Нашите second hand находки- тема 49

• 82 688
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
  • Бургас
Бургазлийки, днес по обед в Хумана на Апостол Карамитев имаше чудни ботуши 41 номер. Кожени, черни, ватирани, без забележки. При цена 9 лв не знам как не бяха грабнати. Засичала съм градски в темата, може да са нечия находка Simple Smile
Аз взех едно дебело яке на детето, да не съм съвсем капо като не ми станаха ботушите.

# 511
За първи път поръчвам от Ремикс. От 15 поръчани артикула върнах 5, като при два от тях описах дефекти. Сайтът им ми начисли такса доставка за връщането. Написах на мейла им писмо, като и там описах дефектите и приложих снимки. И претендирах, че не трябва да ми начисляват въпросната такса.
Днес ми писаха, че връщането е обработено и ще ми възстановят цялата сума/без приспадане на такса за доставка/.
Може би и без да бях писала писмото, щяха, след проверка на пратката, да махнат таксата за доставка. Може би първо трябва да се уверят, че наистина има връщане на описания артикул и че наистина има дефект у него.

# 512
  • София
И при мен е така - първо начисляват такса при заявка на връщане. След като пристигне пратката и обработят връщането, приспадат и доставката. Досега не е имало проблем, дано и в бъдеще е така.

# 513
Т.е. без да се обясняваш и по мейла, така ли?
Да знам за друг път да не си губя времето.

# 514
  • София
Досега не съм писала мейл. Връщам през профила.

# 515
На мен вече ми изпратиха е-мейл за възстановяване на сумата само за артикулите,а не на пълната сума+"мазната" им доставка.Тия ме загубиха тотално като клиент.....Описала съм петната на роклята и разпраното на бието на блузата и през сайта.Крайно нагло,некоректно и  нелоялно отношение към клиента.

# 516
На мен вече ми изпратиха е-мейл за възстановяване на сумата само за артикулите,а не на пълната сума+"мазната" им доставка.Тия ме загубиха тотално като клиент.....Описала съм петната на роклята и разпраното на бието на блузата и през сайта.Крайно нагло,некоректно и  нелоялно отношение към клиента.
Не гледайте e-мейла им, а в сайта на Ремикс отворете ВЪРНАТИ ПОРЪЧКИ, на съответната поръчка кликнете ДЕТАЙЛИ, скролнете надолу и вижте колко е  Цена куриер за връщане: ....
Ако е 0,00 лв - значи не са Ви удържали за куриер за връщане

# 517
А грешно измерено стъпало броят ли го за дефект?

# 518
А грешно измерено стъпало броят ли го за дефект?
Да

# 519

Звънни им по телефона. На мен също ми възстановиха пълната сума, въпреки че първоначално през формата беше отбелязано, че аз ще си поема куриерската такса. След като получиха артикула при тях, ми възстановиха сумата във виртуалния портфейл, без да плащам доставка. Моят съвет е да им звъннеш, любезни са.

# 520
  • Перник
Нареждам се сред разочарованите от Ремикс - за пръв път ми е. Ще им връщам едни боти от естествена кожа, които са целите на петна - като избелели. На снимката не им личи. Освен това са и доста уголемени - 39 номер уж, но остава доооста място като ги обуя. Роклята и полото са ОК.

# 521
  • Варна
Взех си палто от Хумана за 11лв.
Черно с ярко розова подплата. Огромана яка, вталено, а надолу е като балон и добре оразмерява гърдите ми с краката. Чувствам се добре. Материята е мека и приятна за пипане.

Скрит текст:
И чанта за лятото 11лв
Скрит текст:

# 522
Аз вчера си купих одеялце Пачуърк и едно одеяло на една кука за по 9 лева от хумана. Някой се е трудил, после са станали непотребни. Е, аз си ги харесах.

# 523
Здравейте ето ценоразписа на Мания Джъмбо Плаза на Макдоналдс

# 524
  • София
Най - ниска цена 33лв / кг ... Еми ще ги затварят, разбира се ..
И това след като вече 2-3 пъти са преровили всичко новичко и с етикет за сайта им или за ЛОВ находките.

Последна редакция: ср, 14 фев 2024, 14:18 от paranoir

Общи условия

Активация на акаунт