. Някъде другаде?

# 449
Последната ми успешна поръчка от Ремикс. Маратонките  са супер. След цял ден ходене с тях, въобще нямам никакви болки в краката. Много трудно си намирам удобни маратонки.
Портмонета са с много отделения за карти и документи

Общи условия

Активация на акаунт