Нашите second hand находки- тема 49

• 82 746
  • 739
  •   1
Отговори
# 495
Poppyflower,

Можеш ли да ми кажеш на марка Edited размер S реален ли е, или са уголемени? Много неща техни заглеждам, но са ми непознати и се чудя С или ХС съм.

# 496
Poppyflower,

Можеш ли да ми кажеш на марка Edited размер S реален ли е, или са уголемени? Много неща техни заглеждам, но са ми непознати и се чудя С или ХС съм.
Според мен си отговарят на размера. Аз нося S  и роклята ми заспа. И други техни неща имам, пак S размер, не съм имала проблем.

# 497

Знам,че шансът е малък,но да питам-някоя дама от вас ли ги закупи и ги върна(от Ремикс)?Ако да,мога ли знам причината,благодаря! 😊

Последна редакция: сб, 10 фев 2024, 17:44 от believe_

# 498
Торба/чанта tote bag redken
Мисля на пролет да я нося като ежедневна.

# 499
И аз чакам тенеща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Тези пристигнаха вчера и съм доволна.
Скрит текст:

И мисля вече да се укротя малко, първо трябва да си разчистя гардероба Grinning
Цитат на: Poppyflower
link=topic=1610998.msg47594134#msg47594134 date=1707497897
И аз чакам тези неща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз чакам

Liu Jo обувки,имам един код с 30 пр 😁🤷🏿♀,трябва и него да изгърмя ,че днес изтича 😂.И приключвам,че прекалявам.

Между другото,не знаех,че за нов клиент,процента за отстъпка е 33 Вече....Беше 40-37 😂,намалят

Като дойдат кецките на liu jo бихте ли споделили мнение ?

# 500
  • Някъде там, ела и провери...
Да споделя и аз, една скромна поръчка от Ремикс от която съм много доволна, и като размери, и като модели. Нови, с етикети.

# 501
И аз чакам тенеща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

Цитат на: Poppyflower
link=topic=1610998.msg47594134#msg47594134 date=1707497897
И аз чакам тези неща от Ремикс. Силно се надявам този път да съм нацелила размера на обувките.
Скрит текст:

Скрит текст:

И аз чакам

Liu Jo обувки,имам един код с 30 пр 😁🤷🏿♀,трябва и него да изгърмя ,че днес изтича 😂.И приключвам,че прекалявам.

Между другото,не знаех,че за нов клиент,процента за отстъпка е 33 Вече....Беше 40-37 😂,намалят

Като дойдат кецките на liu jo бихте ли споделили мнение ?
Здравейте,да разбира се Simple Smile

# 502
Някой от тук да е поръчвал слънчеви очила от Ремикс?Може ли да се има доверие на писанията им?

# 503
Аз съм поръчвала доста, но не скъпи марки, на които няма кой да се занимава да прави ментаци,

# 504
  • София
Поръчах очила на Ted Baker , дойдоха си с калъф , кърпичка на марката и "листовка" . Очилата са оригинални за мен , и нямаха забележки. (Бяха и отбелязани като нови)

# 505
  • Около Костинброд
Здравейте, можете ли да ми кажете в София втори употреби с по-голям избор на официални рокли?

# 506
Здравейте. От доста време ви следя и се радвам на находките ви Simple Smile Минавам да споделя и моите от Ремикс :

# 507
  • Пловдив
Това плетено драконче бешу любов от пръв поглед

# 508
Днес беше моят ден в кварталната втора употреба.
Черните са 9 лева, а светлите са 12.50 лева.

# 509
  • София
Страхотни и двата чифта, особено светлите!

Общи условия

Активация на акаунт