Нашите second hand находки- тема 49

• 82 672
  • 739
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
В неделя минах до мания ВМА,само вехтории имаше 🤨

# 526
На мен вече ми изпратиха е-мейл за възстановяване на сумата само за артикулите,а не на пълната сума+"мазната" им доставка.Тия ме загубиха тотално като клиент.....Описала съм петната на роклята и разпраното на бието на блузата и през сайта.Крайно нагло,некоректно и  нелоялно отношение към клиента.
Praskovka*, присетих се още нещо, но не съм сигурна в това, което ще напиша – просто си разсъждавам.
1.
Едно от изискванията, Ремикс да не начислят такса за доставка при връщане, е стоката да не е било упоменато, че има дефект.
Аз доста ви четох, преди да поръчам за първи /и последен за сега/ път. Видях, че не може да се вярва на описанието ИМ, че имало „лек дефект”, затова поръчах само артикули, за които не беше упоменато да имат такъв.
Т.е., ако ТЕ са написали, че има дефект, няма да може да се претендира неудържане на такса доставка за това, че в стоката има дефект. Защото клиента вече е информиран, че има такъв. Нищо, че в описанието въобще не се споменава какъв е точно този „лек дефект”. Та човек да си прецени може ли „да го преглътне” или не може.
2.
15-те неща, които поръчах, струваха около 230 лв, затова доставката беше безплатна.
При връщане излезе, че също ще е безплатна доставката, защото връщам дефектни артикули, при които не е било описано, че имат дефект.
Ако ти си поръчала само тези два дефектни артикула, без да е било упоменато, че имат дефект, и артикулите са били на стойност под 129 лв, според мен би трябвало да ти върнат парите, платени и за доставката към теб, и да отменят такса доставка за връщането.
Ако обаче си поръчала например 4 артикула на стойност под 129 лв, а връщаш само 2-та дефектни или 3 от 4-те, би трябвало доставката към теб да остане за твоя сметка, а само връщането да е за тяхна.

# 527
Еми затова аз сега порових малко ремикс и го затворих, Цените са доста височки като за  ВУ, а пък описанията никак не са пълни. Сумата за доставка е голяма, чака се за връщане. Имах няколко находки, и много повече разправии. Да дам 10на лева само за да пробвам някой боклук...не. По-добре да ровя по магазините около Д Петков. Има си психологическа граница за ВУ. Някои сайтове ми пращат безплатно  нови артикули, намалени със 70%, а тук за нещо с дефект или ползвано- цена като за ново.

# 528
Тъкмо си видях мейла, че Мания вече предлагат доставка до box now за 2,40лв 👍

# 529
Вени Ев,три артикула съм поръчала,като единия е нов етикет,а другите два без следи от употреба.Не поръчвам артикули описани с дефект.И трите им ги върнах.

# 530
В такъв случай, щом е нямало описан дефект, а в действителност е имало такива, разходите за връщането трябва да са за тяхна сметка. За доставката към теб, мисля че също би трябвало да си ги поемат, но не съм сигурна, защото не съм им чела много внимателно условията. Ако вече са ти върнали сумата и е сигурно, че са удържали такса и за връщането, пробвай да им се обадиш. Или, ако искаш, пиши ми ЛС, да ти копна текста на моето писмо-претенция, което пуснах по мейла. Аз им пратих и достатъчно ясни снимки на дефектите.

# 531
  • БГ
Тъкмо си видях мейла, че Мания вече предлагат доставка до box now за 2,40лв 👍

Доскоро беше безплатна до бокс с безплатно връщане Simple Smile

# 532
След дълго чакане получих код за 42% от  Ремикс и веднага направих поръчка, но... при въвеждане на кода отстъпката беше минимална. Снимах всичко, включително и колко трябва да е отстъпката за 42%, писах им, приложих снимките,  на другия ден отговориха, че се извиняват и оправиха отстъпката. Да, ама част от артикулите вече бяха закупени от друг потребител, но за деня имаше и други неща които ми харесаха и за такава отстъпка ги добавих в кошницата. При оформяне на поръчката отново проблем- за  поръчка над 200 лв ми изписва, че кода не може да бъде приет, защото минималната сума на поръчката трябва да 50 лв. Отново им писах, пратих им пак снимки, да видим.
Ако нямах пари във виртуалния портфейл, които странно защо отново не ми позволява да прехвърля в сметка, въобще не бих се занимавала повече с тях.

# 533
  • Stuck in a moment
Взех си палто от Хумана за 11лв.
Черно с ярко розова подплата. Огромана яка, вталено, а надолу е като балон и добре оразмерява гърдите ми с краката. Чувствам се добре. Материята е мека и приятна за пипане.

Скрит текст:
И чанта за лятото 11лв
Скрит текст:

Супер находки! Палтото ти седи чудесно! Аз от много време дебна чанта в Хуманата, обаче ми се струва, че хубавите ги разграбват още първите 1-2 дена след зареждането. Искам естествена кожа.

# 534
Колко време отнема Ремикс да прехвърлят пари от виртуалния портфейл към банкова сметка?

# 535
Според сайта им - "Очаквайте превода на сумата в рамките на 14 дни от заявката."
https://remixshop.com/bg/faq/answer?questionId=57

# 536
От вчера в "Четири сезона", за 8лева, няма никакви забележки. Доволна съм.

# 537
Вчера случайно видях цена от 2лв/брой на витрината на магазин Сезони( до Нещото) на Пиротска-пазар Димитър Петков.  Признавам си, че цената ме изкуши, но и ми "заспаха" 😉

Полата е черна, джинсова, без следи от носене, Miss Etam

Последна редакция: чт, 15 фев 2024, 17:36 от denyil

# 538
Еее обаждай се като има такива цени Simple Smile
Аз вече ще ходя около Димитър Петков, на 2 лева, на 1. Аман, инфлация, инфлация, ама ВУ е за изгодни находки!

# 539
  • София

Отдавна не съм ходила, а и съм нямала истинска находка. Прекрасен италиански бранд, 100% мерино, безупречно нова за 8 лв (250 евро) от Хумана.

Общи условия

Активация на акаунт