Нашите second hand находки- тема 49

• 82 651
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
Вече си взех летни дрехи и обувки в Ремикс. Извън сезона цените са много добри, дори без код.

# 556

Много съм доволна от последната поръчка.Имах код за -30% за 14.02 .И двата чифта са нови с етикет,като в lazamani.nl (сайта на сандалите) няма сандали под 100лв,няколко чифта на промоция за по 70,80лв. ☺️За бутонките ясно,няма какво да коментирам.

Последна редакция: вт, 20 фев 2024, 13:01 от believe_

# 557
Пристигнаха ми пак 2 поръчки от Ремикс, много съм доволна. Боти и сандали Тамарис от естествена кожа, сандалите нови с етикет, ботите почти не са носени. Поне и като размер са ми супер.
Скрит текст:

# 558
Днес си направих истинска терапия.

# 559
Честито! Чудесна фигура имаш и всичко ти стой добре!
Аз чакам поръчка от Ремикс, че пуснаха -30% на профил, от който не пазарувам и пак се изкуших

# 560

Доволна съм, всичко е ново.

# 561
Двете с падналото рамо на НМ са прекрасни.

# 562
Днес направих поръчка в https://bg.dressyou.net/ за къси панталони, долнища анцузи и пуловери за ММ. Интересно е , че при тях доставката е 4 лв.!!! Тези от Ремикса прекаляват с доставка 8 лв. И двата сайта имат договори със Спиди. Предлага ли са ми договори от Спиди и знам какви намаления се ползват при количество на доставки. Мисля, че Ремикс реално имат по-ниски цени за доставка, но товарят клиентите и си пълнят джоба от разликата.

# 563
Може ли част от две поръчки от един профил да се върнат заедно?
Редактирам:
Виждам, че ми се зареждат артикулите от двете ми пратки и ми дава опция да ги обединя с една такса за връщане.

# 564
  • София
Може.

# 565
Преди време бях питала тук за магазини в Пазарджик. Няколко Шик-Шик-а намерих в центъра, а днес случайно попаднах и в едно малко магазинче.  Последен ден преди зареждане, цена 25лв/кг. Тези двете блузки ми излязоха малко над 5лв.

Последна редакция: ср, 21 фев 2024, 08:23 от denyil

# 566
Онзи ден върнах едни ботуши от Ремикса. Някой може ли да каже в какъв срок връщат заплатената сума на върнат продукт?

# 567
В 14 дневен срок, считан от пристигане на пратката при тях.

# 568
Имам неща върнати в събота, сумата преведена във вторник или до края на седмицата.
Сега съм им спретнала една голяма пратка за връщане

# 569
  • Пловдив
На детето от група във фейса

Общи условия

Активация на акаунт