Нашите second hand находки- тема 49

• 82 658
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
Мания прекаляват... А този на Халите вечер между 17 и 18 часа виждам по 2-3-ма души в магазина, само дето вложиха толкова пари в него, според мен няма да издържат много.
Не знам чия глава реши, че тези магазини трябва да са лъскави и съответно скъпи.

# 541
Оооо за мерино може и повече от 2 лева Wink даже и 8 давам
Чудесна находка и много изгодно!

# 542
  • Пловдив
Сако Бенетон

Касичка 😍

# 543
# 544
  • БГ
Те така си изглеждат 😃

# 545
Здравейте!
Как да деактивирам профила си в Ремикс, моля за помощ!

# 546
  • Бургас
Хумана , Лермонтов, 5 лв бр
Скрит текст:

# 547
Здравейте!
Как да деактивирам профила си в Ремикс, моля за помощ!
Кое точно те притеснява и искаш да го деактивираш? Получаването на имейли или нещо друго ?

# 548

Ето това яке откога съм си го харесала и днес го поръчах с код за -40/.дано и на живо да ми хареса .

# 549
Мания прекаляват... А този на Халите вечер между 17 и 18 часа виждам по 2-3-ма души в магазина, само дето вложиха толкова пари в него, според мен няма да издържат много.
Не знам чия глава реши, че тези магазини трябва да са лъскави и съответно скъпи.
Изглеждат лъскави в сравнение с др.магазини ВУ.Като долнопробните Шик-шик кочини пълни с парцали.Аз спрях да си посещавам.Трудно се намира нещо свестно.Иначе са ми в близост всички в центъра.Дълго чаках Мания от Халите,страшно разочарование!Тъпотията фюжън с много високи цени за нищо особено дрехи,чанти и обувки.Колекциите стари модели,но нови,скъпи чанти на Десигуал,няма какво да се коментират.По време на намаления са по-евтини цените в чужбинските магазини и на сайта им.При това на модели от миналият сезон,а не от преди няколко години.Аз така съм купувала в чужбина с намаление 50%.Грозните нови ризи,отново много стари колекции на Лагерфелд и някой и друг ботуш са далеч от концепцията за ВУ и ''Да пазим природата'' с което парадират.Надявам се този тип мании наистина да не издържат дълго.И как очакват да има клиенти като не се знае коя стока е нова?Била навсякъде.Да,бе!Цял месец гледаш едно и също на два етажа.И там не влизам,и вече нямам ВУ,която да посещавам.Липсва ми.

# 550
Изглеждат лъскави в сравнение с др.магазини ВУ.Като долнопробните Шик-шик кочини пълни с парцали.Аз спрях да си посещавам.Трудно се намира нещо свестно.Иначе са ми в близост всички в центъра.Дълго чаках Мания от Халите,страшно разочарование!Тъпотията фюжън с много високи цени за нищо особено дрехи,чанти и обувки.Колекциите стари модели,но нови,скъпи чанти на Десигуал,няма какво да се коментират.По време на намаления са по-евтини цените в чужбинските магазини и на сайта им.При това на модели от миналият сезон,а не от преди няколко години.Аз така съм купувала в чужбина с намаление 50%.Грозните нови ризи,отново много стари колекции на Лагерфелд и някой и друг ботуш са далеч от концепцията за ВУ и ''Да пазим природата'' с което парадират.Надявам се този тип мании наистина да не издържат дълго.И как очакват да има клиенти като не се знае коя стока е нова?Била навсякъде.Да,бе!Цял месец гледаш едно и също на два етажа.И там не влизам,и вече нямам ВУ,която да посещавам.Липсва ми.

Аз пък съм за за промяната. Т.е  да изглежда  един магазин добре .Независимо  на  коя фирма е!  В крайна сметка, да ти е приятно вътре. Да не ти дава усещането ,че  си в секънд хенд магазин Simple Smile.
То и Хумана,ако не са на 50 % или бройка,са с егати цените,като от редовен магазин. Якета за по 60 -70 лв.Ами аз ново ще си взема ,примерно.  Иначе и техният магазин е ок,като визия.
Мен  лично, пък ме отвращава ,
 да влизам в магазини тип Пимпо,. Гадно,вмирисано ,всичко смесено,мъжко дамско,обувките изсипани на пода.Точно ,все едно за прасета магазин.
Отврат!
За съжаление в повечето ВУ -качеството падна на този етап ,а всичко се покачва.Респективно и цените на ВУ. Пък заплатите ни не мърдат...
Аз от аутлет зоната на Мания ,съм си купувала доста неща.И то на добри цени.Не са им чак толкова скъпи ,според мен.Рокля Норд фейс 55 лв(лятна,спортна) .Дънки на Зара за по 38-40 лв. В магазина им същите бяха 60-70лв.
На мен си ми харесваха.Нашите ВУ на този етап ги затвориха,дано сменят локацията Simple Smile

# 551

Ето това яке откога съм си го харесала и днес го поръчах с код за -40/.дано и на живо да ми хареса .
Как се получава този код?

# 552

Как се получава този код?

Проверете в профила на персонални ваучери Simple Smile

# 553
Пращат ми на пощата персонални ваучери ,но този е най -големия, който получавам .

# 554
  • София
Помните ли горе долу миналата година кога са почнали да зареждат летни дрехи?

От есента нищо не съм си харесал.

Общи условия

Активация на акаунт